Aku Mbatalake Akun Basecamp Dina Iki

basecamp1

basecampBiyen, aku dadi penggemar 37 Sinyal. Aku percaya manawa sadurunge ana ing desain lan kesederhanaan antarmuka panganggo. Bukune, Nggawe Nyata, isih duwe pengaruh babagan cara nggawe, ngrancang, lan nggawe syarat produk. Aku wis nggunakake basecamp akun lan nglacak sawetara proyek lan klien ing kana wiwit musim panas pungkasan.

Nalika maca ing 37 Sinyal blog suwene taun kepungkur, aku wis ngerteni manawa swasana blog wis owah kanthi dramatis, dadi luwih bisa dingerteni lan diwatesi tinimbang kepengin weruh lan eksplorasi. Kasus ing titik, iki kirim. 37 Sinyal ngilangi aplikasi online / offline kanthi premati manawa konektivitas yaiku kabeh sing bakal kita lakoni, ing endi wae. Mangkene komentar sing dak tulis ing blog:

Perspektif sing sampeyan deleng iki sempit banget, mula sejatine saya kaget amarga penggemar 37 sinyal. Sampeyan nyampur fungsi online lan offline karo Konektivitas Internet.

Iki dudu masalah sing gegandhengan, nanging masalah manajemen sumber. Yen aku duwe aplikasi sing nggunakake sumber daya laptop kanthi efektif uga server, uga ngimbangi panggunaan bandwidth ing antarane kalorone, bisa nggawe pengalaman pangguna sing apik kanggo kabeh sing melu.

Aku uga nambah cathetan manawa nggunakake bom f pancen ora perlu. Ing jajak pendapat sing dakkirim ing blogku, udakara 40% tanggapan kasebut ujar manawa dheweke ora seneng nggunakake cussing ing web. Ing pirang-pirang postingan, aku wis ndeleng digunakake ing mode guyonan ... nanging ing blog 37 sinyal kasebut konfrontatif… kanggo kula, sing maca sing bisa uga ora setuju karo dheweke. Ora sopan. Aja salah paham, aku takon (kakehan). Nanging aku ora nindakake ing blog sing nyoba nyambung karo para pamaca tinimbang ngasingake.

Sumpah dudu sebab aku mbatalake basecamp Akun saiki, sanadyan. Saka 12 pangguna sing ana, aku mung siji sing nggunakake Basecamp. Aku nganggep ana kanca liyane sing nambahake siji-sijine To-do item, kajaba aku mung pangguna ing taun kepungkur (lan aku mbayar akun kasebut). IMHO, tes nyata panggunaan aplikasi yaiku apa sejatine wong nggunakake. Klien lan kanca kerja ora. Kasunyatane, aku ngira padha ngindhari nggunakake amarga ora pangguna-lorone.

Nanging, iku ora dadi sebab aku mbatalake. Pirang-pirang dina kepungkur, blog kasebut ngenalake potongan kabodoan liyane: Wong ora nggulung… email. Mbok mestine dheweke wis ngobrol karo 6,000 klien sing dilayani sing entuk konversi lan klik-tayang sing luar biasa ing email sing dirancang kanthi apik sing mbutuhake nggulung. Teori 'Ndhuwur lempitan' isih ana - informasi sing diwaca para pamaca nalika wiwitan mbukak email yaiku sing narik kawigaten. Nanging ora ateges ora bisa nggulung! Dadi - tanpa data kanggo ndhukung pratelan sing ora apik, para pamaca blog Sinyal vs. Noise saiki bakal percaya lan nulis email sing ora informatif, migunani, dirancang kanthi apik, lsp. Kabeh amarga ana blog sing ujar manawa iki pasti jelas wangsulan.

Alesan kenapa aku mbatalake akun Basecamp yaiku amarga aku ora precaya karo 37 Sinyal. Aku ora yakin manawa sombong amarga tuwuh lan sukses perusahaane, nanging cahyane katon surem. Aku isih penggemar sawetara fungsi sing sederhana ing aplikasi ... nanging aplikasi kanthi sakabehe kayane ora bakal ngowahi malang kaya sing biyen ditindakake. Waca mengko, 37! Nyenengake nalika isih ana.

Ironis, aku ganti menyang iGTD, aplikasi desktop.

88 Komentar

  1. 1
  2. 2

    Aku setuju yen ora prelu sumpah ing blog, yen sampeyan ora bisa nemokake tanpa sumpah, mula tegese ora kuwat.

    Kayane bakal dilebokake kanggo menehi reaksi, amarga aku ngerteni yen ana meh 200 komentar ing blog 37 sinyal.

    • 3

      Stephen - setuju. Gegayutan karo sumpah, yaiku bagean sing ora ngerti. Kanthi bakat sithik, sampeyan isih bisa ngagetake wong, jujur ​​lan transparan, nanging tetep ngajeni. Aku ora ngerti kepiye carane sumpah bisa entuk manfaat saka blog perusahaan.

  3. 4

    Biasa maca blog 37Signals, nanging frustasi banget lan wong-wong sing ana ing mburine. Wong sing cerdas, lan aku ngormati fokus ing kesederhanaan lan fokus ing pangguna. Nanging - padha karo sing sampeyan cathet - penekanan ing blog dadi luwih eksklusif lan absolutisme ("kita bener, kabeh wong mung bodho"), lan aku rumangsa nyenengake lan ngganggu.

    IMHO, wong-wong sing ana ing mburi 37Signals tundhuk karo prekara sing saiki wis umum banget… asumsi manawa, amarga perusahaan KITA sukses, mula cara nindakake perkara yaiku cara sing bener lan kabeh wong bisa nuwuhake kesuksesan kanthi sinau cara.

    Hogwash. Ana akeh wong sing apik tenan lan perusahaan sing apik banget sing nyunarke amarga nasib ala utawa wektu sing ora apik uga wong sing apik banget lan njijiki sing sukses amarga nasib lan wektu sing apik. Akeh banget masarakat sing nganggep korélasi lan sebab-sebab sing ora ana sing logis.

    Aku luwih seneng pendekatan sing luwih asor: Mangkene sing kita lakoni, iki sing ditindakake perusahaan ... njupuk sing sampeyan karepake. Mbok menawa iku cocog karo sampeyan, bisa uga pilihan sing paling nggegirisi kanggo perusahaan sampeyan… sampeyan paling ngerti.

    • 5

      Titik gedhe, Adam.

      Aku kira salah sawijining pelajaran yaiku blog bisa dadi berkah utawa kutukan tumrap perusahaan sampeyan. Yen sampeyan nakal ... blog sampeyan bisa uga bakal mbukak. Wong ora seneng nggarap brengsek. Nada blog pancen nggawe aku ora ngerti kabeh perusahaan.

      Sing apik yaiku maca wulan pungkasan entri lan mbandhingake karo buku, Nyata. Nada beda banget ing wiwitane sing asor.

  4. 6

    Aku seneng ndeleng manawa dudu siji-sijine wong sing ngerti manawa klien ora mung nggunakake Basecamp, nanging ora bakal bisa mlebu.

  5. 7

    @Adam:

    Kayane sampeyan maca pikiranku, banjur nulis kanthi luwih ringkes tinimbang sing dakkarepake.

    Aku uga, ora langganan umur 37 taun sawetara wulan kepungkur amarga 'kita bener, kabeh wong liya salah - deleng kita, apa kita apik banget'. Sedih tenan. Dheweke pancen pancen bakat.

  6. 8

    Uga elinga manawa dheweke wis nyebutake Mark Hurst / Pengalaman sing apik ing jaman mbiyen, lan aku percaya wis ngomong ing Konferensi Gel. Buletin Pengalaman Apik minangka salah sawijining email paling dawa sing ditampa… lan biasane aku nggulung saben tembung.

