Nyedhiyakake Pengalaman Panganggo sing Konsisten nganggo HTML5

Nggunakake HTML5 ing kabeh piranti

Pasar seluler wis fragmen luwih saka sadurunge, lan kanthi suwe, bisa dadi luwih fragmen.

Nggunakake HTML5 ing kabeh pirantiLatest riset dening comScore Inc. sing nutupi kuartal pungkasan taun 2012 ngandhakake manawa Android tetep dadi posisine minangka OS paling populer ing ruang seluler. 53.4% piranti seluler saiki mbukak ing OS Android, lan iki nuduhake kenaikan 0.9% saka kuartal sadurunge. Apple iOS nguwasani 36.3% kabeh piranti seluler, nanging saiki wis tuwuh kanthi luwih gedhe, kanthi paningkatan 2% saka kuartal sadurunge. Keuntungan Apple kayane kapitunan BlackBerry, amarga piranti iki mung relevan karo 6.4% pangguna telpon pinter, sing sejatine kapitunan 2% saka kuartal kaping telu. Sisa papan kasebut dikuwasani pemain cilik kayata Windows, Symbian, lan liya-liyane.

Tokoh sing nggambarake Android minangka kekuwatan dominan ing ruang seluler, nanging bisa ngapusi. Pangguna iPhone nindakake e-commerce luwih saka pangguna Android. Kajaba iku, pangguna smartphone dudu klompok homogen. Piranti pirang-pirang mlaku ing OS iki, lan saben piranti beda-beda gumantung karo ukuran layar lan ciri liyane. Malah iOS Apple, nganti saiki, nyedhiyakake konsistensi ing kabeh piranti, kayane mbukak rute Android, kanthi iPhone 5 duwe ukuran layar sing beda karo sadurunge. Kanthi luwih akeh piranti anyar saka macem-macem konfigurasi lan ukuran layar sing siyap diluncurake, lan uga sistem operasi anyar kayata Android lan Ubuntu, kabeh wis siyap mlebu ruang seluler. Asile, bakal dadi luwih angel gawe aplikasi asli sing bisa mlaku kanthi apik ing kabeh piranti.

Iki menehi tantangan penting kanggo pengecer sing nyoba nyedhiyakake pengalaman konsumen sing konsisten liwat aplikasi seluler. Praktek saiki nggawe aplikasi ing basa asli piranti ora mung nggedhekake karya, nanging uga nyebabake beda sing beda-beda lan mbukak ing kabeh piranti. Variasi ing konfigurasi piranti ngrusak pengalaman panganggo kanthi signifikan.

Dadi, kepiye cara ngatasi masalah iki?

HTML5. Nggunakake HTML5 minangka platform kanggo aplikasi seluler nyedhiyakake asil visual lan fungsional sing pas ing kabeh piranti: Android, iOS, lan uga browser web tradisional. Dhukungan video lan media, kode sing luwih resik, panyimpenan sing luwih apik - kabeh mau mupangat nggunakake HTML5.

Apa sampeyan nggunakake HTML5? Napa napa mboten?

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.