Aku Sumpah! Utawa aku kudu?

Paula Mooney nulis anyar entri babagan blogger cussing. Aku penasaran karo apa sing sampeyan pikirake:

Jujur wae, ana sawetara blog sing dakkunjungi nalika diwaca terus ... kabeh padha guyonan. Aku berjuang tetep ing blog sing ngomong utawa sumpah tanpa alesan sing jelas. Yen diucapake amarga nesu, aku mesthi ora bakal bali maneh.

Telung alasan kenapa sampeyan ora kudu ngobrol ing blog sampeyan:

  1. Tembung sampeyan ing jaring bisa uga luwih dawa tinimbang sadurunge. Bakal apes yen dieling-eling nalika nindakake.
  2. Ana akeh tembung sing sampeyan bisa uga durung nate krungu… coba coba pitakon anyar.
  3. Cussing bisa nyinggung wong liya, ora nganggo komunikasi ora bakal nyinggung sapa wae.

Nuduhake pikirane. Apa aku mung dadi curmudgeon? Cathetan: Ora cussing!