Aku mung ngirim $ 1000 menyang Nuh!

Nuwun sewu amarga pungkasan mbukak iki! Kita ngirim dhaptar entri menyang Ade kanthi saben entri duwe nomer acak sing ana gandhengane (nggunakake fungsi RAND ing Excel banjur ngurutake kolom). Kita banjur duwe Hannes pilih nomer acak ing 108 entri supaya Hannes ora ngerti sapa sing bakal menang. Pemenang hadiah $ 1,000 yaiku Nuh ing wpstar.com!

wpstar

Kanggo nutupi biaya transaksi Paypal, aku sejatine ngirim $ 1,040 menyang Nuh! Sugeng Nuh! Hadiah liyane bakal uga diwiwiti!

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Ya, iki kaget banget kanggo aku amarga aku lara dina kabeh ing omah! Aku bakal ngandhani yen iki motivasi kanggo maca blog luwih asring, nanging aku wis maca meh kabeh postingan. Matur nuwun wis dianakake kontes sing apik lan muga-muga sampeyan lan sponsor uga seneng.

    Babagan semacam iki pancen nulungi aku mbenerake wektu maca blog marang bojoku 🙂

  3. 3
  4. 4
    • 5

      Hai Maria,

      Kabeh mau entuk juara utama! Kontes sabanjure aku mesthi duwe hadiah dhisik, nomer loro, kaping telu… Aku ora mikir kontes iki narik kawigatene mung 1 pemenang. (Nanging Nuh nggawe bahagia!)

      Doug

  5. 6

    Yaoh ok! Aku banjur salah paham.

    Muga-muga kanggo kontes sabanjure, sampeyan bakal luwih gampang mlebu wong uga. Duwe 10 sponsor kanggo nulis ora nyenengake. Mesthi kita kabeh pengin entri ekstra, nanging uga sing luwih efektif kanggo sampeyan, kayata menehi thumbs up ing SU, lengganan feed sampeyan, seneng karo Technorati, lsp.

    Pendapatku sanadyan. 🙂

  6. 7

    Pos apik Sampeyan nggawe sawetara poin apik sing ora dingerteni umume wong.

    "Nuwun sewu amarga pungkasan mbukak iki! Kita ngirim dhaptar entri menyang Ade kanthi saben entri duwe nomer acak sing ana gandhengane (nggunakake fungsi RAND ing Excel banjur ngurutake kolom). Banjur kita njaluk Hannes milih nomer acak ing 108 entri dadi Hannes ora ngerti sapa sing bakal menang. Sing menang hadiah $ 1,000 yaiku Nuh ing wpstar.com! ”

    Aku seneng carane sampeyan nerangake. Ngrewangi banget Matur nuwun

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.