Analisis Data Biaya Manungsa

Layar layar 2012 04 07 ing 6.46.04 PM

Ora diraguhi manawa analisis data duwe laba investasi sing luar biasa… nanging tanpa alat sing dibutuhake, prekara bisa larang banget. Kita wis nindakake analisis tembung kunci lan kompetitif kanggo salah sawijining klien luwih saka 3 minggu saiki - nggabungake ton data, luwih saka 100,000 tembung kunci, lan prioritas kanthi manual. Mahal banget lan kita terus golek alat BI sabanjure kanggo mbantu nyilikake wektu lan biaya nglaporake.

Saka infographic:

Intuisi lan visi pancen apik, nanging bisnis sing nggawe keputusan strategis kanthi data luwih ngerti pasar lan bakal tuwuh luwih cepet. Data intelijen bisnis (BI) bisa mbantu pandhuan upaya pemasaran, inovasi, lan fokus produk, lan nomer sing pas wis ana ing pirang-pirang titik tumindak ing sawijining organisasi. Nanging nglumpukake lan nglaporake data iki kanthi manual bisa dadi proses sing larang. Kanggo menehi gambaran babagan masalah iki, kita wis mriksa babagan pira-pira manual sing bisa ngasilake bisnis rata-rata.

Kolom Lima Media ngembangake infographic iki kanggo Domo nggunakake analisis lan data saka Salary.com. Domo minangka alat intelijen bisnis anyar (mlebu ing situs kasebut kanggo diluncurake).

Data ing Dolar 1 20 12

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.