Aku ngrusak WordPress 2.1

Okay, everyone quit snickering…. I know this is the default theme. Rather than try to ‘fix' my old theme and all of the custom code that I had put in there, I decided to scrap it altogether. So just put up with me for a while as I build my first theme for WordPress. I'm going to keep this ugly theme to motivate myself to get the theme done and out there quicker. I started on it last night!

12 Komentar

  1. 1

    Muga-muga sukses. Kabeh bisa dadi apik kanggo aku, nanging aku ngenteni kacilakan. Aku curiga yen ana kedadeyan sing ala banget nalika nganyari WordPress, nanging nganti saiki durung ana.

  2. 2
  3. 3

    Judhul kiriman sing apik links Tautan gambar rada akeh sawise upgrade WordPress, nanging ora apik.

    Aku percaya tema anyar sampeyan bakal katon slickmatic!

  4. 4

    Sugeng dumugi Doug. Aku wis ora nganyarke kanggo nganyari WordPress 2.1 amarga kuwatir ngalami nasib sing padha.

    Aku wis rampung sawetara tema WordPress ing jaman mbiyen, dadi bebas mbengok yen sampeyan butuh pitulung.

  5. 5

    Hai Doug,

    Aku mikir tema "default" sampeyan katon apik banget! Ora katon ala kaya sing mbayangake. Lan dakkira sampeyan mung wis mbuktekake manawa tema "default" bisa katon apik mung karo sawetara tweak.

    Nanging, duwe tema sing disesuaikan nggawe identitas - mula tegese blogging lan kita kabeh kudu duwe blog sing unik lan bisa ditampilake ing jagad iki!

    Aku ngarep-arep ndeleng tema anyar sampeyan.

  6. 6
  7. 7

    Wow - dhukungan apik tenan. Matur suwun kabeh! Aku seneng banget karo kesederhanaan tema iki. Aku bakal ngerti apa aku bisa nggabungake sawetara kesederhanaan menyang tema - sing terakhir aku rada sibuk!

  8. 8
  9. 9
  10. 10

    Aku ngerti tenan. Aku dadi situs anyar sing wis dakkarepake nganti dakgawe tema. Tinkering sithik ndadekake saya parah. Aku kudu mbangun maneh. Sajrone situs sadurunge - non blogging - ora aktif. Intine, aku meh sewulan ora duwe situs web. Lan aku pangembang bisnis web.

  11. 11
  12. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.