Integrasi Hubspot lan Hootsuite

hubspot hootsuite

We are penggemar amba saka HootSuite lan agensi kita mung nggunakake lapangan Hubspot (luwih akeh alat sing hebat!) Dadi, nalika ngerti wingi yen loro perusahaan gabung kanggo mbantu ngarahake sosial mlebu, kita seneng banget!

Aplikasi iki dirancang kanggo bisnis sosial nggunakake loro alat: HootSuite ngowahi cara mikir babagan media sosial, dene HubSpot ngowahi cara mikir babagan pemasaran. Saiki profesional pemasaran bisa nutup loop media sosial, naleni kegiatan jejaring sosial wektu nyata kanggo nganakake kampanye pemasaran sing fokus ing generasi. Aplikasi kasebut kanthi otomatis narik data HubSpot Lead lan Keyword menyang HootSuite sing nyedhiyakake kesempatan kanggo keterlibatan sosial kanthi lead lan tembung kunci sing ora bisa ditampilake tanpa ninggalake dashboard HootSuite.

hubspot apps hootsuite

Kontak Stream

  • Deleng aliran pesen Twitter saka kabeh Kontak HubSpot
  • Filter kanggo nuduhake konversi Lead ing sawetara tanggal sing wis ditemtokake
  • Melu Kontak - balesan, retweet, DM, bales kabeh, tindakake, tambahake menyang dhaptar + liyane
  • Klik avatar utawa jeneng panganggo kanggo njedhul bios Twitter ing dash

hubspot ing hootsuite

Aliran Kata Kunci

  • Deleng aliran pesen Twitter sing ngemot Kata Kunci HubSpot sampeyan
  • Filter kanggo nuduhake pesen kanggo tembung kunci sing paling apik, adhedhasar volume konversi
  • Melu karo sing nyebutake Kata Kunci - balesan, retweet, DM, bales kabeh, tindakake, tambahake menyang dhaptar + liyane
  • Klik avatar utawa jeneng panganggo kanggo njedhul bios Twitter ing dash

hubspot tembung kunci ing hootsuite

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.