Aku Tuku Drone Anyar Kanggo Klien… lan Apik tenan

Robot Autel EVO drone

Sawetara taun kepungkur, aku menehi saran marang kontraktor atap gedhe babagan anané online. Kita nggawe lan ngoptimalake situs maneh, miwiti kampanye netes kanggo njupuk review, lan wiwit nerbitake proyek kanthi online. Siji bab sing ilang yaiku sadurunge lan sawise foto properti kasebut.

Kanthi mlebu sistem kutipan lan manajemen proyek, aku bisa ndeleng properti apa sing ditutup lan nalika proyek rampung. Sawise maca akeh review online, aku tuku Drone DJI Mavic Pro.

Nalika drone njupuk foto sing fantastis lan gampang mabur, cukup yen nyatane nyiyapake lan makaryakke. Aku kudu mlebu menyang DJI sing mikir aplikasi iPhone, nyambungake telpon menyang kontroler, lan sing luwih elek… mlebu ing saben penerbangan. Yen aku ana ing wilayah sing diwatesi, aku uga kudu ndhaptar penerbangan. Aku nggunakake drone kanthi selusin proyek banjur adol menyang klien nalika aku ngrampungake kontrak kasebut. Iki drone apik, dheweke isih nggunakake saiki. Ora gampang digunakake lan aku ora duwe klien liyane sing cocog.

Maju setaun lan Pusat Data Midwestku mbukak seni sing anyar pusat data ing Fort Wayne, Indiana sing kalebu tameng EMP. Waktune aku njupuk sawetara gambar drone, mula aku entuk sawetara fotografer lan videografer ing wilayah kasebut.

Pethikan sing dakkirim kanggo gaweyan regane larang ... paling regane $ 3,000 kanggo njupuk video lan foto saka 3 lokasi perusahaan. Amarga wektu drive lan katergantungan cuaca, iku dudu astronomi ... nanging aku isih ora pengin dikenani biaya kaya ngono.

Robot Autel EVO

Aku metu lan maca luwih akeh komentar kanthi online lan nemokake manawa ana pemain anyar ing pasar sing saya rame, ing Robot Autel EVO. Kanthi layar internal ing kontroler lan ora prelu mlebu, aku mung bisa nggawa drone metu, mabur, lan njupuk video lan foto sing dibutuhake. Nduweni langit-langit sing cukup dhuwur mula ora ana registrasi utawa lisensi FAA sing dibutuhake. Ora ana persiyapan, ora ana kabel sing nyambung ... cukup uripake banjur layakake. Pancen apik tenan ... lan sejatine luwih murah tinimbang Mavic Pro.

robot autel evo

Rincian produk kanggo drone:

  • Dilengkapi ing ngarep EVO nawakake kamera sing kuat ing gimbal 3 sumbu stabil sing ngrekam video kanthi resolusi 4k nganti 60 frame per detik lan kecepatan rekaman nganti 100mbps ing codec H.264 utawa H.265.
  • Nggunakake optik kaca nyata EVO motret foto sing nggumunake kanthi 12 megapiksel kanthi kisaran dinamis kanggo rincian lan warna liyane.
  • Sistem visi komputer canggih sing canggih nyedhiyakake panyegahan alangan, deteksi alangan mburi lan sensor dhasar kanggo pendaratan sing luwih akurat lan penerbangan njero ruangan sing stabil.
  • EVO duwe wektu mabur nganti 30 menit kanthi jarak 4.3 mil (7km). Kajaba iku, EVO nawakake fitur gagal kanggo menehi ngerti nalika batere wis sithik lan saiki wayahe mulih.
  • EVO kalebu kontrol jarak jauh sing nyedhiyakake layar OLED 3.3 inci sing menehi sampeyan informasi penerbangan kritis utawa feed video HD 720p kanthi langsung supaya sampeyan bisa ndeleng tampilan kamera tanpa mbutuhake piranti seluler.
  • Download aplikasi Autel Explorer gratis sing kasedhiya kanggo piranti Apple iOS utawa Android lan sambung karo remot kontrol lan akses menyang setelan sing luwih maju lan fitur penerbangan otonom kaya Dynamic Track, Viewpoint, Orbit, VR tampilan wong pisanan lan perencanaan misi Waypoint.
  • Evo duwe slot Micro SD supaya gampang transfer file.

Aku tuku batere ekstra lan soft case kanggo nggawa drone. Lipat kasebut rapi lan gampang digawa.

Tuku Robot Autel EVO Drone Bundle

Kita nganakake open house ing pusat data anyar lan aku njupuk drone munggah, njupuk sawetara foto lan video, lan katon apik banget. Pers lokal wis ana lan aku bisa ngirim video kasebut sing sabanjure digunakake ing crita berita kasebut. Sawetara minggu mengko, acara warta liyane diwawancara karo para pemilik lan uga kalebu video kasebut. Lan, aku ngoptimalake situs web, kalebu gambar lan video ing njero. Mangkene gambar-gambar kasebut:

Iki regane $ 1,000 sing paling apik sing tak lakoni… wis entuk investasi apik banget lan klien sing seneng banget. Paling apik, ora mbutuhake katrampilan apa wae kanggo operasi… mung maca pandhuan banjur njupuk foto sing sampurna sajrone sawetara menit. Aku malah njupuk lan nyoba mabur sanjabane ... banjur bali sawetara menit. Ing wektu liyane, aku nuli nyebarke menyang wit lan bisa ngetokake. Nanging, ing wektu liyane, aku mabur menyang sisih omah ... lan kaget ora ana kerusakan apa-apa. (Weh!)

Cathetan sisih: Autel wis ngumumake versi paling anyar saka drone iki, Autel Robotics EVO II… nanging aku durung ndeleng ing Amazon.

Tuku Robot Autel EVO Drone Bundle

pambocoran: Aku nggunakake kode afiliasi kanggo DJI lan Amazon ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.