iElegance? Minggu pertama migrasi menyang MacBook Pro

Saiki, sampeyan wis kebanjiran karo iklan Mac vs. PC:

Sejatine aku ora yakin manawa dheweke ngetrapake apa sing disenengi para pangguna Mac. Ora ana sangsi kabeh iLife, iMovies, iTunes, lan liya-liyane sing cocog digunakake. Kajaba iku, ora kaget yen masarakat kreatif seneng nggunakake Mac. Sawetara bisa uga kaya wong kaya Adobe lan program kaya Quark diwiwiti ing Mac.

Elemen sing dakkira Apple ilang saka iklan kasebut yaiku keanggunan antarmuka pangguna. Sanajan Windows wis berkembang lan sejatine niru akeh sifat Apple, dheweke isih durung bisa nggunakake gampang panggunaan.

Aku bakal nuduhake umurku ing kene, nanging aku miwiti industri iki kanthi logika andha program ing Programmable Logic Controllers (PLC), pindhah menyang DOS, integrasi PLC menyang DOS, lan ngembangake, nggabungake lan ngetrapake aplikasi ing Microsoft Windows, IBM OS2 Warp / Warp Server, lsp. Ora nate gampang, nanging aku mesthi nantang maca lan nyoba kanggo ngotomatisasi lan nggabungake luwih akeh. Aku duwe akeh pengalaman, lan sampeyan bisa uga ujar manawa aku 'Microsoft Guy', nggunakake minangka alat utama kanggo tugasku sajrone karir.

OSX (Sistem Operasi Mac), ora sithik, gampang digunakake, gampang dimanipulasi, disesuaikan, digabungake, lan liya-liyane. Kanggo menehi kasunyatan, salah sawijining momen paling lucu sing dakalami yaiku nalika ora ngerti carane nginstal program Aku ora ngerti yen aku mung bisa nyeret menyang folder Aplikasi. Apa sampeyan ora gampang yen ana ing Windows? Sheesh

Minangka kanggo interaktivitas ing kantor (kita toko Microsoft), aku ora nemoni masalah. Ora masalah mlebu jaringan, ngakses nirkabel, nggunakake Office lan ngirim lan nuduhake file. Wis cukup ora krasa lara. Aku duwe Paralel sing mbukak 'yen ngono' aku kudu mbukak XP ... nanging aku mbukak metu saka Window ing Mac (apik tenan). Ing kana aku duwe Microsoft Access lan Microsoft Visio.

Dadi ... tembung pertama aku kudu iElegance. Apple nindakake tugas sing hebat ing antarmuka sing apik lan apik sing cukup sampurna. Nalika aku wis ganti saka PC menyang PC kepungkur, sejatine butuh wektu luwih akeh tinimbang kudu pindhah menyang Mac. Aku kesengsem.

One comment

  1. 1

    Sugeng rawuh ing jagad Mac sing apik 🙂

    Aku wis ngalami paparan Mac kaping pisanan ing taun 80an, nalika aku ndeleng demo sing negesake kasunyatan manawa Mac grapyak (kaya ing "Mangga lebokake disk" sing beda karo "insert disk"). Nalika aku suwene setaun ing AS ing taun 1986, shool mung duwe Mac. Dheweke gampang banget jaringan, lan apa daya tarik grafis (dina iki bakal diarani "grafis"). Pirang-pirang taun aku kerjo karo PC, utamane amarga aku dadi mahasiswa ora bisa tuku Mac nalika semana. Banjur maneh aku duwe Mac sing apik (5200), sing sadurunge, sanajan ora sukses, saka iMac. Banjur maneh, nalika Windows XP metu, aku kagodha tuku Laptop Sony. Ora mung dhukungan teknologi nyedhot, nalika iku aku wiwit golek dhuwit nganggo video, lan kudu boot maneh PC saben jam karo klien sing lungguh ing jejere sampeyan, dudu pengalaman sing apik. Dadi, kita mlumpat menyang bandwaggon Final Cut, kanthi versi 1.25. Wis ora nuwun nuwun sepisan. Dina iki kita 2 ing kantor, lan duwe 5 Mac; kabeh saka mini Mac cilik, menara G4 sing lawas (bisa mbayangno PC umur 7 taun sing isih katon apik, lan isih bisa digunakake?) nganti G5 kanthi 4 prosesor.
    Intine: Mac bisa uga regane luwih akeh ing tahap awal, nanging ngirit biaya produktivitas, nyenengake bisa digunakake, aman saka virus. Dheweke mung kerja.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.