Aku Ora Seneng!

desain

Iki bisa uga 4 tembung paling ala sing bisa sampeyan rungokake minangka agensi saka klien sampeyan. Sampeyan ora nate biyasa sanajan kedadeyan asring banget. Wong nyewa desainer kanggo nindakake mokal… Narik wawasan saka sirahe lan lebokake gambar, situs, video utawa malah merek.

Luwih elek, arang banget wangsulan sing penting. Pancen ora preduli sampeyan seneng utawa ora. Anggere desain ora bakal ngrusak merek sampeyan lan wis dirancang kanthi profesional, sampeyan kudu ngegungake rasa bangga - lan pendapat sampeyan - lan ndeleng apa sing kedadeyan. Desainer minangka klompok sing luar biasa ... saben dina ngatasi negativitas sing luwih apik tinimbang komik sing rata-rata. Ora kaya komik, desainer kudu njaluk saran (aka heckling).

Mangkene sawetara tips kanggo mbantu sampeyan ngrampungake desain desainer:

  • Imajinasi sampeyan bisa tau digawe maneh ing donya nyata kanthi akurat. Wis tau.
  • Sampeyan ora desainer. Kemungkinan, dheweke do ngerti apa sing luwih apik.
  • Rancangan kasebut ora kanggo sampeyan. Desaine yaiku kanggo pamirsa.
  • Desainer sing apik bakal kerja keras kanggo memenuhi tujuan desain nalika nglipur panjaluk lan tanggapan sampeyan ... ora dirancang karo panjaluk sampeyan.
  • Nyedhiyakake desainer kanggo kamardikan dadi kreatif bakal ngasilake output sing paling apik.
  • Fokus karo asil desain, dudu desain dhewe, kanggo ngukur sukses.
  • Yen sampeyan abot ing input saka desain lan ora bisa digunakake, aja nyalahake desainer kasebut.

Minangka wong bisnis, sampeyan asring nganggep sampeyan luwih ngerti. Yen sampeyan sukses, terkadang dadi luwih angel ngindhari cara lan ngidini desainer bisa digunakake. Nalika ngembangake infografis lan situs, aku asring ora seneng karo sing digawe… nanging aku uga ngasorake yen entuk alangan tinimbang metu saka dalan, desain gagal.

Desainer hebat takon pirang-pirang pitakon lan bisa uga menehi conto, konsep lan pengulangan kanggo masukan sampeyan. Aku ora nyoba ngomong sampeyan investasi ing desain sing sampeyan ngepenakake; sawise kabeh, sampeyan mbayar lan sampeyan kudu urip. Nanging yen desain sing dienggo lan dudu gaya sampeyan, coba coba weruh apa sing kedadeyan!

Lan coba aja ngomong, "Aku Ora Seneng!".

4 Komentar

  1. 1

    Ora bisa setuju karo sampeyan, Douglas. Klien asring katon nyewa desainer supaya klien bisa ngrancang potongan dhewe, dene katrampilan desainer dibuwang kanggo katrampilan mekanik Adobe. Klien gagal ngerti manawa desainer sing kompeten ora mung ngerti alate - dheweke uga ngerti "desain," yaiku bagean paling gedhe saka profesine. Salajengipun, klien asring lali desain kasebut kanggo pamirsa, dudu dheweke.

    Ing sisih liya, para desainer lan/utawa manajer proyek kudu yakin yen dheweke nduweni kualifikasi kanggo klien lan konsultasi karo dheweke kanthi paling apik. Klien ora mesthi ngerti carane ngucapake tujuane, mula komunikasi sing trampil karo klien kudu. Kajaba iku, akeh "desainer" sing ora ngerti apa sing dikandhakake, lan ora bisa ngrancang potongan sing apik sing bisa nggayuh tujuane klien, preduli saka apa sing dituduhake. Aku sawetara klien uga bosen iki, banget.

  2. 2
  3. 3

    Ya, pelanggan mesthi mlebu ing ngendi dheweke entuk dhukungan lan aku yakin kabeh wong ngerti iki. Nanging kadhangkala kita setuju karo klien tanpa entuk dhuwit. Minangka kula "Trust" minangka tembung penting ing bisnis.

  4. 4

    Aku ora bisa pitutur marang kowe kaping pirang-pirang sawise ndeleng soko aku takon babagan tweak iki utawa tweak utawa pikirane ing mburine mung kanggo njaluk respon sing padha karo "Aku wis nyoba" "Ora bisa amarga" lan kadhangkala diwenehake kanthi cepet. conto disimpen persis apa aku kasebut supaya aku bisa ndeleng dhewe. Sawise sawetara panjaluk kasebut babagan macem-macem proyek, aku wiwit ora takon maneh amarga pungkasane dheweke ngerti sing paling apik. 

    Uga Id nambah dont pigeon bolongan desainer utawa kreatif grup kanthi ora menehi wong cukup opsi utawa saran ing ngarep. 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.