Infografis lan Video: Survei Prilaku Panelusuran Online

tumindak seach

iAcquire nindakake panelitian telung bagean babagan cara tumindak online - ngasilake infografis kanggo tumindak telusuran, tumindak seluler lan prilaku media sosial. Asil lengkap bisa dideleng ing video infographic iki:

iAcquire digandhengake karo Pamirsa SurveyMonkey kanggo panelitian sing menehi wawasan sing bisa ditrapake babagan pola telusuran.
1-SurveyMonkey-Infographic-Search

Piranti seluler dadi dhasar ing urip masarakat, iAcquire pengin nglumpukake babagan cara nggunakake piranti kanggo nggoleki saben dina.
2-SurveyMonkey-Infographic-Mobile

Kanggo cicilan pungkasan, iAcquire takon marang pangguna internet babagan cara nggunakake media sosial ing saben dinane. Wangsulan sing diklumpukake menehi data sing akeh banget. Deleng apa sing sampeyan bisa sinau babagan cara pangguna sesambungan karo media sosial.
3-SurveyMonkey-Infographic-Social

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.