  7. 9

    Sawetara poin: Aku setuju banget karo owah-owahane nada, lan uga dadi nesu karo aku. Aku mesthi ora maca SvN saben dina kanthi semangat sadurunge. Nanging, aku pengin menehi sawetara poin counter:

    1. Sampeyan ora katon kaya target target Basecamp, luwih-luwih yen sampeyan bisa ngganti fungsine nganggo aplikasi desktop sing mandhiri. Lan yen pelanggan ora mlebu, mesthine bisa memenuhi kebutuhan PM ing panggon liya.

    2. Re: sumpah, bloge. Miturut keprihatinan aku, luwih becik aku duwe konten sing terus terang lan terus terang tinimbang sing maca putih ing endi wae.

    3. Pikirane ora jelas, aku mikir khusus kanggo email registrasi / email, dudu pemasaran email ing umume. Elinga salah sawijining tujuwane yaiku supaya bisa nguntungake lan nyuda frustasi pangguna kanthi ngilangi kabutuhan dhukungan ing endi wae prelu. Yen dikirim, bisa uga wis ndeleng akeh panjaluk dhukungan saka wong sing ora maca lengkap babagan email sing dikirim. Aku ora yakin apa insentif sing kudu ditindakake ing kene. Lan tanggepan sampeyan nggawe aku pertahanan * rada * lan saka POV marketeer email (mbenerake aku yen salah).

    - SirZ

    • 10

      Hai SirZ! Kabeh poin sing apik, dakwales:

      1. Mbok. Aku mung menyang aplikasi desktop nganti bisa nemokake alat manajemen proyek / manajemen produk liyane. Aku yakin kudu ana aplikasi sing apik kanggo dituduhake karo klien - Aku yakin manawa Basecamp ora bisa menehi jawaban saka tanggepan para klien. Email isih dadi alat utama komunikasi kanggo nindakake, target proyek, dokumen, lsp.

      2. Aku kabeh transparan, nanging sampeyan bisa nemokake tanpa sumpah. Maksudku yaiku ora prelu lan bakal asingake sawetara wong sing seneng produk lan perusahaan sampeyan. Iku mung sopan santun kanggo pakurmatan.

      3. Sampeyan pancen bener, tanggepan saya defensif minangka pemasar email. Jagad IT cenderung mbagi komunikasi email dadi rong klompok: operasional lan pemasaran. Yen intine yaiku Email Operasi ora kudu digulung, mula kudu menehi dhasar kanggo pendapat kasebut. Cukup kasebut ora bener.

      Adhedhasar klien, kasunyatane beda banget. Aku ora duwe data sing solid kanggo ndhukung oposisi, nanging pengalaman pribadi saya beda. Email operasional babagan cara ndhaptar yaiku a sampurna papan kanggo nggunakake salinan HTML sing dawa nganggo tangkapan layar, deskripsi, lan praktik desain liyane sing hebat. Aku bisa ujar manawa email operasional minangka papan sing luwih apik kanggo nggulung tinimbang email pemasaran amarga pelanggan pancen ngarepake komunikasi!

      Iki uga minangka kesempatan sing cocog kanggo upsell lan lintas-adol kesempatan. Sampeyan duwe pelanggan tunangan sing bisa ngapresiasi penawaran produk utawa layanan tambahan adhedhasar konten email sing sampeyan kirim.

      Matur suwun komentar!

      • 11

        Solusi online sing apik sing bisa dadi host sampeyan (utawa nggunakake layanan host) yaiku Tembaga Project. Nduwe telung rasa sing bakal tambah larang gumantung karo kebutuhan sampeyan. Aku nemokake manawa ing 90% kasusku, versi Standar bisa digunakake banget.

        Aku nyoba sidhang ing Basecamp lan sejatine ora bisa janjeni manawa kabeh rasa seneng nggawe aku percaya yen bakal. Aku isih nemoni masalah supaya dheweke mandheg tagihan kertu kredit uga ora bisa mbiyantu wiwit pungkasane.

        Layanan pelanggan dudu bagean saka leksikon 37Signals sing aku sedhih banget amarga nunggang gelombang PR gedhe lan kabecikan umume. Nalika maca blog iki lan liya-liyane, mula dheweke wis ngikis pemahaman ing pasar. mung sedhih.

        • 12

          Mung nganyari. David Heinemeier Hansson kanthi mbebayani mbayar kertu kredit rong wulan sing dakkarepake. Aku mikir prosese luwih angel tinimbang sing kudu ditindakake.

          Muga-muga bisa ngerti apa sing diwakili karo kita. 37Signals pancen dadi salah sawijining bocah / perusahaan poster kanggo gerakan web2.0 lan dadi malu yen ndeleng gambar kasebut reget.

          Mangkene sawetara tesis saka Manifesto Cluetrain sing katon relevan banget…

          18 Perusahaan sing ora ngerti pasare saiki wis jaringan wong-wong, dadi luwih cerdas asil lan gabung kanthi pacelathon ilang kesempatan sing paling apik.

          21 Perusahaan kudu luwih entheng lan ora nganggep serius. Dheweke kudu ngrasakake guyon.

          89 Kita duwe kekuwatan sejati lan ngerti sejatine. Yen sampeyan ora bisa ndeleng padhang, sawetara klambi liyane bakal luwih tliti, luwih menarik, luwih nyenengake dolanan.

          95 Kita lagi tangi lan ngubungi siji liyane. Kita lagi nonton. Nanging kita ora ngenteni.

          … Lan saka Nordstroms…

          Ndandani kabeh sing cocog karo pelanggan yen ora bakal ditinggal

    • 13
  8. 14

    Aku dadi wong sing percaya banget karo 37Signals wiwit bukune lan nganggep wicara intine ing SXSW taun kepungkur pancen apik banget. Ngandika, aku mikir manawa aku siji-sijine sing nemokake Basecamp ora sampurna. Aku isih nggunakake saben dinane, nanging saiki aku ora keweden tinimbang ora lega yen aku ngilangi belenggu aplikasi desktopku. Nganti nada bloge, aku ora bisa menehi komentar amarga aku mung maca semi-biasa, nanging aku rumangsa manawa sapa wae sing ngipat-ipati ing "profesional" nyoba nyoba main kanthi apik bocah-bocah

  9. 15

    Aku dhewe kaget ndeleng dheweke nggunakake bom F ing jabatane. Kaya sing diandharake kanthi bener, pancen ora perlu, lan pungkasane mung remaja. Faktor "keren" dadi anti-pendirian wiwit wiwit wiwit dawa wiwit lancip. Ora ana gunane blog kasebut, kaya SirZ negesake, aku ora mikir manawa ana sing negesake manawa dheweke ora duwe hak, nanging ora bisa nggawe wicaksana, Aku kudu nampa kanthi pribadi.

    Bukune dadi guyonan kanggo aku. Retorika saka individu sing kendel supaya kendel. Mesthi, akeh pionir ing kabeh industri ora mbukak arus utama, nanging sikap f-off iku konyol. Ora, sing sederhana demi sing sederhana ora mesthi ide sing apik.

