Sing kudu dingerteni para Pemasar Babagan HTML5

html5

HTML5 janji banget bakal nyedhiyakake konten ing piranti sing bisa digunakake ing web ... yen ana sing nganyari browser menyang versi paling anyar. Pitakonane yaiku apa wayahe organisasi sampeyan miwiti ngrancang situs kanthi HTML5 lan suwene wektu kanggo mbalekake investasi kanggo nindakake. Uberflip wis nggabungake sawetara statistik sing relevan ing HMTL5 kanggo mbantu para pemasar nggawe keputusan kasebut.

Panganan kunci utama:

  • HTML5 menehi pemasar kemampuan kanggo ngirim konten ing macem-macem platform (desktop, tablet, smartphone) kanthi biaya sing luwih murah.
  • Minangka teknologi adhedhasar browser, aplikasi web HTML5 bisa dibangun sepisan lan meh kabeh piranti; meh 70% browser ndhukung basa pamrograman iki.
  • Aplikasi HTML5 nyedhiyakake tingkat interaktivitas lan prilaku kaya aplikasi sing padha karo aplikasi asli
  • HTML5 digunakake meh 50% pangembang, lan diprakirake bakal tuwuh dadi 80% sajrone 3 taun sabanjure

HTML5 MARKETING INFOGRAPHIC UBERFLIP

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.