KEUNTUNGAN BESAR… Rahasia Dituduhake Saiki!

clickheretoorder1

Klik ing kene kanggo pesen dening Joel CommOra, situsku ora diserang spammer. Iki isih Doug nulis kiriman iki lan aku nindakake sakarepe dhewe.

Apa sampeyan wis entuk kaca web sing ngiklanake bakal mbukak kabeh rahasia masalah sing pengin ditanggulangi? Kaca diwiwiti karo sawetara teks formulaik sing ditulis kanthi apik, nyedhot sampeyan, gambar sing kandel, testimoni sing menarik ... narik sampeyan kaca nganti sampeyan kanthi gaib ngangkat kertu kredit saka kanthong.

Nalika aku kerja ing bisnis surat langsung, aku nonton kerajinan Pat Coyle salinan dawa layang sing entuk tingkat tanggepan sing luar biasa. Aku percaya kanca lan penulis naskah Dek Erik minangka penggemar lan panulis salinan sing dawa uga. Preduli produk nyata, bakat para panulis kasebut luar biasa ... sampeyan meh dihipnotis ing pungkasan surat.

Kanggo sawetara pemasar, nulis salinan jinis iki njijiki lan, kadhang kala, dheweke yakin bisa ngapusi. Aku ora bisa ujar manawa aku setuju. Aku bisa ngerteni kanthi gampang nalika ndeleng, nanging kadhang kala angel diganti. Aku wis ndownload (lan mbayar) kanggo sawetara ebook ing jamanku - lan aku percaya yen entuk dhuwit.

Akeh wong kasebut pemasar informasi, wheeling lan urusan ing ebook, webinar lan konferensi. Dheweke mbukak sawetara rasa gratis sing nyedhot sampeyan lan bisa mbayar sampeyan puluhan ewu dolar nalika sampeyan wis konferensi.

Nanging regane relatif sithik… yen sampeyan duwe bakat promosi kanggo wong-wong kasebut lan sampeyan gelem menehi kabeh sing sampeyan entuk ... sampeyan bisa entuk akeh dhuwit. Nalika ndeleng pamaca blog lan situs, aku bisa menehi akeh dhuwit kanthi ora ngetutake jejak Joel lan dadi pamasar informasi dhewe.

Umume wong nggandhengake dadi Milyuner Internet karo kegilaan dot-com ing pungkasan taun 1990an ... Nanging sekelompok pionir Pemasaran Internet kanthi tenang nggawe rejeki kanthi online sadurunge ana Yahoo utawa Google sing nggunakake istilah "golek dhuwit kanthi online". Akeh wong sing nggawe kekaisaran udakara patang tembung sing gampang nanging kuat banget ... Klik ing kene kanggo pesen.

Joel Comm Penjual Paling Anyar New York Times, Klik ing kene kanggo pesen, ora skrip pemasaran utawa buku babagan carane dadi jutawan. Nanging, tampilan sing apik banget ing sejarah Internet paling awal lan masarakat sing pertama entuk bathi ing kana - sawetara sing durung nate dingerteni. Minangka Mark Joyner negesake, "Iki minangka sekelompok wong sing, nalika wiwitan revolusi teknologi, ndeleng kesempatan lan nyekel dheweke."

Ana Pemasar Internet lan Pemasar Internet. Aku ngerti yen swarane padha, nanging asring sak klompok katon padha karo bocah sekolah swasta sing nggrundel wong liya saka sekolah umum. Nanging, ing kasus iki, asring bocah sekolah umum sing menang… mindhah bathi gedhe kanthi cara sing ora tradhisional. Meh keprungu kaya ora munggah-munggah ... nanging keterlibatan kasebut kanthi sukarela lan industri sing gedhe.

Aku ora nyepelekake Pemasar Internet iki. Ayo goleki sejarah lan, contone, mbandhingake Corey Rudl (RIP) menyang Pets.com, jelas sapa sing duwe kekuwatan lan bakat sing tetep ana. Uga jelas sapa sing mbuang-buang dhuwit lan mbuwang penghasilan. Aku kagum banget karo talenta para wirausahawan iki ing bisnis sing hebat, ngembangake lalu lintas siji lan sijine (tinimbang saingan), saling ndhidhik lan ndhidhik babagan apa sing bisa digunakake lan nggunakake saben alat kanthi sampurna kanggo nyoba lan ngasilake salinan. sing ngowahi.

Aku dudu pemurni Marketing sing moyoki para wirausahawan iki, aku mikir tenanan lan critane apik banget. Buku Joel minangka crita saka sawetara pemasar internet sing paling sukses. Crita babagan wong sing turu ing wayah wengi nguwasani kerajinan, turu ing papan kerja, dipecat lan banjur dadi jutawan dadi inspirasi kanggo para pengusaha. Maca critane dadi getihmu mompa! Rata-rata CMO utawa Direktur Pemasaran bisa sinau akeh saka klompok iki.

Dina selasa wengi aku rampung Super Crunchers ing pesawat menyang San Francisco lan aku rampung Klik ing kene kanggo pesen esuk iki ing pesawat bali - kabeh 279 kaca. Waca sing apik - priksa manawa sampeyan entuk kesempatan.

Aku malah ngrasakake ebook ing wektu sing cedhak!

2 Komentar

  1. 1

    Pos apik, Doug! Aku bisa nulis buku-buku kasebut kanthi bener "mompa sampeyan." Lan prekara kasebut, aku ngerti persis jinis salinan sing sampeyan maksud. Aku sekolah ing sekolah nalika tansaya gedhe ing agensi iklan pemasaran langsung, nalika aku duwe conto tumpukan conto, kanggo golek inspirasi MY kanggo paket surat langsungku sabanjure, uga buku ireng ireng saka wong tuwa sing mestine dadi guru babagan pemasaran langsung. (Aku isih cilik, mung ngerti babagan legenda DM sing nggawe barang-barang kaya Johnson Boxes lan snap-paks.) Nanging, aku nantang nulis surat 6 kaca sing adol lengganan menyang Laporan Konsumen (yaiku "surat sing dawa" konsep). Tulis sing dakkirim, nanging klien ora nate ngirim. Aku isih sinau kerajinan, lan mesthi dadi tantangan.

    Aku kelingan nalika pisanan maca surat tanggepan langsung, ora nate nampa dhewe sajrone sekolah menengah lan kuliah (aku dadi penulis surat sing seneng banget kanggo kanca-kanca ing jaban rangkah, kanca lan sedulur), aku ngira yen surat kasebut minangka injil.

    Ya, ebook katon apik tenan! Goleki!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.