Apa Dawane Becik… Kabeh?

dawa becik

Apa jumlah karakter tweet sing cocog? Pos Facebook? Kiriman Google+? Paragraf? Domain? Hashtag? Baris subyek? Tag judhul? Pira tembung sing optimal ing judhul blog? Pira tembung ing kiriman LinkedIn? Kiriman blog? Kepiye suwene video Youtube sing optimal? Utawa podcast? Ted Talk? Presentasi slide show? Miturut Buffer, iki pinemu babagan konten kasebut sambungan paling.

  • Dawane optimal a tweet - 71 nganti 100 karakter
  • Dawane optimal a kirim Facebook - 40 karakter
  • Dawane optimal a Judhul Google+ - maksimal 60 karakter
  • Jembar optimal a paragraf - 40 nganti 55 karakter
  • Dawane optimal a jeneng domain - 8 karakter
  • Dawane optimal a hashtag - 6 karakter
  • Dawane optimal saka baris subyek email - 28 nganti 39 karakter
  • Dawane optimal saka Tag judhul SEO - 55 karakter
  • Dawane optimal a judhul blog - 6 tembung
  • Dawane optimal a Kiriman LinkedIn - 25 tembung
  • Dawane optimal a blog Post - 1,600 tembung
  • Dawane optimal a Youtube video - 3 menit
  • Dawane optimal a podcast - 22 menit
  • Durasi optimal saka presentasi - 18 menit
  • Dawane optimal a SlideShare - 61 slide
  • Ukuran optimal a Gambar Pinterest - 735px dening 1102px

Sumall lan penyangga wis nyoba mangsuli pitakon iki kanthi nganalisa ton data. Aku pesimis nalika nerangake pendekatan umum kanggo nganalisa data lan, sanajan ana gambaran umum babagan pangerten babagan tingkah laku umume, aku mbantah nglawan nyithak sheet cheat desktop lan wiwit nggunakake data iki kanggo nggawe sampeyan isi dhewe.

Apa?

Sejatine, analisis kasebut nggawe aku kacang amarga nggawe para pemasar kesasar saka apa sing kudu ditindakake - ngoptimalake konten kanggo para pelanggan. Data ing analisis iki ora ngandhani babagan pencipta konten, konversi, kerumitan subjek, industri, pamirsa lan tingkat perhatian utawa pendhidhikan, piranti, utawa sanajan tujuane kanggo pasar, ndhidhik, hiburan utawa sejuta faktor liyane sing bisa nyebabake prilaku pamirsa.

Aku kelingan nalika ana wong ngritik konten kita amarga kakehan tembung, lan banjur ringkes banget. Nanging publikasi kita saiki wis sepuluh taun lan ndhukung bisnis sing berkembang. Aku kelingan nalika miwiti podcast lan wong ujar manawa kacang bakal ngluwihi 30 menit… nanging kita duwe 3 yuta wong sing ngrungokake. Mesthi, aku seneng video 6 detik kaya wong liya… nanging aku wis njupuk keputusan tuku sawise nonton video suwene sakjam suwene.

Mangkene saranku. Tulis judhul sing narik perhatian lan ora fokus karo jumlah tembung. Tulis kiriman blog sing nerangake apa sing sampeyan karepake kanthi jumlah tembung sing sampeyan seneng nulis lan pamirsa seneng maca. Rekam video sing sampeyan kepenak lan sing sampeyan bangga - lan bakal ndadekake para pamirsa nindakake bisnis nganggo merek sampeyan. Tes luwih cekak… lan ukur tanggepan. Tes maneh… lan ukur wangsulan. Sampeyan bisa uga pengin milih dawa kanthi kombinasi sing cendhak lan dawa kanggo nggayuh pamirsa sing beda.

Kanthi tembung liya - apa sing cocog kanggo sampeyan lan pamirsa, ora kabeh wong ing web.

internet-is-a-zoo-sumall-buffer-infographic

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.