Napa CRS Gratis HubSpot yaiku Skyrocketing

Hubspot CRM Gratis

Ing wiwitan bisnis, ngatur informasi babagan kontak lan pelanggan ora angel. Nanging, nalika bisnis sampeyan tuwuh lan nalika entuk akeh pelanggan lan ngrekrut luwih akeh karyawan, informasi babagan kontak kasebar ing spreadsheet, notepad, cathetan lengket, lan kenangan sing kabur.

Wutah bisnis apik tenan lan kebutuhan kanggo ngatur informasi sampeyan. Iki ngendi HubSpot CRM rawuh ing.

HubSpot CRM dibangun saka lemah nganti siyap kanggo jagad modern. Intuisi lan otomatis ing endi sistem liyane rumit lan manual, HubSpot CRM ngurus kabeh rincian cilik - ngangkut barang ing email, ngrekam panggilan, lan ngatur data - mbebasake wektu sade sing penting ing proses kasebut. Ajeg rangking minangka salah sawijining produk piranti lunak CRM paling apik kanggo bisnis cilik.

Titik tutul Marketing lan Sales kayata email, telpon, situs web, live chat, lan media sosial dilacak, menehi karyawan sing diadhepi pelanggan kanthi konteks rinci babagan kegiatan lan umpan balik klien.

Mangkene alasan HubSpot CRM dadi pilihan utama kanggo bisnis cilik:

  1. Atur pipa sampeyan lan aja nganti kesepakatan mlebu ing retak. HubSpot CRM mbantu sampeyan ngatur informasi babagan kabeh kontak. Iki ngidini tim sampeyan nglacak sapa sing wis diajak pelanggan lan apa sing dibahas. Alat manajemen pipa HubSpot bakal mbantu sampeyan nglacak kesepakatan supaya sampeyan ora bakal kelangan maneh.

hubspot crm deal corong

Yen sampeyan nambah tawaran anyar saka kontak utawa cathetan perusahaan, HubSpot CRM ngirit wektu sampeyan kanthi mbukak paling akeh cathetan kesepakatan kanthi otomatis karo informasi paling anyar. Sampeyan bakal mandheg mbuang wektu ing entri data manual supaya bisa ngirim email liyane, nelpon luwih akeh, lan entuk kuota.

HubSpot CRM Tambah Deal

Apa sampeyan duwe proses sales utawa sampeyan wiwit wiwitan, HubSpot CRM nggawe gampang nggawe proses sing ideal.

Tambah, sunting, lan busak tahapan transaksi lan properti tanpa pitulung saka IT, banjur push transaksi maju kanthi menehi tugas menyang tim sampeyan. Sampeyan banjur bisa nyeret transaksi ing tahap nalika sukses.

HubSpot CRM - Owahi Tahap Deal

  1. Akses riwayat interaksi prospek lengkap. HubSpot CRM bisa narik interaksi sing wis ana sadurunge kayata email sadurunge utawa ngirim formulir yen prospek dikonversi. Wis pirang-pirang dina sing dibutuhake kanggo mlebu email, telpon, lan rapat kanthi manual. HubSpot bisa nglacak kabeh interaksi karo kontak lan kabeh data sing ana gandhengane kanthi otomatis disimpen ing CRM. Saben interaksi disimpen ing garis wektu sing rapi. Tim sampeyan bisa nggunakake konteks iki nalika nggayuh prospek lan luwih cocog karo pendekatane.

Riwayat Prospek CRS HubSpot

HubSpot menehi wawasan babagan perusahaan sing ngunjungi situs sampeyan sawayah-wayah. Sampeyan bakal ngerti pirang-pirang wong sing ngunjungi kaca sampeyan lan kaping pirang-pirang, ngrewangi sampeyan ngrasakake prospek sing kasengsem. Proses iki mbantu bisnis nggawe prioritas tindak lanjut babagan target sing paling akeh tinimbang mbuwang prospek kadhemen.

Sampeyan bisa ngurutake prospek kanthi nggunakake puluhan kriteria penyaringan kaya geografi, ukuran perusahaan, jumlah kunjungan, lan liya-liyane. Sampeyan uga bisa nggawe tampilan khusus kanggo tim sales supaya bisa gampang nglacak mung prospek sing penting. Sampeyan bakal luwih sithik nyaring wektu kanggo ngarahake, lan luwih akeh wektu kanggo nutup.

