Temokake Perusahaan sing Kunjungi Situs Sampeyan

Minggu iki aku kudu melu demonstrasi sing cukup nyenengake Stream Permintaan?. Demandbase Stream yaiku Udhara Adobe aplikasi sing ngidini sampeyan ngawasi lalu lintas web kanthi nyata.

David Lieberman, Wakil Presiden Pengembangan Bisnis nerangake babagan Demandbase Stream:

Demandbase Stream minangka aplikasi Web tanpa browser pisanan sing mbisakake wong dodol lan pemasaran bisa ngerti bisnis sing ngunjungi situs Web, minat lan sapa sing bakal dihubungi. Kanthi ndownload free Stream Permintaan? alat lan nyambungake menyang situs Web lan menyang Demandbase Direct?, sapa wae sing bisa nggawe kunjungan Web pasif dadi sales sales sing bisa ditindakake.

Saka ticker sing mbukak ing pangguna desktop bisa ndeleng informasi lalu lintas bisnis, rincian perusahaan, lan kontak sing disaranake sajrone menit. Pangguna uga bisa milih preferensi kanggo nyaring lalu lintas saka njaba wilayah sales utawa saka Internet Service Provider (ISP).

Aliran Permintaan

Iki tenan ngganti industri! Yen sampeyan dadi pemasar sing nggarap B2B, sampeyan biasane mung bisa ngenali perusahaan sing ndaftar ing situs sampeyan liwat Call to Action (undhuhan whitepaper, webinar, lsp) lan pengunjung liyane anonim. Kanthi teknologi iki, sampeyan bisa ndeleng sapa sing ana ing situs sampeyan kanthi nyata!

Versi Pro malah luwih nyenengake, nglacak lan ngidini sampeyan ndownload data firmagraphic! Dhiskusi babagan generator timbal. Sanajan ora menehi informasi marang sampeyan, iki bakal ngidini sampeyan ngubungi perusahaan kanthi proaktif kanggo ndeleng manawa mbutuhake pitulungan maneh. Iki pungkasane bakal nyebabake tambah akeh penjualan!

One comment

  1. 1

    Alat anyar sing apik. Inti bisnis sing diarahake menyang bisnis liyane, mula bisa migunani banget. Kayane apik banget kanggo "anget".

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.