5 Cara Mupangat Eceran saka Monitoring Sosial Hyperlocal

Depositphotos 9422648 s

Perusahaan ritel saingan karo raksasa ritel online kaya Amazon lan Zappos. Toko bata lan mortir ritel ngarahake nyedhiyakake pengalaman paling apik kanggo para pelanggan. Lalu lintas sikil minangka langkah motivasi lan minat pelanggan (kenapa individu luwih seneng teka ing toko kanggo tuku yen pilihan tuku online kasedhiya).

Keuntungan kompetitif sing didol saka pengecer ing toko online yaiku konsumen sing cedhak lan siyap tuku. Upaya pemasaran adhedhasar lokasi saya apik lan nawakake cara liyane kanggo ngarahake konsumen liwat lawang lan tuku.

Apa sing diarani Hyperlocal Marketing?

Pemasaran hyperlocal sejatine wis rada suwe tinimbang Internet. Pemasar kabel, koran, lan surat langsung bisa target pemasaran menyang klompok omah lan bisnis sing akeh banget kanggo pangiriman sing dipersonalisasi. Maju saiki lan hyperlocal umume nuduhake kemampuan kanggo mbukak media online utawa seluler lan ngenali lokasi sing pas saka prospek, ngirim tawaran tepat waktu nalika tekan lokasi sing spesifik banget.

Apa sing diarani Omni-Channel Marketing?

Omni-Channel Marketing nuduhake promosi lan pariwara sing disusun kanthi strategis ing medium sing kasedhiya lan dioptimalake kanggo nggayuh prospek sing padha. Kajaba toko ritel sing asli, komunikasi cedhak lapangan (NFC), pemasaran jarak, SMS lan MMS, Aplikasi Seluler, Pemasaran Email, Televisi, Radio, Kirim Langsung, Katalog lan kesempatan liyane bisa digunakake kanggo promosi promosi lintas calon konsumen lan bisnis.

Efektif Strategi penjualan point-of-sale minangka kunci sukses perusahaan ritel. Nggunakake teknologi adhedhasar lokasi kanggo ngawasi media sosial lan ngenali prospek minangka cara pemasaran sing bisa dipercaya lan efektif kanggo calon konsumen.

Pemasaran lan jangkauan saluran Omni penting kanggo perusahaan ritel amarga nyuda kesenjangan pengalaman virtual lan pengalaman bata lan toko. Contone, Toko Apple, desain, kelancaran operasi, lan layanan pelanggan sing antusias muji layanan online kayata iTunes, App Store (rekomendasi), lsp. kabeh mbantu nulungi adol pungkasan ing toko ritel.

5 Cara Lokasi Eceran Mupangat saka Monitor Sosial Hyperlocal

  1. Tekan Nalika Prospek Sampeyan Enten - Monitor Sosial Hyperlocal bisa tumindak minangka cara komunikasi aktif lan pasif. Yen pangguna ngirim Tweet kanthi online, ana kerangka wektu cilik (udakara 2-3 menit) ing endi pangguna ngarepake tanggepan, swara, utawa pendapat babagan kiriman kasebut. Yen perusahaan ritel nanggapi ing jendela kasebut, dheweke bakal entuk perhatian saka pelanggan. Tanggepan kasebut kudu menehi ajakan kanggo tumindak, utawa nggawe pacelathon.
  2. Sukses Pribadi - Pemasaran efektif nalika luwih dipersonalisasi lan cocog karo area sing dimaksud. Liwat Hyperlocal Social Monitor, perusahaan ritel bisa ngatasi kabutuhane wilayah kanthi luwih efektif lan efisien, lan nggawe hubungan sing luwih akrab ing antarane merek lan pelanggan.
  3. Target Pangaribawa Sosial - Pengaruh sosial ora bisa dideteksi mung kanthi ndeleng. Nanging, sawetara Monitor Sosial Hyperlocal nyedhiyakake alat lan fitur sing dibutuhake kanggo menehi wawasan sing luwih jero babagan pangguna media sosial utawa pelanggan. Skor, pengikut, utawa nomer kanca Klout minangka indikator penting kanggo pinunjul pengalaman wong kasebut sajrone blanja. Pengaruh hadiah bakal dadi cara paling gampang lan paling apik kanggo nggayuh pelanggan lokal anyar lan nguatake merek kanthi lokal.
  4. Point of Sale minangka Kunci - Pelanggan nggunakake media sosial kanggo nyedhaki jagad kanggo nampa pendapat babagan sing pengin dituku. Nyengkuyung tuku, liwat nuduhake adol dina kasebut, utawa poin hadiah sing ditampa… lsp. Pelanggan bakal luwih motivasi lan cenderung tuku barang kasebut. Pelanggan ora mesthi ngerti kesepakatan sing apik, lan yen dilaporake bakal nggawe dheweke luwih bahagia lan bisa nggawe rasa percaya sing luwih apik karo merek kasebut.
  5. Ukur Sukses - Sawetara alat Media Sosial Hyperlocal nyedhiyakake fungsi sing ngidini bisnis ngukur sukses strategi media sosial. Apa nggabungake CRM, BI, utawa nggabungake data media sosial (sentimen, pengaruh, tekan) karo metrik ritel, kabeh saiki bisa uga amarga teknologi lintas platform - kayata API lan teknologi cloud.

Babagan Monitoring Sosial WeLink Hyperlocal

WeLink_Preview

WeLink iku alat ngawasi sosial, WeLink Social, dirancang kanggo entuk generasi utama geo-location. Tujuane kanggo nggoleki pamirsa ora mung liwat tembung kunci, nanging nemokake pamirsa ing lokasi, utawa wilayah sing dadi minat.

Nggunakake WeLink Social geo-anggar alat ngawasi, pemasar mung bisa nyelehake pin ing lokasi outlet ritel, nyetel radius minat sing ditemtokake, lan ngakses kekayaan data media sosial sing nduweni tembung kunci sing disenengi lan pangguna media sosial sing ana ing sekitar.

Pemasar bisa mriksa sentimen, obrolan, ulasan lan foto sing diunggah ing wilayah media sosial liwat jaringan kayata Twitter, Instagram lan Foursquare. Platform kasebut banjur menehi kesempatan kanggo melu karo para pelanggan sing kepincut kanthi menehi insentif - yaiku kanthi kupon, diskon, tips utawa informasi - kanggo ngunjungi lokasi kasebut.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.