Internet Explorer Mikir maneh Kagunaane

IE7 duwe kekuwatan sing gedhe, nanging aku uga wis nulis kenapa aku yakin bakal kelangan pangsa pasar lan nggawe pangguna frustasi frustasi ... khusus sistem menu sing ana ing kiwa tengen lan kiwa aplikasi.

Aku nulis babagan IE7 lan migunani banget luwih sewulan kepungkur. Katon ing Tim IE wis mikir maneh strategie kanthi rilis pangopènan IE7 sing bakal teka. Bar menu saiki bakal ditampilake kanthi gawan.

Sadurunge sampeyan mikir yen aku nemplek ing mburi, sampeyan kudu ngerti yen aku am seneng yen IE metu saka wates normal lan nyoba paradigma pangguna anyar. Masalahku yaiku aku ora yakin manawa dheweke wis nyoba kabeh paradigma kasebut sadurunge diluncurake.

Aku mikir bakal dadi strategi sing luar biasa kanggo tim ngenalake antarmuka pita lan fungsi 'Tombol Kantor' yaiku, IMHO, langkah maju sing apik ing panggunaan ing Office 2007. Ora mung nambah kagunaan browser, nanging bakal mbedakake karo kompetisi, ngenalake wong menyang antarmuka pita - bisa uga entuk adopsi tambahan, lan bakal nggawa produk Microsoft luwih selaras karo kulawarga liyane.

Mesthine, aku isih yakin browser sing bakal ndhisik kompetisi kasebut yaiku browser sing ngenalake komponen antarmuka panganggo paling 'metu saka kothak'. Tanpa syarat undhuhan, yen bisa program ing datagrid, editor HTML, komponen tanggalan, manipulasi gambar… kanthi tag lan gaya xhtml kustom asli, aku bakal ngembangake aplikasi kanggo browser kasebut sadurunge liyane!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.