Aku Pilih Indy! ing The Indianapolis Star

Aku Pilih Indy!John Ketzenberger nulis sing apik artikel on Aku Pilih Indy! ing Star Indianapolis saiki.

Apa sing paling apik yaiku situs sing kedadeyan. Ngelingi negara kasebut mbayar $ 90,000 kanggo slogan pariwisata bolo "Wiwiti maneh Mesin Sampeyan," nyenengake nalika ndeleng ide sing gratis lan gratis. - John Ketzenberger

Pat Coyle lan aku miwiti situs kanthi mung alesan iki. Ana luwih saka sayuta crita babagan kenapa masarakat milih Indianapolis, lan kita mikir penting kanggo menehi tembung kasebut marang wong-wong sing malah ora weruh kita ing peta. Uga, iki minangka eksperimen sing apik kanggo blogosfera… Aku ora yakin manawa ana wong liya sing nindakake kaya iki kanggo promosi wilayah lokal.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.