Perdagangan Smarter IBM: Platform Analytics Sosial Lanjut

asaplogo 300

Perdagangan Smarter IBM layanan wis berkembang kanggo perusahaan lan kabeh nggunakake strategi seluler lan sosial. Tujuan saka Platform Analytics Sosial Lanjut yaiku kanggo nambah personalisasi nggunakake kekuwatan media sosial lan data gedhe.

IBM Smarter Commerce dadi sosial sing maju Analytics tambang platform lan panen jejak sosial konsumen lan nggabungake intelijen bisnis kanggo menehi rekomendasi pribadi. Nggabungake tilas sosial lan hubungan sejarah konsumen nyedhiyakake kesempatan prediktif kanggo njupuk keputusan sing luwih nguntungake lan ngidini sampeyan nggawe sambungan karo pelanggan.

Sorotan Platform Analytics Sosial Lanjut:

  • Nggunakake jejak sosial konsumen kanggo mbantu nggawe aliran penghasilan anyar lan nambah penjualan sing larang lan adol kanthi menehi penawaran promosi sing luwih khusus.
  • Ngapikake loyalitas lan antisipasi kabutuhan pelanggan kanthi menehi saran produk sing dipercaya jaringan sosial konsumen.
  • Nambah wawasan produk lan kepuasan pelanggan kanthi ringkesan review lan analisis sentimen sing ditambang saka jaringan sosial.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.