Aku Sumpah! Utawa aku kudu?

Paula Mooney nulis anyar entri babagan blogger cussing. Aku penasaran karo apa sing sampeyan pikirake:

Jujur wae, ana sawetara blog sing dakkunjungi nalika diwaca terus ... kabeh padha guyonan. Aku berjuang tetep ing blog sing ngomong utawa sumpah tanpa alesan sing jelas. Yen diucapake amarga nesu, aku mesthi ora bakal bali maneh.

Telung alasan kenapa sampeyan ora kudu ngobrol ing blog sampeyan:

  1. Tembung sampeyan ing jaring bisa uga luwih dawa tinimbang sadurunge. Bakal apes yen dieling-eling nalika nindakake.
  2. Ana akeh tembung sing sampeyan bisa uga durung nate krungu… coba coba pitakon anyar.
  3. Cussing bisa nyinggung wong liya, ora nganggo komunikasi ora bakal nyinggung sapa wae.

Nuduhake pikirane. Apa aku mung dadi curmudgeon? Cathetan: Ora cussing!

13 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3

    Salah sawijining blog sing dak turuti kalebu sumpah. Wong kasebut pancen lara amarga arah sing dituju industrie, lan kayane mung siji-sijine perasaan sing bisa ditulis. Dheweke kayane ora sumpah ing kiriman sing ora ana gandhengane karo industri. Sanajan aku ora nganggep basane cocog, jelas wae rasane lara, lan aku bisa milih basa sing dipilih.

    Aku ora bakal sumpah ing blogku. Aku pengin wong-wong sing mbukak kontenku fokus ing konten, dudu basa sing digunakake kanggo ngirim.

  4. 4

    Cussing minangka tujuan kanggo aku, lan aku ndeleng akeh wanita nggunakake tembung sumpah utawa tembung yen ora bakal menehi cangkem kebak sinetron ing jamanku. Kayane dheweke mikir bisa nggawe dheweke katon keren, utawa dheweke kudu rumangsa mandhiri supaya ora kuwatir karo apa sing dipikirake wong liya. Umume wong ora bakal ngandhani; dheweke mung nyingkiri blog sampeyan! Yen ora bisa ngindhari nggunakake tembung kutuk ing blog, mula ora kudu blog. Kaya sing wis kasebut, bakal ana ing mesin telusuran luwih suwe tinimbang sing arep dipikirake!

  5. 5

    Aku mikir yen sumpah kanthi moderat ora apa-apa. Nanging yen saben postingan liya ora rame kanthi tembung sumpah, mesthine aku bakal ora maca maneh.

    Pancen ora prelu.

  6. 6

    Matur nuwun kanggo miwiti diskusi, Doug. Aku ora peduli ngrungokake utawa maca babagan kasar, lan aku ora bakal nindakake. Mesthi ana cara sing luwih fasih kanggo nyebut awake dhewe, sanajan nesu. Yen aku maca blogger sing nate nindakake, ora bakal nyegah aku bali. Yen dadi kebiasaan, aku bakal nyingkiri situs kasebut.

  7. 7
  8. 8

    Sterling, muga-muga nggunakake tembung sumpah kanggo pengaruh khusus nuduhake manawa kita ora duwe prentah babagan basa utawa bisa uga basa Inggris. Kanggoku, ora ana cara 'pas' kanggo ngipat-ipati utawa sumpah. Aku lara banget yen krungu wong nggunakake tembung tartamtu kaya biasane, saben dina tembung (padha kaya ngono kanggo para mudha), nalika dheweke pancen nyengsarakke watake dhewe.

  9. 9

    Lan kenapa tembung-tembung kasebut nyerang? Amarga asale saka basa Sachon utawa Celtic. Yen aku ujar "copulate!" utawa "buang air besar!" ora ana sing nesu. Pungkasane, mung prasangka ras sing dipertahankan sajrone milenium.

  10. 10

    Aku takon, aku ora preduli nindakake ing blogku lan kanggo macho ing pinggir bocah lanang sing mlarat, aku ora sumpah akeh. Aku ing toko anyar ing Baltimore bubar lan 2 wanita padha tembung lan tembung yen aku nesu. Aku ora menehi komentar nanging ngganggu aku. Aku wis nemokake kekarepan lan keikhlasan Paula dadi pitakonan sing apik. Yen Paula ujar manawa ora bener, mesthine sampeyan entuk

  11. 11

    JD, bojoku ujar, nalika krungu wanita ngomong kaya ngono, dheweke keprungu kaya…. Mung omong kosong karo aku, lan sampeyan ora prelu. Nanging, kayane iku 'tren' saiki wis pirang-pirang dina, lan aku ora ngira bisa nulungi dheweke.

  12. 13

    Aku setuju manawa 99% wektu, laknat pancen ora perlu. Nanging, ana sawetara conto yen cara paling apik kanggo nyebutake perasaan sampeyan babagan sesuatu. Secara pribadi, aku ora eling yen ngipat-ipati ing postingan blog, nanging uga ora bakal dakkirim.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.