Aku ngrusak WordPress 2.1

Oke, kabeh padha mandheg .... Aku ngerti iki tema default. Tinimbang nyoba 'ndandani' tema lawasku lan kabeh kode kustom sing wis dakkirim ing kana, aku mutusake kanggo ngilangi kabeh. Dadi cukup suwe nalika aku nggawe tema pertama kanggo WordPress. Aku bakal njaga tema sing ora apik iki kanggo motivasi aku supaya tema kasebut luwih cepet lan metu. Aku miwiti ing wengi!

12 Komentar

  1. 1

    Muga-muga sukses. Kabeh bisa dadi apik kanggo aku, nanging aku ngenteni kacilakan. Aku curiga yen ana kedadeyan sing ala banget nalika nganyari WordPress, nanging nganti saiki durung ana.

  2. 2
  3. 3

    Judhul kiriman sing apik links Tautan gambar rada akeh sawise upgrade WordPress, nanging ora apik.

    Aku percaya tema anyar sampeyan bakal katon slickmatic!

  4. 4

    Sugeng dumugi Doug. Aku wis ora nganyarke kanggo nganyari WordPress 2.1 amarga kuwatir ngalami nasib sing padha.

    Aku wis rampung sawetara tema WordPress ing jaman mbiyen, dadi bebas mbengok yen sampeyan butuh pitulung.

  5. 5

    Hai Doug,

    Aku mikir tema "default" sampeyan katon apik banget! Ora katon ala kaya sing mbayangake. Lan dakkira sampeyan mung wis mbuktekake manawa tema "default" bisa katon apik mung karo sawetara tweak.

    Nanging, duwe tema sing disesuaikan nggawe identitas - mula tegese blogging lan kita kabeh kudu duwe blog sing unik lan bisa ditampilake ing jagad iki!

    Aku ngarep-arep ndeleng tema anyar sampeyan.

  6. 6
  7. 7

    Wow - dhukungan apik tenan. Matur suwun kabeh! Aku seneng banget karo kesederhanaan tema iki. Aku bakal ngerti apa aku bisa nggabungake sawetara kesederhanaan menyang tema - sing terakhir aku rada sibuk!

  8. 8
  9. 9
  10. 10

    Aku ngerti tenan. Aku dadi situs anyar sing wis dakkarepake nganti dakgawe tema. Tinkering sithik ndadekake saya parah. Aku kudu mbangun maneh. Sajrone situs sadurunge - non blogging - ora aktif. Intine, aku meh sewulan ora duwe situs web. Lan aku pangembang bisnis web.

  11. 11
  12. 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.