Hypernet: Tutul Kekuwatan Komputasi Desentralisasi Laten utawa Jual Dhewe

Teknologi Blockchain isih diwiwiti, nanging nyenengake nalika ndeleng inovasi sing kedadeyan saiki. Hypernet minangka salah sawijining conto, kanthi otomatis nambah daya komputasi menyang piranti sing kasedhiya ing web. Sampeyan mikir babagan atusan yuta CPU sing lungguh nganti pirang-pirang jam saben wektu - isih nggunakake sawetara kekuwatan, isih mbutuhake perawatan, nanging biasane mbuwang dhuwit.

Apa sing diarani Desentralized Autonomous Corporation (DAC)?

Perusahaan otonomi terdesentralisasi (DAC), minangka organisasi sing mbukak aturan sing dienkode dadi program komputer sing diarani kontrak cerdas.

Inovasi utama Hypernet dudu komponen rantai; yaiku model pemrograman DAC sing ora ana gandhengane. Model iki ndadekake bisa ngetrapake komputasi paralel ing jaringan piranti sing dinamis lan disebarake, kabeh kanthi cara anonim lan nglindhungi privasi. Hypernet nggabungake piranti lan digunakake kanggo ngatasi masalah nyata.

Hypernet ngatur piranti lan proyek ing jaringan liwat panjadwal blockchain. Otomatis cocog karo kabutuhane pembeli karo panyedhiya sing tepat, mesthekake yen lowongan bisa ditrapake kanthi efisien, lan bisa njaga keamanan lan keandalan. DAC nggunakake sistem token kanggo mesthekake yen sumber daya ana ing kebutuhan kanggo para klien, kalebu:

  • Staking - Sing tuku lan sing adol kudu menehi jaminan kanggo ngrampungake proyek komputasi. HyperTokens minangka jaminan. Sing adol menehi jaminan ing piranti nalika para pembeli mbayar pembayaran ing kontrak cerdas ing ngarep. Ing jaringan karo aktor sing ora dingerteni, agunan kasebut nggawe katentreman kanggo para pembeli lan sing adol komputasi.
  • Reputasi - Reputasi pangguna saya tambah dadi panyedhiya komputasi sing dipercaya lan tanggung jawab lan pembeli komputasi, lan reputasi iki mlebu permanen ing blockchain. Reputasi pangguna nambah kemungkinan melu kerja ngetung.
  • Currency - HyperTokens minangka mata uang transaksional sing ngidini tuku lan adol komputasi ing jaringan.
  • Kasedhiya Mining - Individu bisa mine HyperTokens nalika ngenteni kerja komputasi, kanthi kasedhiya ing lobi. Iki menehi insentif pangguna kanggo nggabungake jaringan lan nyedhiyakake piranti sing kasedhiya. Nalika ing lobi, pangguna bisa nantang piranti meneng liyane kanggo ngerti apa sejatine online. Yen gagal tantangan, jaminan bakal diklumpukake dening para penantang. Jumlah token sing kasedhiya kanggo pertambangan bakal saya suwe saya suwe, dadi ndhaptar piranti kanthi wiwitan entuk token paling akeh.
  • Tata Pemerintahan / Voting Desentralisasi - Node melu tantangan lan tanggepan lan insentif kanggo mbantu njaga kualitas jaringan, lan ngilangi aktor ala. Saben simpul nggawe simpul liyane ing mekanisme tantangan / respon kanggo nemtokake manawa sejatine wis aktif nalika dikandhani. Pangowahan utama ing jaringan bisa dipilih, kanthi swara sampeyan ditimbang kanthi jumlah HyperTokens sing sampeyan nyekel.

Hypernet intine nggawe supercomputer paling gedhe ing donya kanthi nggunakake kekuwatan komputasional piranti laten. Ing istilah awam, tegese kapan gadget kaya laptop, smartphone lan tablet ora digunakake, Hypernet bisa nggunakake kekuwatan kasebut, mula situs web ora nabrak amarga kakehan server. Apa maneh, amarga kekuwatan iki disebar lan didesentralisasi, ora ana kemungkinan manawa data pribadi sing sensitif sing dikumpulake sajrone transaksi eCommerce bisa dadi kompromi.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.