Pemenuhan IDS: Gudang Fleksibel lan Layanan Pemenuhan

ids pemenuhan indianapolis

Sawetara taun kepungkur, aku kudu demo ing Fasilitas IDS kene ing Midwest. Aku mung mbukak mata amarga aku ora nate weruh kemajuan sing kedadeyan ing industri logistik, gudang lan pemenuhan. Maju kanggo taun iki lan aku diskusi apik tenan karo wirausaha sekolah tinggi ing ngendi aku bareng karo dheweke babagan industri e-niaga.

Wong ora ngerti manawa ana bisnis virtual sing saiki dioperasikake lan bisnis kasebut ora bisa nangani produk kasebut. Ana perusahaan kaya IDS, sing ngatur saben aspek kanggo njupuk produk menyang pelanggan (lan bali yen wis ngasilake). Pangiriman katon langsung saka pabrikan - nanging diisi kanthi regional kanthi IDS.

Pesenan ing situs ritel langsung menyang pusat pemenuhan sing dikemas kanthi ati-ati lan dikirim menyang pelanggan. Iki minangka kemajuan teknologi sing apik sing didol saka pengecer gedhe lan cilik.

Pengecer gedhe bisa njupuk kauntungan saka IDS kanggo nyurung pertumbuhan utawa lunjakan musiman sing dikarepake. Pengecer cilik bisa nggunakake IDS saka ngarep menyang mburi kanggo kabeh gudang, distribusi, lan bali. Liwat saben tahap, IDS merek keterlibatan kanggo perusahaan.

Amarga pendekatan inovatif lan keluwesan staf lan sistem, IDS dadi nominasi sawetara taun kepungkur ing Indianapolis. Lokasi pusat Indianapolis ing Midwest, iklim sing bisa diprediksi, lan biaya urip murah dadi lokasi sing ideal kanggo pusat pemenuhan kaya iki.

Minangka pemasar, kita kudu ngerti manawa bisnis wis berkembang. Kasunyatan manawa sampeyan bisa ngrancang spek digital, wis diprodhuksi ing luar negeri, gudang ing tengah, lan disebarake tanpa perusahaan sing nate ngrubungi iku cukup fenomenal lan mbukak akeh lawang kanggo teknologi inovatif.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.