    Aku uga mesthi kepencut karo gegayuhane kanggo Ril, utawa kurang saka prekara kasebut. 37 Sinyal nyatakake ing pirang-pirang kesempatan yen dheweke ora pengin Ril dadi mainstream utawa "sukses banget", lan para fanboy mangan. Mesthi… ing level pokok sing bisa uga apik… nanging ayo dadi pragmatis. Salah sawijining tantangan paling gedhe sing diadhepi pangembang Ruby lan utamane yaiku langka lingkungan sing siap disiapake kanggo digunakake. Ruby ora duwe kabiasaan sing ana ing PHP, utawa uga Python. Sanajan pangembangan bisa dadi hobi, biasane golek dhuwit. Aku begja yen bisa nindakake apa sing dakkarepake, nanging aku isih kudu mbayar tagihan lan menehi anak. Nyuwun wong supaya iman, gaweyan, lan sumber daya kaya ngono, banjur dakkandhani yen sampeyan ora pengin sukses kaya ngono ... saengga bisa ngoptimalake bathi panggunaane ... kayane kaya hogwash.

    37 Sinyal sadurunge wis diracun dening hubris. Aku kaget amarga wong-wong iki suwe banget wiwit ndeleng. Dheweke ana minangka mesin pemasaran utamane kanggo awake dhewe.

  10. 16

    Siji bab liyane sing pengin dakkandhani SirZ. Ora preduli babagan kapasitas Karr minangka pamasar email, aku ora bakal nyalahake panemune kanthi langsung. Uga ngerti manawa bisa nggawe wawasan lan pengetahuan babagan industri lan apa sing luwih efektif tinimbang liyane, kalebu sampeyan dhewe, lan bisa uga 37 Sinyal. Pendapat mung ora ngasilake dhuwit, asil ngasilake dhuwit ... lan yen cara Pak Karr ngasilake asil, sapa sampeyan sing menehi diskon?

  11. 17

    Aku setuju babagan nada blog sing bakal 'ngerti kabeh' lan ilang kekarepan supaya ora apik. Aku uga rumangsa nalika ngenalake Highrise sing banget hyped, lan wis dirating luwih akeh saiki kita wis ndeleng. Aku isih duwe akun Basecamp, nanging nonton kanthi tliti.

  12. 18

    Siji bab sing nesu banget babagan 37signal yaiku 1,000,000 kampanye pemasaran pangguna Basecamp. Mung ora jujur ​​banget, amarga aku positif persentase sing dudu pangguna sing aktif.

    Aku duwe paling ora 4 akun Basecamp sing beda, lan mung nggunakake salah sawijine ing sawetara wulan kepungkur. Kaya sampeyan Doug, aku ngerti manawa ing saben proyek ana sawetara pangguna sing durung nate log in, utawa mung mlebu sepisan utawa kaping pindho kanggo mriksa.

    Lan amarga ora ana demo langsung, aku yakin akeh wong sing ndaftar kanggo akun gratis mung kanggo mriksa piranti lunak, lan pungkasane ora nggunakake kanggo sing nyata.

    • 19

      Ade,

      Iki minangka poin sing menarik banget, ngelingake babagan jumlah pelanggan koran;). Aku kaget tenan karo reaksi gedhe ing kiriman iki! Katon kaya sawetara wong sing ngenteni forum kanggo ngetokake rasa ora marem.

      BTW… wong liya sing dakkandhakake yaiku sampeyan. 😉

  13. 20

    Titik menarik. Matur nuwun kanggo artikel kasebut. Tansah narik kawigaten kanggo ndeleng perspektif alternatif (umume sing maca babagan 37sinyal online minangka pujian).

    Pungkasane aku uga mbatalake akun Basecamp, nanging luwih ana gandhengane karo kasunyatan manawa fungsionalitas kasebut ora kaya sing dakkarepake.

    Sampeyan bisa nemokake artikel iki menarik:

    37Sinyal: Bloat Bisnis vs Bloat Feature

  14. 21

    Kita ngalih saka Basecampe menyang TaskFreak gratis (lan luwih gampang) minggu kepungkur. Kita seneng banget, lan ora noleh maneh.

  15. 22

    Iki ngelingake aku kudu mbatalake akun. Aku wis pirang-pirang wulan ora nggunakake lan mesthi dadi salah sawijining perkara sing pengin digunakake nanging ora nate nate.

    Deleng ya Basecamp.

  16. 23

    Saiki uga dibatalake.

    Arang banget digunakake, lan uga klienku (kabukten tanggal mlebu pungkasan). Nelpon mau esuk, takon apa aku kudu njaga. Aku kaget (?) Kabeh wong (4) ujar ORA!

    Yohanes.

    PS, emailku kanggo dheweke:

    "Ora ana gandhengane karo kabeh kontroversi 'f-word',
    sampeyan bisa ngipat-ipati kabeh sing disenengi, uga aku…

    Masalahe yaiku aku kejiret ngipat-ipati KANG digunakake
    alat sampeyan lan aku angel banget golek / nyimpen
    klienku nggunakake BackPack.

    Bubar aku kelangan proyek / tengah proyek amarga elek
    komunikasi (lan BackPack duwe peran penting ing babagan iki).

    Wawancara informal esuk iki nuduhake manawa kabeh klien liyane uga ngipat-ipati, mula keputusane gampang…

    FYI, sawetara kualitase:

    - Integrasi karo email lan aliran proyek 'normal' iku ala /
    ora ana (kayane cc-email HighRise bisa uga
    rada solusi)

    - Situs mung alon banget

    - Versi file ora cukup lan dhasar banget

    - Alat ora terintegrasi kanthi bener (papan tulis, 1 taun mengko, isih ana meta-refresh friggin?, Dadi tombol bali browser sing sederhana ora bisa digunakake)

    - Writeboards, bagean sing paling disenengi ing situs sampeyan, ngalami alat format format sing sederhana (siji klien ngandhani yen dheweke ngenteni pirang-pirang jam nyoba nggawe dhaptar bulet sing diindentasi)

    - Paling ora, nanging paling ora penting, kaya sing wis dakkerteni, ekspor data REDICULOUSLY BAD. WTF peduli karo ekspor XML, nanging aku isih kudu ndownload kabeh file kanthi kapisah, nyimpen papan tulis kanthi beda, lsp. ”

    Sampeyan tau ndhisiki kurva, nanging iki cepet banget lan aku kira saiki wayahe intropeksi sejatine. "

  17. 24

    Kanggo cathetan sing durung nate ujar "apa bener, kabeh wong salah" lan kita ora percaya "kita bener, kabeh wong salah"

    Kita mung nuduhake apa sing bisa digunakake kanggo kita. Yen kabeh bisa digunakake kanggo sampeyan, apik. Yen sawetara bisa digunakake kanggo sampeyan, apik. Yen ora ana sing cocog kanggo sampeyan, apik. Coba wenehi regane apa wae lan tinggalen liyane.

    Sampeyan bisa uga pengin mriksa bab iki saka buku:
    http://gettingreal.37signals.com/ch01_Caveats_disclaimers_and_other_preemptive_strikes.php

    Khusus:

    "Sampeyan duwe tampilan ireng lan putih banget."
    Yen nada kita kayane ngerti banget, tahan karo kita. Kita mikir luwih becik nampilake ide kanthi stroke kandel tinimbang ora pengin ngerti babagan iki. Yen pancen ora nyenengake utawa umuk, mula iya. Kita luwih seneng provokatif tinimbang ngombe kabeh kanthi "gumantung ..." Mesthi wae bakal ana aturan kasebut kudu digawe digawe utawa dilanggar. Lan sawetara taktik kasebut bisa uga ora cocog karo kahanan sampeyan. Gunakake pertimbangan lan imajinasi sampeyan.

    • 25

      Jason,

      Kaping pisanan - matur nuwun sanget kanggo nanggapi. Aku ora nate mikir yen kiriman cilik iki bakal bisa dibukak kaya biasane. Muga-muga sampeyan bisa ndeleng panjabaran sing sampeyan referensi ing buku lan ngrungokake apa sing dikandhakake sawetara wong ing kiriman iki.

