Email HTML + Alt Tags = Bagel liyane sing Didol

Bengi iki aku nampa email saka Panera Bread. Kaya saiki akeh program email, aplikasi email kanthi otomatis mblokir gambar. Asile, iki katon kaya email:

Email HTML Panera nganggo kabeh Gambar lan ora ana tag alt

Ora angel banget… utamane kanggo email sing apik sing kayane kaya mengkene:
Email Panera HTML sing padha karo Gambar ditampilake

Aku ora bisa mbayangake pirang-pirang wong sing ngilangi email tanpa maca amarga… ora ana sing bisa diwaca yen sampeyan ora ndownload gambar. Iki minangka masalah nyata karo email HTML ... nanging gampang banget kanggo dihindari.

Rong Praktik Paling Apik kanggo Mbantu Tarif Terbuka ing Email HTML

  • Aja nampilake teks minangka gambar… tampilan minangka teks. Mesthi ora bakal apik banget, nanging bakal bisa diwaca - prabédan gedhe. Panera mesthine bakal ngilangi citra lan teks ing email. Sampeyan bisa uga butuh sawetara menit desainer, nanging bisa uga adol luwih akeh bagel!
  • Yen para desainer pancen pengin nggunakake email HTML adhedhasar gambar 100%, mesthine bisa digunakake alt tag ing saben gambar kanggo nambah teks sing apik. Kanggo persentase nonton sing duwe program sing mblokir gambar, paling ora bisa maca babagan Salad Salmon Mediterania anyar, Sandwich Sarapan Asiago Bagel, Black Cherry Smoothie lan Morning Bagel saka isi tag alt.

Nglampahi sawetara menit ekstra lan isi tag alt (alt minangka teks alternatif lan ditampilake yen gambar ora) bakal nambah tarif mbukak lan tarif konversi ing email HTML kaya iki. Katon yen email iki dikembangake karo Fishbowl… Pangerten kula yaiku duwe editor email canggih ing kabeh versi aplikasi sing ndhukung iki.

Citra printah panganan… lan ora ana sangsi manawa sawetara teks sing narik kawigaten bakal narik pelanggan luwih akeh kanggo ndownload gambar lan nambah alamat email menyang dhaptar sing aman.

Uga, aku percaya akeh Panyedhiya Layanan Internet sing menehi email gendera sing ora ana konten lan kabeh gambar amarga minangka sarana supaya spammer ngirimake kanthi ora becik. Panera bisa uga nambah tarif pangiriman uga nggunakake luwih akeh teks ing email.

4 Komentar

  1. 1

    Mung tambahan: salah sawijining cara kanggo njaga sawetara integritas desain / merek yaiku mbentuk gaya inline email ing sekitar teks ALT gambar. Dadi nggawe teks ALT tumindak minangka judhul kanthi ngubengi , kaya conto sing sederhana.

    Siji filsafat sing mesthi dakrungu yaiku nganggep yen gambar bakal ora aktif - nggunakake gambar minangka komplemen kanggo penawaran email sing gampang, nanging ora prelu. Tansah apik kanggo ngelingake para desainer!

  2. 2
  3. 3

    Pos sing apik, aku yakin kabeh wong wis weruh ing kothak mlebu dhewe, sanajan conto ing ndhuwur pancen ora apik! Iki minangka tips sing apik banget supaya programmer email ora lali.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.