Hype iPad… Napa Sampeyan Sabanjure

flipboard ipad

flipboard ipadKita duwe sawetara wong sing sambat yen blog duwe masalah ing iPad sing ora bisa maca kiriman. Iki babagan wong kaping sepuluh sing ngeluh babagan blog lan iPad, mula aku pungkasane rusak lan kita tuku sawetara. Siji kanggo aku, siji kanggo Stephen, pangembang kita… lan sing liyane kanggo salah sawijine pamaca sing bejo.

Sawetara dina mengko lan aku pancen kecanthol. IPad rada abot tinimbang sing dakkarepake, nanging tas laptop sing luwih entheng nalika mulih saben wengi. Definisi layar cukup apik tenan lan antarmuka biasane, yen ora persis, kaya iPhone. Aku guyon tuku siji… kayane mbuwang-mbuwang dhuwit tanpa telpon lan kamera (aku krungu kamera bakal metu ing wulan Maret). Wis ora.

Aku wis nulis babagan Saben dina lan intrikku kanggo aplikasi iki sing ngirim warta kanthi cara sing apik banget, nanging sing paling dak tresnani kanggo iPad iku mung cara pangembang sing njupuk keuntungan saka tutul lan real estate kanggo nyedhiyakake interaksi sing luwih apik.

Tuladhane sing dakkarepake yaiku Flipboard, aplikasi sing nyurung kabeh konten sampeyan menyang kaca sing diatur kanthi rapi sing bisa sampeyan ganti. Sampeyan uga bisa seneng wong, reply ing Twitter, nerusake, utawa ngirim artikel liwat email. Aplikasi kasebut gampang digunakake, mula aku bali menyang feed RSS lan saiki ngonsumsi saben esuk.

Kunci kanggo para pemasar ing kene yaiku ngerti yen maneh, interaksi pangguna wis ganti karo situs sampeyan. Aku ora ngarep-arep kabeh wong metu lan ngoptimalake antarmuka panganggo sing unik mung kanggo iPad (sanajan saiki wis ditliti), nanging aku nyaranake sampeyan ora mung nggawe situs sampeyan bisa diwaca ing salah sawijining piranti kasebut. Minangka pangguna iPad, kanthi resmi bosen karo situs khas lan nggoleki pengalaman pangguna sing apik sabanjure.

Pemenang Minggu Iki

Minggu iki, curiousmeboston @_______ menang! Kita ngenteni pamrih saka wong liya kanggo ndeleng hadiah sing bakal dipilih. Ana akeh hadiah liyane - kalebu Formstack - nggawe formulir kanthi gampang online, Vontoo - ngirim pangeling swara, lan Tinderbox gawe, saiki lan nglacak proposal kanthi gampang online!

5 Komentar

  1. 1

    Doug, Sugeng rawuh ing pesta!

    Nalika aku isih ngonversi awal (lan isih seneng karo perkara kasebut), aku ngerti tenan kekuwatan saka apa sing digawe nalika Bapakku sing umure umur 74 taun mrentah sadurunge sadurunge ... lan saiki nganggep wong liya amarga ora cukup kanggo wong liya. kulawargane wong loro. Mung conto liyane babagan desain industri sing apik ditambah karo pangembangan kreatif. Kaya iPhone, fitur sing paling keren yaiku piranti lunak lan kasunyatan manawa pengalaman bisa terus ditambah kanthi aplikasi sing luwih apik.

    Dina Saben Dina minangka conto sing apik kanggo proses pengulangan iki. Sanajan pancen apik banget, anyar, lan ora kaya barang-barang liyane, isih ana akeh ruang sing bisa dandan (mlaku alon banget, nganyari suwe banget, lsp.) Nanging kasunyatane * bakal * bakal luwih apik , nggawe pengalaman umum kanthi piranti uga luwih apik. Barang sing nyenengake!

    / Jim

  2. 2

    Nalika iPad pisanan dikenalake, aku kanthi lisan nyuwek menyang sapa wae sing bakal ngrungokake. Apple lan Steve Jobs pancen percaya yen bakal nggawe netbook ora ana gunane?

    Nanging, sawise nggunakake pengalaman anyar, aku dadi wong sing ngowahi. Pengalaman UI apik banget lan para pangembang nggawe aplikasi sing apik lan apik kanggo nggunakake fitur sing paling apik ing iPad.

    Nalika aku ngenteni nganti versi 2, aku bakal cokotan peluru lan tuku dhewe, dadi aku uga bisa dadi bagean saka masarakat sing hebat. 🙂

  3. 3

    Nalika iPad pisanan dikenalake, aku kanthi lisan nyuwek menyang sapa wae sing bakal ngrungokake. Apple lan Steve Jobs pancen percaya yen bakal nggawe netbook ora ana gunane?

    Nanging, sawise nggunakake pengalaman anyar, aku dadi wong sing ngowahi. Pengalaman UI apik banget lan para pangembang nggawe aplikasi sing apik lan apik kanggo nggunakake fitur sing paling apik ing iPad.

    Nalika aku ngenteni nganti versi 2, aku bakal cokotan peluru lan tuku dhewe, dadi aku uga bisa dadi bagean saka masarakat sing hebat. 🙂

  4. 4

    Deskripsi apik babagan Flipboard, iku aplikasi sing apik tenan. Intine babagan manawa situs web sampeyan bisa diwaca ing iPad, ora yakin kabeh wong bakal mikir babagan iki.

  5. 5

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.