      Amarga sampeyan ngutip buku sampeyan, aku bakal menehi sawetara referensi:

      1. Katon kaya ora ngrekrut pelanggan sing pas.
      2. Panjenengan kepribadian produk sampeyan bisa uga duwe sawetara cacat sing kudu dideleng.
      3. Nunggang Gelombang Blog duwe munggah lan ketinggalan.

      Kaya sing dakkandhakake ing kiriman asline - Getting Real wis nyoba wektu lan aku isih dadi penggemar. Aku bakal nantang tim sampeyan supaya mriksa perspektif blog sampeyan. Pancen angel banget lan aku yakin bisa menehi pitulung kanggo mulang wong liya lan ora bengok-bengok.

  18. 26

    Kanggo aku, aku mandheg dadi pelanggan 37S adhedhasar pengalaman dhukungan. Sawise duwe masalah nalika nyiyapake sawetara proyek Basecamp, aku nulis kanggo takon kenapa proyek kasebut ditampilake duweke klien tinimbang aku. Tanggepan kasebut minangka garis siji ing baris "Hai Todd. Proyek kasebut digandhengake karo klien amarga ana proyek sing ana gandhengane "utawa ana sing cedhak. Bunder, ora mbiyantu, lan miles adoh saka kabutuhan sejati, yaiku ngerti carane ngganti (duh).

    Panyuwunan dhukungan nomer loro entuk perawatan sing padha - kanthi cepet, nganti respon sing ora nulungi, miturut "kaya ngono amarga kaya ngono." Panjaluk nggawe pangowahan piranti lunak saka komunikasi dhukungan kasebut durung dijawab.

    Sing paling penting kanggo aku yaiku perasaan 'yen sampeyan duwe masalah karo desain, lunga menyang endi wae liya,' utawa paling ora aja nulis.

  19. 27

    Douglas, blog kita wis padha wiwit taun 1999. Blog kita nggawa swara sing padha karo sing digunakake kanggo ngobrol ing antarane awake dhewe. Kita ora nggawe persona nganggo dasi kanggo komunikasi publik. Kita minangka awake dhewe - ing panggung lan ing njaba panggung. Kita ora nggawe alesan. Kita bangga banget. Muga-muga luwih akeh wong lan perusahaan kaya ngono.

    Kita nuduhake ide tanpa filter. Mangkene supaya kita mesthi nindakake perkara lan terus nindakake. Kita yakin luwih becik dadi awakmu dhewe tinimbang dadi wong liya - apa wae kahanane. Kadhangkala kita sumpah. Kesepakatan gedhe. Kadhangkala sampeyan ngarani kita "bodho." Kesepakatan gedhe. Loro-lorone padha nyerang yen sampeyan golek kesempatan kanggo nesu.

    Kita durung nate nyoba nggawe kabeh wong seneng. Kita ngerti sawetara wong ora seneng karo cara ngomong utawa cara mikir utawa tumindak. Ora apa-apa. Ana akeh wong sing uga ora seneng karo sampeyan. Ora apa-apa. Iku urip.

    Amarga sampeyan duwe saran kanggo kita, aku duwe saran kanggo sampeyan. Sampeyan ujar: "Pirang-pirang dina kepungkur, blog kasebut nggawe potongan liyane sing ora nggatekke." Babagan: http://www.37signals.com/svn/posts/357-people-dont-scrollemails

    Apa wong-wong sing setuju karo kita ing komentar ora ngerti uga? Apa sampeyan kepenak ngarani kabeh wong iki uga ora ngerti? Apa Richard Bird ora duwe budi? Apa Steven Bao bodho? Apa Ben Richardson ora duwe budi? Apa Amie Gillingham ora duwe budi? Apa Dave Rosen bodho? Apa Scott Meade saka Concept Share ora ngerti? Apa Anthony Casalena saka SquareSpace uga ora ngerti? Apa Josh Williams saka BlinkSale ora ngerti? Apa sampeyan ngirim komentar ing blog utawa kita sing ujar manawa kabeh wong iki uga ora ngerti? Utawa sampeyan bakal ora mandheg ing tembung sampeyan? Apa maksud sampeyan ngomong?

    Apa Ryan ora ngerti babagan ngirim iki?
    http://notrocketsurgery.com/articles/2007/04/02/the-mile-high-club-37signals-fuck-yeahs-and-productivity-stock-art

    Sampeyan bisa uga pengin cadangan “bodho” kanggo komentar sing pantes kaya rasis, bigotry, xenophobia - dudu panemu wong liya babagan suwene email.

    • 28

      Jason,

      Mesthi wae, wong-wong kasebut ora ngerti. Dheweke ora duwe mimbar bully sing ana ing blog sampeyan. Dheweke mung komentar lan ndhukung adhedhasar pendapat pribadi. Ryan uga ora ngerti. Dheweke uga menehi pendapat. Aku ngormati iku. Lan mesthine, kanggo sawetara wong, persepsi kasebut kasunyatan. Mungkin wong-wong kasebut wis nyoba lan nemokake sukses kanthi metodologi kasebut.

      Kiriman sampeyan ora ditampilake minangka pendapat, nanging kasunyatane ditampilake. Aku percaya yen ora ngerti. Ignorant ditetepake minangka kurang ilmu utawa informasi babagan subyek utawa kasunyatan tartamtu. Ora ana gandhengane karo rasisme utawa bigotry, lsp.

      Jujur wae, pancen ora prelu nanggapi, Jason. Yen dideleng saka tanggepan sampeyan, pratelanku kabeh bener. Nada wis ganti. Pancen ala banget. Paling apik kanggo sampeyan lan perusahaan.

  20. 29

    Aku mikir yen sumpah iku ora ana masalah. Ing kasus iki, nambahake penekanan sing cocog. Kita dudu bocah. Kita ngomong kaya ngono. Utawa paling ora.

    Nanging blog 37 Signals pancen saya apik banget. Urut saka "kita ngerti kepiye salah sampeyan babagan perkara iki".

  21. 30

    Douglas, saiki sampeyan katon kaya wong sing lara. Jason teka ing blog sampeyan kanggo menehi komentar lan saiki sampeyan ngomong supaya ora nanggapi? Apa kelakuane bocah kasebut?

    Sampeyan uga menehi saran yen jabatan Jason dikatutake kasunyatan. Iki minangka pendapat adhedhasar pengalaman. Iki minangka op / ed (opini / editorial). Riset ilmiah minangka kasunyatan. Aku ora mikir manawa Jason bakal nganggep jabatan kasebut minangka ilmiah, utawa kasunyatan, utawa liya-liyane kajaba mung pendapat adhedhasar pengalaman.

    Lan sadurunge menehi kritik, napa sampeyan ora gelem takon apa pendapat utawa kasunyatane? Aku yakin dheweke bakal seneng mangsuli. Banjur sampeyan bakal luwih ngerti babagan kekarepane. Sampeyan bisa nggawe asumsi utawa ngerti sejatine.

    Pungkasan, aku ora ngerti kepiye sampeyan kanthi logis bisa ujar manawa ana wong sing ora ngerti, nanging wong liya sing setuju karo dheweke ora. Ora preduli sapa sing dhisik dhisik utawa ing endi jarene. Kabeh padha setuju. Para komentator ndhukung jabatane Jason. Dadi sampeyan uga yakin kabeh iku bodho utawa ora ana sing ora ngerti. Sampeyan ora bisa milih pilihan nalika kabeh setuju.

    • 31

      Michael liyane,

      1. Re: Sore Loser - Sore? Nggih Aku nulis kiriman kanggo menehi sawetara keprihatinan minangka pelanggan sadurunge lan pemilik perusahaan teka ing blogku lan nundha. Dheweke uga ngilangi sapa wae sing menehi komentar negatif. Ora nguntungake - aku ngarep-arep luwih akeh. Kalah? Nggih Aku kelangan wektu lan dhuwit investasi ing alat sing ora bisa digunakake maneh.

