Mungkin Sampeyan Mung Ora Apik Ngene Iki

ballet

Sekali-sekala sampeyan diberkahi dening wong sing nate menehi wektu kanggo matur nuwun sawise sampeyan wicara. Aku guyon karo wong sing nyritakake babagan sesi sing hebat nalika dakwartakake yen aku durung tau trampil ballet. Pancen entuk guyu, nanging ana crita ing mburine.

Aku pancen seneng nari.

Ibuku nggawe aku sinau lan ngetrapake jazz sajrone bocah cilik. Untunge, aku bisa ndhelikake kasunyatan kasebut saka umume kanca. Aku uga sekolah ing rong kutha ing studio, dadi aku ora kudu kuwatir yen ana wong sing nuduhake recital lan ngakoni aku nganggo rompi payet lan sepatu tap kulit paten.

Shuffle, hop, langkah.

Bali menyang titik. Sawetara wong pancen ora trampil nari. Misale, anakku duwe irama sing luar biasa. Dheweke main alat musik lan nyampur musik sing apik tenan. Nanging lebokake ing lantai nari lan dheweke katon kaya merak kanthi tungkak tungkak sing kejang. (Nuwun sewu Bill, aku isih tresna karo sampeyan!) Bejo kanggo kita kabeh, kalebu pacare sing apik banget, dheweke pancen ahli matematika. Dheweke pancen pancen pinter matematika.

Pirouette.

Ok… iki intine. Sawetara wong nyedhot Twitter, sawetara nyedhot Facebook lan malah luwih akeh nyedhot blogging. Aja nganti nyoba supaya dheweke nindakake apa sing ora dikarepake. Sawetara perusahaan ing kapal sing padha. Dheweke ora trampil ... ora bakal trampil. Ora nyoba nyoba ngobrol maneh. Ayo padha terus nindakake sing sejatine ditrapake.

Aku ora trampil ing ballet.

Nyatane, aku durung nate nyoba ballet. Lan, untung aku, sampeyan ora bakal nyoba. Yen sampeyan nyedhot Twitter, investasi wektu sampeyan ing papan liya. Yen sampeyan nyedhot Facebook, aja nganti mblokir tembok wong kanthi kontes apa wae jinis kewan kebon binatang. Yen sampeyan nyedhot blogging, goleki wong sing trampil lan kirim isi.

Mundur, mlumpat, lan cara sing gedhe.

Mungkin sampeyan mung ora trampil ing babagan media sosial iki. Ora apa-apa, aku yakin sampeyan hebat ing bab liyane. Yen sampeyan wis menehi moto paling apik ing media sosial lan ora ana ing endi wae, coba tindakake.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.