Internet Explorer Isih Browser Paling Top kanggo Ndeleng Email

browsing sak

Wong-wong ing Litmus wis ngeculake infographic iki, Internet Explorer Isih Pilihan Paling Dhuwur kanggo Email adhedhasar Web. Aku ngira yen kaget banget tumrap kita ing industri online - sing kepengin menyang Chrome lan Safari, nanging kita asring ora weruh sapa klien lan lingkungan perusahaan sing ana ing kene. Ing kene IE diterapake banget tanpa kakehan pilihan.

Pangguna email lan web ing saindenging jagad duwe akses menyang browser luwih akeh tinimbang sadurunge. Browser sing wis ana ngerti lan seneng saingan karo browser anyar sing bisa dijelajah. Dadi, browser endi sing disenengi pangguna? Apa beda-beda antarane browsing email lan browsing umum? Ayo goleki.

browser-preferences-infographic-940x2993

3 Komentar

  1. 1

    Aku ngerti manawa data iki ora migunani kaya sing sampeyan kira. Sampeyan bisa uga nuduhake manawa ana wong sing mbukak email ing papan kerja ing endi IE mung browser sing diinstal. Nanging data iki ora duwe pinunjul praktis, amarga desainer web bakal ndeleng klien email tinimbang browser. HTML minangka format sing luwih ketat lan asring diganti format ing antarane hotmail lan gmail tinimbang chrome menyang IE, paling ora ing pangertene email.

  2. 3

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.