      2. Jason mratelakake manawa iki minangka pendapat, lan banjur nututi Bab 1 ing bukune negesake blog kasebut minangka pendapat. Kula pangerten (mratelakake panemume) beda lan aku ngucapake.

      3. Jason ujar manawa ana pendapat ing kene, aku ora prelu takon marang dheweke. Uga, elinga alasane aku lunga dudu mung postingan iki - yaiku evolusi nada lan rasa ora ngajeni SvN uga ora nggunakake piranti lunak sing nyebabake aku lunga. Ora ana acara siji-sijine, nanging akeh.

      4. Re: Ora nggatekke: Sampeyan ndhukung bantahanku tanpa dingerteni. Yen SvN menehi pernyataan kemul yen ora ana sing nggulung email, saiki wong bisa ndeleng kanthi nyata yen ditampilake kanthi cara kasebut. SvN ora ngerti babagan presentasi kasebut, panyengkuyunge ora. Dheweke bisa uga salah informasi, nanging dheweke ora ngerti. Yaiku sebabe aku nantang teori SvN - blog kudu ditanggepi nalika 'pendapat' ditampilake kasunyatan.

      Matur nuwun kanggo ngunjungi!

  22. 32
    • 33

      Matur suwun, Lupe. Nalika ora nggoleki Wikipedia kanggo jawaban, aku seneng pethikan iki:

      Definisi liyane negesake manawa kabodohan minangka pilihan kanggo tumindak utawa tumindak sing cocog karo informasi tartamtu supaya cocog karo kabutuhane dhewe utawa kapercayan.

      Iki, miturut pendapatku, kenapa kiriman blog Email Scrolling ing SvN ora ngerti. Dheweke milih ora nyelidiki utawa menehi data sing valid kanggo ndhukung teorine. Lan kasunyatane, cocog karo kabutuhane amarga dheweke nggunakake format email sing anyar.

  23. 34

    Hai Douglas,

    Aku ndhukung sudut pandang sampeyan ... lan iki uga ana pawarta saka American Express - kanggo nyoba teori "pangguna ora nggulung". Aku duwe URL sing beda-beda sing dienkode ing link ing sisih ndhuwur email lan ing ngisor, uga, "ngisor lempengan." Lan sing ing sisih ngisor diklik uga sing ana ing sisih ndhuwur. Ngomong kualitas lan pertimbangan konten. Yen konten sampeyan ora relevan, pangguna ngerti ing layar pisanan lan mula ora kudu maca luwih dhisik. Emailku sing ngemot sumber, tips, lan cara kanggo anggota kertu bisnis cilik, tinimbang pariwara pariwara utawa iklan, mesthi weruh jumlah sing akeh (yaiku nganti 70%) klik kasebut teka saka tautan ing sisih ngisor email.

    Aku uga wis nyoba basecamp kanggo proyek klien, lan nalika ngirim akeh dokumen menyang perpustakaan / gudang, aku banjur nggawe klien ganti dadi dokumen google. matur nuwun kanggo komentar.

    paling apik,
    Augustine

  24. 35

    Napa nelpon wong sing ora ngerti babagan pendapat babagan dawa email? Tembung sing cukup abot kanggo pendapat pribadi. Yen sampeyan ora seneng karo pendapat wong, apa regane nulis sawetara postingan dawa lan narik kawigaten babagan obsesi aneh sampeyan kanggo nuduhake ora nggatekke wong? GAMPANG GOLEK.

    Sampeyan nggawe cobaan sing gedhe banget kanggo wong sing nggawe poin saka pengalaman pribadi! Mangga, dadi wong sing luwih gedhe lan maju.

  25. 37

    Apa sampeyan ora duwe pikiran ?! Aku nandur modal akeh tenaga kanggo golek cara supaya stafku kurang ngentekake wektu kanggo mriksa email, luwih akeh tinimbang liyane. Supaya bisa dingerteni: Email saiki minangka gangguan sing ora bisa dikendhaleni. Napa, ing Bumi, apa ana sing menehi saran yen jero email minangka fitur sing dikarepake?

    • 38

      Richard,

      Staff nggunakake wektu kurang ing email lan luwih akeh wektu liwat telpon utawa pasuryan luwih produktif, aku setuju.

      Aku seneng ngethok volume email sing dakgawe dadi loro, nanging dawa konten ing email kasebut ora pati dikethok lan garing. Aku mikir ana alesan sing bener yen duwe salinan dawa vs. html vs. teks, lsp.

      Yen kita pengin ngirit wektu maca, ayo ngilangi kontrak lan jumbo legal liyane. Kertu kasebut mbuwang wektu luwih akeh lan regane luwih akeh saben jam kanggo mbayar pengacara kanggo ngrampungake!

      Thanks kanggo mandheg!

  26. 39

    Aku nyoba nggunakake basecamp ing salah sawijining proyek lan ora ana kanca sing nate tuku. Mungkin minangka sifat perusahaan ing proyek kasebut, nanging aku ngerti manawa aku gelem menehi wektu kanggo ngerti antarmuka sing aneh, umume wong ing timku ora.

    Pancen angel banget ngganti tonggak sejarah lan yen tugas tartamtu gumantung karo siji liyane, lan sampeyan ora kejawab sawetara perkara, ora ana cara kanggo ngatur maneh tugas dll.

    Aku seneng yen mung nggunakake versi gratis lan ora setya kanthi tuku versi mbayar. Sawise suwe, aku mung siji sing nggunakake papan tulis lsp, lan nggunakake fitur liyane kanggo sistem IM (produk liyane). Eksperimen karo basecamp minangka alat manajemen proyek kuasi yaiku gagal banget. Antarmuka iki kaya sing aneh lan ora konsisten (wiwit 8 wulan kepungkur - aku durung bubar mlebu mikir)

    Aku ngira dheweke lagi ngicipi koolaid dhewe lan kabeh cara iki utawa perkara dalan gedhe ora bakal bisa ditindakake ing jangka panjang. Maksudku, yen sampeyan ngaku bakal luwih dhisik marang para pelanggan, mula kepiye sampeyan bisa ngremehake meh kabeh giliran lan kabeh babagan apa wae kaya sampeyan ngerti sejatine lan kabeh wong mung minangka moron. ?

  27. 40

    "Bom-f"? Apa iklan ** che.

    Aku yakin 37 tandha manawa sawetara turdha sing padhang ing setelan kasebut ora bakal dilat maneh.

    Aja padha sumelang ... Aku yakin sampeyan bakal nemokake bandwagon anyar sing saiki wis dadi 37 modhal wis ora modis.

  28. 42

    Aku wis nggunakake Basecamp ing loro perusahaan pungkasan. Aku pancen kritis banget, umume amarga Jason Fried & rekane pancen prapen lan terus terang kabeh aplikasi padha mung database sing beda karo UI mundur sing rada beda. Nalika sambat babagan dheweke, aku uga pangguna basecamp paling gedhe. Kerep aku bakal takon "ing endi dokumentasi iki?" lan aku bakal nanggapi, "ing Basecamp ... dununge ... bener?" Pungkasane sing nomer loro kudu aku nyiyapake wiki lokal, sing entuk akèh panggunaan luwih akeh amarga jebule luwih angel entuk ilmu ing repositori informasi format blog. 🙂

    Wiwit miwiti freelance, aku terus mikir aku kudu golek akun basecamp lan nundha, ngenteni dadi prelu. Durung dadi prelu ... lan saiki dakkira ora bisa.

