Aku Ora Bisa Nindakake Kabeh!

Wanita Frustasi

Wanita FrustasiNalika wis meh ing Preinan, sampeyan bakal akeh wong krungu babagan carane nggunakake pirang-pirang jam saben dina. Utawa yen bisa kloning awake dhewe, bisa ing rong panggonan sekaligus lan luwih sukses. Bisa uga dikandhakake para pemasar lan apa sing dirasakake babagan program email. Umume perusahaan ora duwe kemewahan kanggo kabeh tim pemasar email lan kepeksa gumantung karo siji utawa sawetara wong kanggo ngatur kabeh program.

Aku entuk, mula aku menehi sawetara ide sing bisa mbantu sampeyan rumangsa yen sampeyan duwe tim pemasaran sing ngatur program sampeyan tinimbang sampeyan dhewe. Didhukung para pemasar lan apa sing dirasakake babagan program email. Umume perusahaan ora duwe kemewahan kanggo kabeh tim pemasar email lan kepeksa gumantung karo siji utawa sawetara wong kanggo ngatur kabeh program.

  1. Nyetel tanggalan surat minangka cara sing apik kanggo tetep teratur, nanging uga bisa mbantu ngrancang luwih dhisik. Temtokake sepira kerepe sampeyan pengin dikirim menyang pamirsa lan cathet ing tanggalan. Sampeyan uga bisa nemtokake manawa pesen sing bakal dikirim uga.
  2. Cithakan & Perpustakaan Konten ngidini sampeyan njupuk informasi sing wis ditata lan diatur ing tanggalan konten banjur wiwiti nggawe. Gawe sawetara template ing wektu luang sing kudu sampeyan lakoni nalika ngirim surat menyang mbesuk lan sampeyan bakal krasa bubar.
  3. Autoresponders bisa disiyapake kanthi otomatis nanggapi acara tartamtu. Contone, yen ana wong sing lengganan mailing list, sampeyan bisa nyiyapake email otomatis kanggo ngirim sing bakal nampa lan menehi panggilan tumindak liyane.

Sampeyan bisa nggunakake alat kasebut kanggo nambah upaya pemasaran email lan menehi pamirsa program email sing luwih substansial, nanging tanpa rumangsa sampeyan ora bisa nindakake kabeh. Nanging, sampeyan bakal rumangsa duwe kabeh tim sing ndhukung sampeyan nalika nggawe email apik tenan!

2 Komentar

  1. 1

    Kiriman sing apik, @lavon_temple:twitter! Minggu iki minangka salah sawijining minggu sing bener-bener lali dina apa wingi. Kayane saya tambah elek amarga wis cedhak akhir taun - perusahaan kabeh nyoba ngupayakake keterlibatan akhir taun lan kerja ing Januari. Wah… kita kebanjiran.

  2. 2

    saran apik!

    Aku seneng ide kanggo ngirim tanggalan. Malah yen sampeyan nindakake iki ing cara lo-tech pokok (kalender tembok amba), bisa bantuan mbusak piring lan njaluk pikiran ing bab liyane.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.