Yen Iki Banjur Sing

IFTTT

Pikirake kabeh perkara sing bisa sampeyan lakoni yen sampeyan bisa nemtokake tugas minangka: nalika ana kedadeyan (iki) banjur tindakake liyane (sing). The iki bagéyan saka tugas yaiku Trigger. Sawetara conto Trigger yaiku yen ditandhani foto ing Facebook or yen aku tweet ing Twitter. The sing bagean tugas yaiku Tindakan. Sawetara conto Tumindak yaiku banjur kirim pesen sms or banjur gawe pesen status ing Facebook.

IFTTTIki minangka ide sing ana ing mburi Yen Iki Banjur Sing, sistem sing gampang banget kanggo ngotomatisasi tugas liwat ton medium Saluran. Lan nalika nggawe sing apik, sampeyan bisa nuduhake minangka resep (conto)!

Yen Iki Dadi gelombang anyar aplikasi sing integral karo Antarmuka Programming Aplikasi nanging ora mbutuhake pengalaman pemrograman. Kita seneng banget bisa ndeleng kedadeyan kasebut ing pasar. Siji liyane sing fokus ing otomasi konten yaiku Tarpipe!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.