Tambahake Breaker Iframe menyang Situs Sampeyan

breaker iframe

Kancaku sing apik Kevin Mullett ngandhani nalika dheweke ngeklik salah sawijining tautan ing Twitter, dheweke digawa menyang situsku kanthi popup gedhe lan peringatan kode jahat. Cukup kanggo medeni wong liya, mula aku nyoba nyoba. Hawane ora ana sing salah karo situsku - sing dadi masalah yaiku link.

Link ing situs liya ngasilake toolbar ing ndhuwur sing nyengkuyung supaya wong klik ing link sing mbebayani, nalika ngemot situsku ing iframe ing ngisor iki. Kanggo umume wong, bisa uga katon yen situsku nyebar kode angkoro. Jujur, aku pancen ngremehake situs apa wae sing ngemot situs ing njero iframe, mula aku nindakake apa sing bakal ditindakake geek sing wajar ... Aku ngemot pemecah bingkai.

Kode kasebut cukup gampang. Selehake baris kode ing ngisor iki ing bagean kepala kaca sampeyan:

if (top !== self) top.location.href = self.location.href;

Nalika kaca ngemot bingkai toolbar, Javascript nglakokake lan yen kaca sampeyan ora njupuk kabeh browser, kanthi harfiah pangalihan kaca kasebut dadi kaca ing browser. Apik lan gampang - lan ora ana maneh risiko kejiret ing toolbar sing mbebayani!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.