Huddle: Kolaborasi Online lan Nuduhake File

app iphone huddle

Nggulung utawa nyusun kampanye pemasaran kalebu manajemen konten lan kemacetan kolaborasi. Aku yakin sampeyan wis bosen nggawe perubahan VPN utawa konfigurasi firewall kanggo nambah kolaborasi! Kemungkinan sampeyan nggunakake intranet utawa SharePoint sing wis lawas. Ngalih menyang pengalaman mulus sing adhedhasar awan Nyeri workspace nyedhiyakake sejatine nggawe kolaborasi lan manajemen konten dadi pengalaman sing nyenengake tinimbang urusan sing mbebayani lan saraf sing saiki.

Digunakake kanthi cara sing bener, Nyeri duweni potensi kanggo ngganti email minangka media sharing file lan medium kolaborasi. Nyedhiyakake opsi fleksibel kanggo nggawe, nyimpen lan nuduhake dokumen, ngidini papan tulis utawa diskusi, nggampangake nggarap wong liya ing dokumen sing padha nalika nglacak versi utawa pangowahan lan ngatur alur kerja, lan liya-liyane. Nggabungake meh kabeh alat manajemen proyek, nalika nggabungake konferensi telpon lan video, lan aplikasi seluler.

Huddle uga nawakake Huddle Sync, kanggo mbantu sampeyan ngatur perusahaan sampeyan file kanthi cerdas, ora mung nyelarasake. Didhukung karo teknologi prediksi sing ngenteni paten, kanthi otomatis milih file sing bakal dadi minat sampeyan.

Registrasi cepet lan gampang, kanthi perusahaan entuk URL Huddle lan kaca mlebu unik ing sawetara menit. Pangguna banjur matesi akses menyang kabeh domain kustom utawa menyang ruang kerja individu, adhedhasar macem-macem alamat IP utawa kanthi nggunakake opsi ijin granular.

Kabeh opsi kasebut digabungake karo keamanan tingkat dhuwur, nampilake SSL 256-bit, enkripsi standar industri, audit SAS70 tipe II lan liya-liyane. Visibilitas lengkap babagan konten, opsi telusuran sing kuat, kemampuan ngakses dokumen ing pirang-pirang piranti wiwit saka desktop nganti telpon pinter Android lan saka Blackberry nganti Ipad, digabungake karo fitur sinkronisasi cerdas sing otomatis nyelarasake dokumen ing kabeh piranti, njamin kontrol

Para promotor saka Nyeri ngakoni yen ukuran siji ora cocog karo kabeh, lan nawakake macem-macem opsi. Rega gumantung karo preferensi individu, kanthi pilihan standar regane mung 10 persen saka total biaya kepemilikan SharePoint. Bukak nyoba gratis utawa tuku langsung.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.