Aku Iron Man!

Iron Man
Aku Iron Man!

Penemu Pengusaha Genius.

Klik ing kene kanggo njupuk "Superhero Sampeyan?" kuis…

Aku rada ora precaya nganti ngerteni kepiye warna-warna cocog karo tema lan katrangane wis mati banget! 😉

4 Komentar

  1. 1

    Oke, bagean sing ijo dudu aku, nanging bagean pengembara sing kuat - oke, sing paling hebat yaiku nalika aku isih enom, nanging bagean sing ngumbara - oke, aku wis akeh ing omah pungkasan, nanging aku pancen lelungan banget ing abad kepungkur!

    Ora, tenan!
    Vince

  2. 2
  3. 3

    Sirah panas. Sampeyan duwe kekuwatan sing kuwat lan imajinasi sing apik. - Lentera Ijo

    … Salah sawijining pahlawan favoritku.

    Bakal kekuwatan - Ya. Iki crita uripku.

    Hot-Headed - Aku minangka perfeksionis sing njupuk kanthi pribadi nalika ana kedadeyan sing ora dikarepake.

    Imajinasi sing Apik - Programmer, Gitaris, Pembangun, ngeculake wektu ... mesthi dadi wong sing ngimpi.

  4. 4

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.