Aku Benci Blogger

mbengok

Seth duwe a kirim ing situs kasebut sing ngelingake aku nulis iki.

Aku seneng blogging. Nanging aku sengit bloggards. Iki minangka istilah anyar sing wis dakkirim kanggo para blogger sing kesuwen blog - nanging luwih milih nggunakake blog liyane, kadang uga tembung-tembung. Iku kesed lan nyolong banget amarga hits mung bisa ditampilake ing kaca tinimbang blogger asli. Saiki, yen sampeyan duwe pratelan sing mbantah utawa ndhukung sing pengin ditambahake ing obrolan - mula sing diarani Blogging! Yaiku pacelathon ing blogosfer.

Yen sampeyan mung pengin ngarahake pembaca blog menyang blog liyane, banjur gunakake Google Reader lan instal javascript kanggo nuduhake artikel 'bintang' (priksa sidebar ing kaca ngarepku). Iki minangka link menyang artikel sing dakkira penting - nanging aku mutusake ora duwe apa-apa kanggo nambah obrolan.

Gampang banget yen blogger nyoba dadi kaya blogger liyane, mung amarga ana akeh input sing kasedhiya. Nolak! - Seth Godin

Tingkat sabanjure luwih murah tinimbang bloggards yaiku agregator. Iki minangka situs sing mung ngikis konten sampeyan lan dilebokake ing situs kasebut. Pengisap sampah iki konyol. Kayane ora liya plagiarisme. Mesthi - dheweke duwe link bali menyang kaca sing wis dikirim, nanging wis entuk dhuwit ing konten sampeyan. Sing nyolong, biasa lan gampang.

Yen sampeyan ngerti carane bisa nglawan iki, wenehi komentar babagan iki. Aku pengin mandheg!

nganyari: Copyblogger wis ngenali Bloggard. Iki minangka kesalahan nalika proses ngirim miturut situs Telegraph.
nganyari: Konten Ajay D'Souza dicolong

8 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Blogger, aku kudu eling.

    Aku urusan akeh masalah hak cipta lan pencurian konten ing jagad blogging, saiki dadi salah sawijining fokus utama.

    Nanging jagad iki rada aneh. Dikarepake sawetara enggo bareng lan regurgitasi, nanging yen ora nambah orisinalitas, umume ana sing mbengok. Siji sing diarepake bakal dibangun, ora mung mbaleni.

    Atribusi, mesthi dadi sarat.

    Iku mung skema sing dakdeleng. Bebas bae ora setuju.

  3. 3
  4. 4

    Aku ora ngerti kepiye supaya bisa nglawan bloggards utawa agregator spam.

    Aggregator bisa mandheg yen sampeyan nggunakake .htaccess. Nanging, iki kudu ditindakake kanggo saben agregator.

    bloggards, aku sangsi, mung amarga manungsa kesed sing ora ngurmati nyolong konten wong liya! X (

  5. 5

    Oh man, postingan apik liyane 😀

    Bubar, aku nemokake situs sing meh nyalin postingan tembung Problogger.net. Banjur nalika aku bali, dheweke kabeh bakal mbusak, njaluk ngapura amarga nggunakake agregator feed - banjur bali nyalin situs liyane! Bajingan scum = (

  6. 6

    Sampeyan ujar, "Iki istilah anyar sing dakwaca ..."

    Nanging, aduh, ora!

    'Bloggard' minangka merek dagang saka Arthur Cronos, sing digunakake pirang-pirang taun. Kanggo * asli *, * nyata *, lan * mung * Petualangan Bloggard, bukak bloggard.com lan goleki terus.

    Lan babagan pratelan kasebut sing sampeyan lakoni, mesthine minangka fitnah sing ora sopan, asperitas sing hebat, lan pernyataan sing salah. Nanging aku yakin sampeyan tegese kanthi cara sing apik.

  7. 7

    Maksudku kanthi cara sing paling apik, Arthur! Aku seneng banget:

    1. Istilah kasebut ora nate kebak!
    2. Sampeyan seneng banget karo merek dagang!

    Yen sampeyan Blogger resmi, aku bisa njamin manawa aku ora sengit karo sampeyan!

    PS: Endi aku bisa nemokake video wong sing main Mobius Megatar?

  8. 8

    Hmmm… bloggards?

    Dadi, agregator blog kudu… (drum roll) bloggator (kembang api, pandemonium, cepet luntur)!

    Hmmm, mung pitung postingan kanggo bloggator, ora ala, ora ala, entuk widdit asli

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.