ICanLocalize: Tarjamahake Situs Bisnis Sampeyan Bisa Nggayuh Pamirsa Anyar

ICanLocalize Layanan Terjemahan WPML WordPress

Agensi saya kerja ngewangi perusahaan sing gegandhengan karo dwibasa kanggo mbangun situs, ngoptimalake kanggo digoleki, lan nggawe komunikasi pemasaran menyang klien. Nalika duwe situs WordPress sing apik, masarakat sing nggantungake gumantung jarwan mesin kanggo pengunjung sing ngomong basa Spanyol. Ana telung tantangan babagan terjemahan mesin situs, sanajan:

  1. Dialek - Terjemahan mesin Spanyol ora nggatekake wong Meksiko dialect saka para pengunjung.
  2. Istilah kasebut - Terjemahan mesin ora bisa nampung medis tartamtu terminologi.
  3. Formalitas - Terjemahan, sanajan apik, dudu asipat pacelathon… kabutuhan nalika ngomong karo target pamirsa klien iki.

Kanggo nampung kabeh telu, kita kudu ngluwihi terjemahan mesin lan nyewa layanan terjemahan kanggo situs kasebut.

Layanan Terjemahan WordPress WPML

kanthi Plugin multibahasa WPML lan tema WordPress sing apik (Salient) sing ndhukung, kita bisa ngrancang lan nerbitake situs kanthi gampang banjur nggabungake Layanan Terjemahan WPML kanggo nerjemahake situs kanthi nggunakake ICanLocalize iku layanan terjemahan terpadu.

WPML - Terjemahan WordPress

Layanan Terjemahan ICanLocalize Integrasi

ICanLocalize nawakake layanan integral sing cepet, profesional, lan terjangkau. Dheweke nawakake luwih saka 2,000 penerjemah asli sing disertifikasi sing makarya ing luwih saka 45 basa. Regane luwih murah tinimbang agensi tradisional sing mung nampa bisnis gedhe utawa mbutuhake persiyapan akun manual.

Layanan Terjemahan WPML terintegrasi karo ICanLocalize

Nggunakake Dashboard Terjemahan WPML sing terintegrasi karo ICanLocalize, sampeyan bisa milih item kanggo terjemahan lan nambahake menyang kranjang terjemahan. Cacah lan biaya tembung kanthi otomatis diwilang lan dikenani kertu kredit ing akun ICanLocalize. Terjemahan kasebut antrian lan diterbitake kanthi otomatis ing situs sampeyan.

Layanan Terjemahan WPML antrian nganggo ICanLocalize

Kajaba situs WordPress sing digawe nganggo WPML, ICanLocalize uga bisa nerjemahake dokumen kantor, file PDF, piranti lunak, aplikasi seluler, lan teks cekak.

Mlebu kanggo ICanLocalize

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo ICanLocalize.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.