Aku Mbatalake Akun Basecamp Dina Iki

basecamp1

basecampBiyen, aku dadi penggemar 37 Sinyal. Aku percaya manawa sadurunge ana ing desain lan kesederhanaan antarmuka panganggo. Bukune, Nggawe Nyata, isih duwe pengaruh babagan cara ngembangake, ngrancang, lan nggawe syarat produk. Aku wis nggunakake basecamp akun lan nglacak sawetara proyek lan klien ing kana wiwit musim panas pungkasan.

Nalika maca ing 37 Sinyal blog suwene taun kepungkur, aku wis ngerteni manawa swasana blog wis owah kanthi dramatis, dadi luwih apik lan winates tinimbang kepengin weruh lan eksplorasi. Kasus ing titik, iki kirim. 37 Sinyal ngilangi aplikasi online / offline kanthi premati manawa konektivitas yaiku kabeh sing bakal kita lakoni, ing endi wae. Mangkene komentar sing dak tulis ing blog:

Perspektif sing sampeyan deleng iki sempit banget, mula sejatine saya kaget amarga penggemar 37 sinyal. Sampeyan nyampur fungsi online lan offline karo Konektivitas Internet.

Iki dudu masalah nyambung, nanging masalah manajemen sumber. Yen aku duwe aplikasi sing nggunakake sumber daya laptop kanthi efektif uga server, uga ngimbangi panggunaan bandwidth ing antarane kalorone, bisa nggawe pengalaman pangguna sing apik kanggo kabeh sing melu.

Aku uga nambah cathetan manawa nggunakake bom f pancen ora perlu. Ing jajak pendapat sing dakkirim ing blogku, udakara 40% tanggapan kasebut ujar manawa dheweke ora seneng nggunakake cussing ing web. Ing pirang-pirang postingan, aku wis ndeleng digunakake ing mode guyonan ... nanging ing blog 37 sinyal kasebut konfrontatif… kanggo kula, sing maca sing bisa uga ora setuju karo dheweke. Ora sopan. Aja salah paham, aku takon (kakehan). Nanging aku ora nindakake ing blog sing nyoba nyambung karo para pamaca tinimbang ngasingake.

Sumpah dudu sebab aku mbatalake basecamp Akun saiki, sanadyan. Saka 12 pangguna sing ana, aku mung siji sing nggunakake Basecamp. Aku nganggep ana kanca liyane sing nambahake siji-sijine To-do item, kajaba aku mung pangguna ing taun kepungkur (lan aku mbayar akun kasebut). IMHO, tes nyata panggunaan aplikasi yaiku apa sejatine wong nggunakake. Klien lan kanca kerja ora. Kasunyatane, aku ngira padha ngindhari nggunakake amarga ora pangguna-lorone.

Nanging, iku ora dadi sebab aku mbatalake. Pirang-pirang dina kepungkur, blog kasebut ngenalake potongan kabodoan liyane: Wong ora nggulung… email. Bisa uga dheweke kudu ngobrol karo 6,000 klien sing dilayani sing entuk konversi lan klik-tayang luar biasa ing email sing dirancang kanthi apik sing mbutuhake nggulung. Teori 'Ndhuwur lempitan' isih ana - informasi sing diwaca para pamaca nalika wiwitan mbukak email yaiku sing narik kawigaten. Nanging ora ateges ora bisa nggulung! Dadi - tanpa data kanggo ndhukung pratelan sing ora apik, para pamaca blog Sinyal vs. Noise saiki bakal percaya lan nulis email sing ora informatif, migunani, dirancang kanthi apik, lsp. Kabeh amarga ana blog sing ngandhani yen iki pasti wangsulan.

Alesan kenapa aku mbatalake akun Basecamp yaiku amarga aku ora precaya karo 37 Sinyal. Aku ora yakin manawa sombong amarga tuwuh lan sukses ing perusahaane, nanging cahyane katon surem. Aku isih penggemar sawetara fungsi sing sederhana ing aplikasi ... nanging aplikasi kanthi sakabehe kayane ora bakal ngowahi malang kaya sing biyen ditindakake. Waca mengko, 37! Nyenengake nalika isih ana.

Ironis, aku ganti menyang iGTD, aplikasi desktop.