Kemajuan Manungsa lan Jagad Teknologi Dell

Dell Technology World

Yen sampeyan mung nggatekake teknologi liwat sumber media mainstream, sampeyan bisa uga mikir manawa mobil otonom bisa mateni wong, robot njupuk tugas kita, lan teknologi ndadekake kita bakal nemoni kiamat. Minangka pemasar, aku pikir penting banget supaya ora mung menehi perhatian marang aplikasi pembunuh sabanjure, kita kudu ngamati kepiye teknologi mengaruhi urip lan prilaku konsumen lan bisnis.

Kasunyatan babagan transformasi digital pancen kosok baline.

Ayo miwiti karo kendaraan otonom. Manungsa terus nabrak mobil bejat, nyebabake rata-rata 3,287 wong Amerika saben dina. Mobil cerdas ora mateni ... bakal nylametake nyawane. Nyatane, aku ngira yen wis ana. Nalika arep menyang Dell Tech World ing Las Vegas, aku nulis cathetan ing dalan sing nerangake sawetara fitur saka Chrysler Pacifica anyar Aku bakal nyewa. Aku ora yakin manawa fungsi otonomi mobil kasebut nyuda risiko kacilakan sajrone lelungan 5,000 mil.

Nggawe proyek? Nalika saben kemajuan teknologi ngilangi kebutuhan kanggo sawetara pekerjaan, proyek anyar kasedhiya ing kene. Telung puluh taun kepungkur, ora ana sing mbayangake (kalebu aku) manawa aku bakal mbukak agensi digital lan ngasilake podcast kanggo perusahaan sing diwiwiti kanthi adol komputer ing omah saka garasi. Aku duwe ewu rekan sing entuk ganti rugi kanggo proyek sing durung ana sawetara dekade kepungkur.

Aku bisa uga kalebu minoritas nalika nerangake babagan otomatisasi. Aku pesimis sing percaya manawa otomotif ora melu kerja; malah ngilangi alangan sing luwih akeh. Minangka bagéan saka musim iki Luminaries podcast, kita ngewawancarai pangadeg DAQRI, perusahaan kasunyatan sing ditambahake sing nggabungake piranti lunak lan perangkat keras ing sistem sing diarani Worksense.

Gabungke buruh sing trampil karo platform AR kaya DAQRI sing bisa mbukak cathetan, instruksi, lan uga nyambungake sampeyan karo ahli ing wektu nyata ... lan buruh kasebut bisa uga bisa ngopeni pencegahan lan korektif babagan peralatan sing uga ora duwe latihan. . Dadi, sing bisa nggedhekake kesempatan kerja, ora ngganti.

Teknologi dadi luwih efisien uga. Tambah tarif panyimpenan, daya komputasi, lan transfer data kanthi profil tenaga sing suda banget, nyuda energi saben unit kerja, ora bakal nambah. Lan ngewangi kita ngowahi industri tradisional sing ora mbayangake bisa digawe maneh. Aerofarms, umpamane, nambah panen tani nganti 390% kanthi pindhah menyang njero ruangan, nyetel lampu sing murah, terjangkau kanggo saben panen lan nyuda kebutuhan banyu nganti 95%. Pertanian ing njero ruangan bisa nggawe panganan bergizi sing terjangkau lan bisa diakses saben wong ing planet iki.

Aku terus ngelingake marang para klien manawa ana ing transformasi teknologi sing anyar. Daya komputasi sing bisa diukur, sambungan nirkabel kanthi cepet, lan panyimpenan tanpa wates mbukak gerbang menyang Kacerdhasan gawéyan, sinau jero, pembelajaran mesin, pamrosesan basa alam, lan Internet iku.

Durung didol? Google bubar ngluncurake demo Google Assistant sing kudu ngganti pikiran sampeyan. Asisten Google wis siyap - prentah piranti IoT supaya janjian kanggo sampeyan. Kecanggihan saka kemajuan kasebut bisa ngubur pesaing Google kaya Apple lan Amazon yen ora bisa terus. Sanajan bisa uga ora cocog, elinga manawa masarakat ora nate mikir yen Nokia lan Blackberry bakal ilang dominasi.

Pelajaran kasebut ora ana mung kanggo perusahaan teknologi, iku kalebu pelajaran kanggo saben perusahaan. Saben produk lan layanan ing planet iki bisa ditambah utawa diganti nganggo teknologi tesis. Saben perusahaan bisa nggawe sambungan menyang konsumen sing durung ana sadurunge. Sistem HVAC omahku ganti minggu ngarep karo sistem sing luwih anyar lan luwih efisien.

Nalika aku ngarep-arep omah sing adhem lan tagihan energi sing luwih murah, kemajuan paling gedhe yaiku perusahaan nginstal sistem termostat lan sistem pemantauan sing bisa diprogram. Sistem kasebut dilengkapi garansi 10 taun ... lan sistem ngawasi pancen bakal menehi tandha marang perusahaan HVAC yen ana masalah. Perusahaan layanan iki saiki duwe sambungan langsung 10 taun karo para pelanggan liwat platform iki - tanpa prelu platform pihak katelu kanggo spam aku. Iki minangka sistem retensi pelanggan sing paling apik. Lan, minangka konsumen, aku nampani koneksi!

Penting manawa perusahaan sampeyan wiwit mikir babagan cara nggunakake lan dominasi industri sadurunge perusahaan sampeyan dadi wong sing lali.

 

 

 

 

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.