  29. 43

    Aku ora yakin babagan iki, nanging panggunaan tembung bisa uga inspirasi saka film Snakes on Plane sing nggunakake tembung tartamtu kasebut kanthi berlebihan. Film kasebut kadang diarani "Ula ing pesawat" amarga iki.

    Aku ora masalah karo wong sing ngipat-ipati web anggere ana wates lan konteks. Yen ora, aku ora nggatekake.

    • 44

      Ing umur 24, dadi pertunjukan kanggo kabeh kulawarga, dheweke ora diidini ngipat-ipati. Siji-sijine ekspresi frustasi sing diidini yaiku "Sialan" - sing nyengkuyung sawetara mahasiswa kanggo miwiti game ngombe nalika Agen Bauer nggunakake ukara kasebut.
      Nalika panulis ngerti babagan iki, dheweke miwiti menehi garis sing "damnit damnit damnit" mung kanggo ndeleng bocah-bocah kasebut mbuwang 3 tembakan kanthi saurutan.

      Mung kanggo nggawe humor ing diskusi iki.

  30. 45

    Reaksi kula kanggo "Nggawe Nyata" bisa uga durung wayahe nanging wis dadi gampang: Tema yaiku kepiye asale dadi 37signal lan adol PDF $ 19 menyang wong sing durung dikumbah.

    Mripat ing ORGware
    kanggo pengumuman, soooon. Iki bakal dadi sumber sing sampeyan goleki.

    Mangkene Dewan Penasihat.

  31. 46
  32. 47

    F *** sampeyan Douglas Karr. Aku ora yakin sak menit yen 'f-bomb', kaya sing sampeyan wis ngucapake kanthi alus, dudu sebab sampeyan ngeculake piranti lunak kasebut. Sampeyan nyawisake sebagian besar artikel kanggo nyoba gawe uwong yakin manawa ora lan sampeyan pancen wis gagal. Aku mikir manawa ana wong sing ora bisa ngomong kanthi minimal, ora preduli karo blogger 'teknologi pemasaran' sing suci, bakal menehi komentar babagan keprihatinan yen ana.

    Minangka 'ahli teknologi pemasaran', sampeyan pancen bisa dadi salesman minyak ula. Minangka sing dakkandhakake, sampeyan mesthi ora nate nakal.

    F *** sampeyan Douglas Karr. Sampeyan uga katon goblog.

    • 48
    • 49

      … Ya, dakkira yen keokohan balesan iki bisa digunakake dhewe.

      Minangka maca blog blog Doug lawas, aku kudu ujar manawa dheweke durung nate nemu ide sing apik.

      Ya, aku durung nate mlebu 37 tandha, nanging saka cara pertahanan sing agresif, aku ora kepengin banget kepengin ngerteni luwih akeh…

  33. 50

    @John Beeler: Sampeyan ngerti bab tugas iki cukup menarik. Aku penasaran kenapa kabeh aplikasi rel katon meh padha karo masalah kegunaan sing parah. (Lan sampeyan mestine "njupuk" amarga DHH utawa pontif wannabe liyane sing ngandhani ..)

    @defenders saka kultus: SvN lan liya-liyane saka corpo-corpo iki umume ngomong karo wong-wong. D.Karr duwe maksud? ngendi data utawa dokumen pendukung? Ya, aku bisa ngerti yen kanggo EMS PENDAFTARAN, bisa nggawe ringkes lan penting, nanging sampeyan ngerti, email registrasi uga penting lan masarakat duwe cukup akal kanggo nggoleki lan menehi prioritas adhedhasar prekara kasebut.

    Secara pribadi, nalika aku nampa email registrasi saka, ujar panyedhiya hosting, lan suwene 3 kaca, ora masalah, aku ora pengin 4 email sing beda sing ngandhani yen akun wis disetel, lan liyane sing nuduhake aku duwe ID liyane ing endi golek pitulung lan layanan pelanggan lan liyane sing menehi url menyang webgui kanggo ngatur akunku. Iku pancen akeh banget.

    Apa sing aku weruh babagan 37S yaiku dheweke nglanggar aturane dhewe lan iki nyebar liwat Rails lan SvN lan kabeh kroni liyane sing didhukung (TextDrive lan Textmate sapa?) Lan push tanpa ngumumake hubungan finansial karo perusahaan kasebut.

    Ril ngaku KERING nanging guyon sing nggegirisi! saben app mbutuhake salinan kerangka dhewe! apa sampeyan ngerti implikasi saka iki? Deleng peserta RailsDay2006. Saperangan atus entri bakal njupuk meh 1.5 GB ruang!

    Iki minangka pelanggaran prinsip KERING sing paling parah.

  34. 51

    Aku ngerti manawa wis ana diskusi ing kene, nanging aku mikir bakal nambah sen loro. Aku ora peduli karo laknat. Aku pancen seneng karo ide kasebut. Gagasan tembung tartamtu sing luwih nyinggung tinimbang tembung liyane pancen bodho.

    Nanging iku dudu masalah utama. Aku pancen bisa ndeleng masalah kasebut saka bocah-bocah SvN. Yen sampeyan negesake apa-apa, negesake kanthi yakin lan aja nganti disiram s *** sing umume umume. Yen sampeyan yakin babagan apa wae, ucapake kaya ngono, lan aja ngomong liyane.

    Nanging, aku bakal nambah apa-apa sing dakkira ora ana ing kahanan iki. Yen sampeyan salah babagan, mula ngakeni lan terus. Ora ana sing ala yen salah. Sampeyan bisa uga rada nyengit, nanging kanggo nemokake sing bener iku regane. Yen sampeyan duwe pendapat yen 'kita bener lan iku' sampeyan wis ninggalake dalan akal lan mlebu ing bidang dogma. Aku ora ujar manawa para pria SvN wis nindakake perkara kasebut. Temenan, dheweke duwe pendapat babagan apa sing ditindakake, sing cocog kanggo dheweke.

    Titik liyane sing sampeyan gawe ing kiriman asli, sing dakkarepake dibaleni yaiku nggawe pratelan tanpa data kanggo nggawe cadangan. Penting banget yen data kasedhiya. Pangertèn umum ora umum, lan, kaya sing wis dingerteni saka pengalaman, bisa uga uga salah. Salah sawijining pitakon paling penting sing bisa ditakokake yaiku: "Ya, iki pancen masuk akal, nanging apa nyatane nyatane (apa ana data)?"

    Aku durung bisa njaluk wong sing kerja bareng nggunakake basecamp, nanging aku ora yakin apa masalah Basecamp, utawa umume wong sing durung biasa / siap nggunakake aplikasi online kanthi kapasitas kasebut. Mesthi, wong nggunakake email lan aplikasi liyane tanpa nate dipikirake, nanging nggunakake terus latihan nyata, lan kajaba sampeyan tetep, bakal katon ora wajar. Aku kerja ing Universitas lan fakultas / staf ing kene mesthi makili. Dheweke ora biasane duwe sumber daya sing kasedhiya saiki wis kasedhiya, lan ora bakal mbutuhake wektu kanggo nyinaoni sejatine. Lan kakehan dheweke ora prelu.

  35. 52
  36. 53

    Douglas - yen sampeyan nggoleki lingkungan sing bisa nganggo kursor, bisa nganggo email HTML, sampeyan bisa mriksa produk manajemen utama lan penjualan - http://LeadsOnRails.com. Sanajan dudu aplikasi desktop, iki wis dibangun lan terus dibangun saka umpan balik pelanggan nyata-nyata kanggo ngrungokake pangguna kaya sampeyan dhewe.

  37. 54

    Aku mikir bagean kasebut kanthi umur 37-an yaiku DHH.

