Aku Duwe Kesalahan Media Sosial

douglas karr sirno

douglas karr sirnoAku duwe kaluputan. Ora - dudu salah yen aku ngentekake sawetara dolar ing foto saham tinimbang njupuk foto dhewe. Salahku amarga durung melu jaringan sosialku.

Google+ durung nulungi. Kayane saiki aku kudu ngobrol ing 5 jagad tinimbang papat ... blogku, Facebook, LinkedIn lan Twitter. Aku mung ndaftar ing Spotify ... lan aku krungu yen Pandora bakal ngluncurake jaringan sosial. Aku uga ngatur jaringan sosial kanggo Vets Angkatan Laut.

Ugh.

Kombinasi pirang-pirang karya lan lara sawetara minggu kepungkur nggawe aku salah banget… Aku ora ngomong karo sampeyan. Aku ora tetep nyambung karo sampeyan. Aku ora nindakake tugas kanggo mbantu sampeyan tetep minat karo aku. Ya mesthine… Aku wis mbuwang akeh omong kosong infographics supaya sampeyan tetep kasengsem ... lan sawetara tautan sing pantes ana ing kene lan komentar kanggo komentar. Nanging aku ngerti aku ora cukup kanggo njaga sampeyan.

The sirno mateni aku.

Aku sejatine ora guyon. Aku pengin ngerti amarga sampeyan bisa uga nemoni perkara sing padha. Aku krungu wong-wong terus takon marang aku, "Kepiye carane sampeyan golek wektu?". Ora gampang. Kasunyatane - ing antarane lara, lunga menyang luar negeri, pindah omah, dadi bapak, ngomong umum, mbukak acara radio, nggawe pembangunan, nelpon penjualan, nulis kanggo publikasi lan nyatane nggawe kontrak karo klien ... Aku ora tetep tetep. Matur suwun, aku duwe kanca kerja, kanca lan ngerti klien lan prospek sing sabar karo aku.

Meh.

Dadi sing pertama yaiku strategi sing nggawa aku menyang ngendi ... kehadiran sosialku. Kanggo wektu iki, aku ngerti bisa entuk kenikmatan sing cilik lan bakal mundur maneh. Nanging yen aku terus ngatasi momentum iki, bakal menehi pengaruh negatif marang kabeh sing aku lakoni. Aku bakal luwih apik. Aku janji. Aja ninggalake aku - sampeyan durung nate nemu sing paling apik babar pisan lan aku bisa njamin manawa ana prekara gedhe sing bakal teka! Kelet.

Sigh.

Sepisan maneh… nuwun sewu babagan potret. Aku ora sempat nggoleki liwat foto situs stock. Wanci 10:40 PM ...... Aku saiki mulih.

7 Komentar

  1. 1

    Aku rumangsa apes banget karo sampeyan, mula aku ndownload gambar sampeyan banjur upload menyang iStockPhoto. Dadi, saiki * dadi * foto stok! (guyon mesthi)

  2. 2

    Aku rumangsa apes banget karo sampeyan, mula aku ndownload gambar sampeyan banjur upload menyang iStockPhoto. Dadi, saiki * dadi * foto stok! (guyon mesthi)

  3. 6

    Aku rumangsa apes banget karo sampeyan, mula aku ndownload gambar sampeyan banjur upload menyang iStockPhoto. Dadi, saiki * dadi * foto stok! (guyon mesthi)

  4. 7

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.