Pengunjung Situs HubSpot CRM

  1. Pelaporan penjualan. Aja ngandelake formula Excel sing rumit utawa matématika serbet. Lacak pencapaian kuota lan metrik kayata email sing dikirim, telpon digawe, rapat sing dipesen, lan tawaran ditutup kanggo ngerti apa sing ditindakake tim sampeyan kanthi apik lan apa sing kudu dandan.

Dasbor penjualan menehi visibilitas total menyang kinerja individu lan tim, uga nilai lan kesehatan umume pipa sampeyan. Kanthi ngenali ing endi ing pipo potensial sampeyan bisa nambah, sampeyan bisa nglumpukake tim babagan kesepakatan sing bener.

HubSpot CRM nyedhiyakake serangkaian laporan penjualan esensial, gratis 100%. Laporan kasebut nyakup pamblokiran dhasar saka pelaporan penjualan, kayata ramalan transaksi, kinerja penjualan, produktivitas, lan transaksi sing ditutup vs target.

Dasbor Sales HubSpot CRM

Proses penjualan sing bisa diulang minangka kunci kanggo nyoba gerakan lan strategi sales anyar. Data sing sampeyan simpen ing HubSpot bakal mbantu sampeyan ndeleng pola sing efektif lan ora efektif ing prilaku penjualan. Pengetahuan iki bakal mbantu sampeyan ngembangake bisnis kanthi efektif.

  1. Pelacakan email. Kanthi pelacakan email, sampeyan entuk kabar desktop nalika prospek mbukak email, ngeklik link ing njero, utawa ndownload lampiran.

Pelacakan Email HubSpot CRM

Ngakses perpustakaan template email sing dirancang kanggo saben langkah lelungan utawa ganti email sing paling apik dadi template sing bisa dipersonalisasi. Cithakan sampeyan bakal terus klik ing njero kothak mlebu - apa sampeyan nggunakake Office 365, Outlook, utawa Gmail - ngirit jam ngrancang email.

Cithakan Email HubSpot CRM

  1. Ngobrol karo prospek lan pelanggan kanthi nyata. HubSpot CRM kalebu alat gratis kanggo live chat, email tim, lan bot, plus kothak mlebu universal sing menehi sales, marketing, lan tim layanan pelanggan sak papan kanggo ndeleng, ngatur, lan mbales kabeh obrolan - preduli saka saluran olahpesen sing asale .

HubSpot CRM Chat

Gunakake obrolan langsung kanggo nyambungake obrolan kanthi otomatis karo wong sing bener ing tim sampeyan: arahake pitakon pelanggan menyang tim layanan sampeyan, lan wenehi petunjuk menyang salesman sing duwe hubungan kasebut.

Sampeyan bisa kanthi gampang ngatur widget obrolan supaya cocog karo tampilan lan kesan merek sampeyan, lan nggawe pesen sambutan sing ditargetake kanggo macem-macem kaca web utawa segmen pamirsa supaya sampeyan bisa nyambung karo pengunjung situs sing penting - pas nalika paling aktif.

Saben obrolan disimpen kanthi otomatis lan disimpen ing kothak mlebu obrolan lan ing timeline kontak, dadi tim sampeyan duwe konteks lengkap lan tampilan sing jelas babagan saben interaksi.

Ringanake beban lan luwih gampang tim sampeyan nggawe obrolan pribadi ing skala karo bot obrolan.

Bot Chat Chat CRS HubSpot CRM

Bot mbantu sampeyan nduweni kualifikasi, rapat buku, menehi jawaban kanggo pitakon dhukungan pelanggan umum, lan liya-liyane, supaya tim sampeyan bisa fokus ing obrolan sing paling penting.

Lan amarga pembangun chatbot HubSpot integrasi kanthi mulus karo CRM gratis HubSpot, bot sampeyan bisa ngirim pesen sing luwih ramah, luwih pribadi adhedhasar informasi sing wis sampeyan ngerteni babagan kontak.

Coba Hubspot Dina iki CRM Gratis!

Cathetan: Aku nggunakake Link afiliasi Hubspot ing artikel iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.