    Udakara setaun kepungkur ana postingan ing blog pribadine (banter-banter.com) intine nggawe programmer apa wae sing luwih seneng duwe proyek 9-5 tinimbang gabung karo startup lan nggunakake Rails. Iki minangka sikap implisit sing padha (nganti sampeyan bisa ngerteni nada saka kiriman web) - yen sampeyan ora setuju karo aku, sampeyan wong bodho.

  38. 55

    Good post.

    Aku kelingan ndeleng kiriman iki setaun kepungkur, nanging dudu kedadeyan sing rame. Nalika aku duwe prekara-prekara liyane sing ana ing pikiranku, nanging saiki aku wis ora bisa bali maneh, aku kudu ujar yen 37 tumindak Sinyal nyebabake rasa ora becik ing cangkem.

    Ana sing cocog karo polah tingkahe. Ya lumayan bisa dadi katrangan sing apik. Aku wis nemoni sawetara email sing aneh lan ora jelas saka Jason lan aku mung pangguna biasa.

    Kekuwatane mesthi ana ing merek lan aku menehi ucapan selamat. Nanging tumindak kaya iki bakal ngrusak dheweke lan jelas luwih akeh tinimbang sing ora dingerteni utawa ora dingerteni.

    Sing ora dirasa Matt saka 37S yaiku tumindak / barang / obyek sing nggawa * tegese *. Ya mung ngutip wong liya bisa dianggep minangka serangan, ejekan utawa liya-liyane. Ngandika "kita ora nate ujar…." ora cukup. Pancen pancen ora sopan lan duwe getih. Sawetara andhap asor isih adoh. Sampeyan bisa duwe lan terus "beda".

    Nguripake produke, aku mandheg nggunakake Basecamp kanthi serius amarga kaya akeh wong, aku ngerti manawa wong liya ora seneng banget. Aku mikir presentasi "sederhana" bisa uga dadi penghalang. Wong ora weruh kekuwatan apa sebabe iki luwih apik tinimbang seri email. Lan aku ngomong babagan wong biasa ing kene sing bakal entuk bathi banjir email. Iki produk sing apik nanging butuh refresh, sing jarene Jason minangka balesan kanggo pujianku babagan Highrise.

    Nanging, muga-muga ora bisa ngaso maneh. Ana sawetara wilayah sing jelas ing Highrise sing kudu ditangani lan minangka pelanggan sing mbayar - maneh - bakal dakwaca kanthi tliti.

  39. 56

    Kirim apik! Aku uga mbatalake akun basecamp bubar. Nanging aja cepet-cepet ngalih menyang aplikasi desktop, saiki kasedhiya sawetara alternatif basecamp: Goplan lan OnStage mung kanggo sawetara jeneng.

  40. 57

    SirZ, ayo padha ngadhepi: kita ora bakal pengin ngrembug alat ing blog yen pancen kepenak. Aku wis nyoba basecamp lan nemokake yen salah karo proyek kita. Apa dudu alat manajemen proyek. Priksa artikel iki ing PCworld.com. Aku mikir ganti menyang iki Wrike alat, kayane pancen menarik.

  41. 58
    • 59

      Ironis, aku dadi klien perusahaan sing nggunakake Basecamp saiki. Aku ora ngerti yen aku nate ujar yen ngisep ... Aku rumangsa wis akeh hype lan ora bisa ditindakake.

      Nalika nggunakake saiki, kesenjangan paling gedhe yaiku manajemen tugas lan tugas. Aku seneng prioritasake tugas, menehi tugas, entuk perkiraan rampung (jam lan tanggal) banjur entuk status (50%, 75%, 100%). Fitur saiki ngidini sapa wae prioritas lan menehi tugas.

      Thanks!
      Doug

  42. 60

    Aku tetep karo dheweke luwih suwe, nanging pungkasane aku duwe hubungan karo wong lanang kasebut. Nyatane aku nyelehake pos pungkasan ing dewan dina iki (direproduksi ing ngisor iki):

    “Ya, akhire aku kudu mbatalake akunku. Kanggo kula nalika ndeleng fungsi SDM lan watesan sing ditrapake ing akun level sing luwih murah, ana akeh banget opsi gratis utawa murah sing bisa diterusake ing kene. Luwih larang banget yen sampeyan pengin nggunakake produk liyane umur 37-an kaya Backpack lan / utawa Basecamp. Tinimbang njupuk siji produk lan nggawe luwih apik (kayata nambah fungsi HR menyang Backpack) kayane 37s milih dalan sing pungkasane mbayar dadi ora kompetitif lan malah ora ana integrasi ing antarane produk. Aku uga wis bosen karo "kita ngerti sikap paling apik" lan para pelanggan menehi saran. Ngisin-isini amarga wiwit Backpack kasedhiya, taun 37-an janji banget kanggo aku, nanging sayangé wis luntur. ”

  43. 61

    Hai Doug:

    Kiriman iki wis suwe digunakake nanging aku pengin entuk dhuwit 2 sen. Kita gumantung banget karo piranti lunak PM. Kekacauan yen kita ora melu klien lan tim. Amarga katergantungan kasebut, kita nggunakake Vertabase. Dheweke menehi layanan pelanggan, pelatihan lan fokus marang kita - cara produk SaaS sing apik.

  44. 62

    FWIW, kita mung pindhah saka Basecamp menyang SharedPlan. SharedPlan Central fokus ing sisih perencanaan kanthi dhukungan eksekusi sing layak. Bagan Gantt, akses offline karo aplikasi asli kanggo Mac lan Windows lan nganti saiki, ora umuk; ->

    http://www.sharedplan.com

  45. 63

    Saklawas rong taun sawise posting iki, aku kepengin ngrungokake apa sing digunakake kanggo manajemen proyek / pelacakan kerja saiki.

    Apa sampeyan tetep wareg (saka perspektif solusi) karo keputusan sampeyan kanggo pindhah saka Basecamp?

    Kita wis ndeleng sawetara wong teka (http://www.smartsheet.com) saka Basecamp ing taun kepungkur, sawetara nyebutake alasan sing padha karo apa sing sadurunge dikirim. Wong liya katon uga golek solusi online sing kurang diklik.

    • 64

      Iki bakal dadi pitakonan sing bakal dak wangsuli, Mark. Aku cukup yakin ora bakal Basecamp - Aku luwih seneng solusi SaaS sing nyebabake luwih akeh fitur lan integrasi menyang aplikasi. Saiki, aku ora nindakake manajemen proyek - nanging mengko bakal diganti.

  46. 65
  47. 66
  48. 67

    Aku ngrasakake rasa sakit sampeyan babagan manajemen proyek, aku seneng lan nulungi aku nalika nindakake tumindak saldo ing pangembangan web. Joomla duwe sing apik ing sisih mburi situs lan bisa diakses liwat ngarep. Aku wis mandheg nyiyapake iki ing situs kanggo klien, kayane ora nggunakake. Apik banget kanggo njaga aset situs bebarengan!

    Aku bakal mriksa iGTD sing wis digoleki kaya iki lan aku seneng karo alat iki

    thanks

  49. 68

    Nuwun sewu ing kene frustasi sampeyan. Piranti lunak luwih saka teknologi… kabeh kalebu wong sing ana ing tombol tombol. Minangka karyawan lan pangguna, aku ngajak sampeyan ndeleng Clarizen, sing menang penghargaan Piranti Lunak Manajemen Proyek online 2010.
    http://www.clarizen.com/
    Piranti Lunak Proyek sing kuat karo macem-macem elemen kayata manajemen wektu, manajemen sumber daya, manajemen finansial lan integrasi karo SalesForce, Attask, Google….
    Pantes dideleng ..

