Data Gedhe Nggawe Nomer Gedhe Marketing

pemasaran data

IBM wis ngeculake infographic dikembangaké saka sawetara dirilis data kasus nggunakake.

Data gedhe saiki akeh sing nyebar dadi kesempatan gedhe kanggo para pemasar sing duwe pemikiran maju. Nanging kanggo nggunakake potensial sing ana ing aliran data terstruktur lan ora terstruktur kasebut, organisasi kudu ngoptimalake pangiriman iklan kanthi cepet, ngevaluasi asil kampanye, ningkatake pilihan situs lan iklan target ulang.

Infographic nyorot kabutuhan para pemasar kanggo ngetrapake integrasi data sing beda-beda adhedhasar data, nambah prasarana operasi, nggawe jaringan teknologi lan mitra data-sentris, lan nemtokake pamrentahan data pemasaran supaya bisa nggunakake data kanthi lengkap. Iki bakal ngidini para pemasar ngenali pamirsa kanthi potensial dhuwur lan target kanthi bener, ngaktifake pesen sing tepat ing wektu sing tepat liwat penargetan konten sing bener, nggedhekake inventaris iklan kanthi ngenali pamirsa sing regane dhuwur ing properti penerbit lan ngoptimalake tuku media iklan lan ngerti regane saluran sing luwih dhuwur ing corong.

Data Big IBM Infographic Banjir Gedhe

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.