Aku mung ngirim $ 1000 menyang Nuh!

Nuwun sewu amarga pungkasan mbukak iki! Kita ngirim dhaptar entri menyang Ade kanthi saben entri duwe nomer acak sing ana gandhengane (nggunakake fungsi RAND ing Excel banjur ngurutake kolom). Kita banjur duwe Hannes pilih nomer acak ing 108 entri supaya Hannes ora ngerti sapa sing bakal menang. Pemenang hadiah $ 1,000 yaiku Nuh ing wpstar.com!

wpstar

Kanggo nutupi biaya transaksi Paypal, aku sejatine ngirim $ 1,040 menyang Nuh! Sugeng Nuh! Hadiah liyane bakal uga diwiwiti!

7 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Iki minangka kejutan sing apik kanggo aku amarga aku lara ing omah sedina muput! Aku ujar iki minangka motivasi kanggo maca blog sampeyan luwih asring, nanging aku wis maca saben postingan. Matur nuwun kanggo nganakake kontes sing apik lan muga-muga sampeyan lan sponsor uga seneng.

    Bab iki pancen mbantu aku mbenerake wektu maca blog kanggo bojoku 🙂

  3. 3
  4. 4
    • 5

      Hai Maria,

      Kabeh dadi pemenang hadiah utama! Kontes sabanjure aku mesthi bakal entuk hadiah pisanan, kaloro, katelu… Aku ora mikir yen kontes iki narik kawigatosan kanthi mung 1 pemenang. (Nanging Nuh seneng!)

      Doug

  5. 6

    Oooh oke! Aku banjur salah paham.

    Muga-muga kanggo kontes sabanjure, sampeyan uga bakal nggampangake wong mlebu. Duwe sponsor 10 kanggo nulis babagan ora banget nyemangati. Mesthi wae kita kabeh pengin entri ekstra, nanging kanggo perkara sing bisa uga luwih efektif kanggo sampeyan, kayata menehi jempol ing SU, langganan feed sampeyan, seneng karo Technorati, lsp…

    Panemuku sanadyan. 🙂

  6. 7

    kirim apik. Sampeyan nggawe sawetara poin apik sing umume wong ora ngerti.

    "Nyuwun pangapunten kanggo telat mbukak iki! Kita ngirim dhaptar entri menyang Ade kanthi saben entri duwe nomer acak sing digandhengake (nggunakake fungsi RAND ing Excel banjur ngurutake kolom kasebut). Banjur Hannes milih nomer acak ing 108 entri supaya Hannes ora ngerti sapa sing bakal dadi juara. Pemenang hadiah $1,000 yaiku Nuh ing wpstar.com!”

    Aku seneng carane sampeyan nerangake. Banget mbiyantu. Matur nuwun.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.