  50. 69
    • 70

      Doug apa sampeyan nyoba pesaing sing cocog sing dikirim ing ngisor iki sadurunge sampeyan bali menyang basecamp. Secara pribadi aku seneng banget amarga ora duwe organisasi lan kurang daya tarik nalika nambahake wong Mac ing Basecamp. Akhire aku kesandung solusi terpadu. Aku bakal ngarani ekosistem bisnis sing ngidini para rekan kerja, klien, konsultan, vendor, freelancer, anggota dewan mlebu ing kolaborasi kolaborasi awan.
      Produk sing digunakake duwe komponen manajemen proyek / tugas sing apik, tanggalan jadwal, proses tinjauan alur kerja, manajemen kontak, forum, live chat, konferensi web cam, nuduhake layar minangka fitur sing bisa diwenehake kanggo pangguna lan klompok kaya biasane kelangan Coba coba a http://www.same-page.com

  51. 71
  52. 72
  53. 73
  54. 74

    Kita nggunakake basecamp ing Magic Media Sosial kanggo nuduhake ide lan nglacak kontak klien. Kita ora duwe masalah karo dheweke. Aku pancen dudu maca blog, nanging bisa uga ana panemu penulis tartamtu. Aku ora bakal ngidini pendapat saka sawijining panulis ngindhari aku saka aplikasi sing migunani. Kepiye aplikasi anyar sing digunakake kanggo sampeyan? Aku ngarep-arep bisa jaringan karo sampeyan mbesuk!

    J. Souza
    SocialMediaMagic.Com

  55. 75

    Ana akeh perbaikan panggunaan sing bisa ditindakake menyang Basecamp. Aku kaget amarga ora ana organisasi liyane sing dibangun. Cara kerjane ora ana barang sing jelas, mula pangguna anyar sing kudu dadi proyek kudu ngubungi wong liya kanggo nemokake babagan sing bisa ditemokake. (Ya, Kadang sampeyan bisa nemokake barang ing telusuran nanging ora mesthi.)

    Aku karo sampeyan nggunakake tembung 'f'. Sanajan aku uga sok nglalekake tembung cuss, ora ana alesan yen ora nyekel nalika nulis. Aku yakin ora sopan kanggo para pamaca lan ora cocog karo perusahaan campuran. Mesthi ana bedane antarane sampeyan ngobrol nalika metu karo kanca sing mabuk lan apa sing sampeyan nuduhake ing umum.

  56. 76

    Ana akeh perbaikan panggunaan sing bisa ditindakake menyang Basecamp. Aku kaget amarga ora ana organisasi liyane sing dibangun. Cara kerjane ora ana barang sing jelas, mula pangguna anyar sing kudu dadi proyek kudu ngubungi wong liya kanggo nemokake babagan sing bisa ditemokake. (Ya, Kadang sampeyan bisa nemokake barang ing telusuran nanging ora mesthi.)

    Aku karo sampeyan nggunakake tembung 'f'. Sanajan aku uga sok nglalekake tembung cuss, ora ana alesan yen ora nyekel nalika nulis. Aku yakin ora sopan kanggo para pamaca lan ora cocog karo perusahaan campuran. Mesthi ana bedane antarane sampeyan ngobrol nalika metu karo kanca sing mabuk lan apa sing sampeyan nuduhake ing umum.

  57. 77

    Ana akeh perbaikan panggunaan sing bisa ditindakake menyang Basecamp. Aku kaget amarga ora ana organisasi liyane sing dibangun. Cara kerjane ora ana barang sing jelas, mula pangguna anyar sing kudu dadi proyek kudu ngubungi wong liya kanggo nemokake babagan sing bisa ditemokake. (Ya, Kadang sampeyan bisa nemokake barang ing telusuran nanging ora mesthi.)

    Aku karo sampeyan nggunakake tembung 'f'. Sanajan aku uga sok nglalekake tembung cuss, ora ana alesan yen ora nyekel nalika nulis. Aku yakin ora sopan kanggo para pamaca lan ora cocog karo perusahaan campuran. Mesthi ana bedane antarane sampeyan ngobrol nalika metu karo kanca sing mabuk lan apa sing sampeyan nuduhake ing umum.

  58. 78

    Ana akeh perbaikan panggunaan sing bisa ditindakake menyang Basecamp. Aku kaget amarga ora ana organisasi liyane sing dibangun. Cara kerjane ora ana barang sing jelas, mula pangguna anyar sing kudu dadi proyek kudu ngubungi wong liya kanggo nemokake babagan sing bisa ditemokake. (Ya, Kadang sampeyan bisa nemokake barang ing telusuran nanging ora mesthi.)

    Aku karo sampeyan nggunakake tembung 'f'. Sanajan aku uga sok nglalekake tembung cuss, ora ana alesan yen ora nyekel nalika nulis. Aku yakin ora sopan kanggo para pamaca lan ora cocog karo perusahaan campuran. Mesthi ana bedane antarane sampeyan ngobrol nalika metu karo kanca sing mabuk lan apa sing sampeyan nuduhake ing umum.

  59. 79

    Waduh! Cukup ndeleng postingan iki lan maca babagan komentar akeh. Akeh kathok ing klompok. Aku bubar nggunakake Basecamp lan ana sawetara prekara sing ora ngerti babagan iki. Salah sawijining yaiku aku ora percaya yen ora bisa ngetik tanggal, aku kudu milih tanggal saka pop-up. Tenanan Apa aku salah? Kita bakal weruh kepiye kahanane.

  60. 80

    uh, kiriman blog kasebut wiwit taun 2007 kayane… sing nuwuhake aku sing nesu banget. Kapan kiriman INI ditulis? 2007, 2008, wingi? tanpa byline tanggal kepiye aku ngerti informasi sing dakwaca isih relevan saiki.

    Aku yakin ana sebab sing apik kanggo ora ngemot tanggal ing kiriman, nanging saka sudut pandang pangguna, nyedhot.

    btw, aku isih nggunakake basecamp - Aku setuju, iku duwe kekurangan, nanging yen digunakake karo sawetara aplikasi eksternal liyane, sampeyan bisa ngatasi akeh masalah. Ora nate keluhan klien manawa angel digunakake. mung 2 sen sandi

  61. 82

    Aku isih dadi penggemar 37, sanajan aku uga mbatalake akun Basecamp. Dheweke nggawe produk sing unik lan intuisi ... wektu iku. Saiki aku ngarep-arep luwih akeh. Bubar nggunakake KanbanTool - aku pancen seneng banget karo antarmuka. Muga-muga sawijining dina aku bakal crita bab Basecamp maneh babagan sing padha.

  62. 83

    Kita nggunakake Basecamp sajrone pirang-pirang taun nanging bubar (udakara setaun kepungkur) kita ngetrapake solusi perangkat lunak pelacak tugas liyane ing perusahaan saka comindware. Fungsi liyane, pilihan liyane lan ElasticData teknologi fleksibel sing luwih inovatif. Yen sampeyan durung nyoba - coba. 

  63. 84
    • 85

      Aku ora ngonversi amarga ana watesan ing konversi. Nanging, ing kabeh video sing dakdeleng katon apik banget lan panggunaan pengalaman panganggo sing apik banget sing bakal nggawe gampang lan gampang mumbul ing antarane proyek.

    • 86

      Hai, Basecamp Anyar apik nanging isih kurang fitur kayata diagram gantt, basa, obrolan internal, pelacakan wektu, sub tugas, lsp.

      • 87

        Aku ora mikir bisa nambah grafik gantt lan sejatine muga-muga ora. Kita digunakake kanggo proyek cilik, kanthi tim cilik lan nambah grafik Gantt bakal nyebabake kita ngalih saka platform menyang salah sawijining pesaing.

  64. 88

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.