URL Gampang menyang Situs kanthi .htaccess

Depositphotos 21848677 s

Kanca lan kanca Southside Smoosier Jason Bean duwe artikel apik babagan nggawe trabasan URL ing situs sampeyan nggunakake GoDaddy. Contone, yen sampeyan pengin https://martech.zone/twitter kanggo nerusake http://www.twitter.com/douglaskarr.

Yen sampeyan ora dadi host ing GoDaddy nanging dadi host ing Apache, sampeyan bisa nindakake iki kanthi nambahake sawetara pangalihan menyang file .htaccess. Mangkene carane:

Pangalihan 301 / twitter http://www.twitter.com/douglaskarr
Pangalihan 301 / linkedin http://www.linkedin.com/in/douglaskarr
Pangalihan 301 / facebook http://www.facebook.com/home.php?#/profile.php?id=734666071
Pangalihan 301 / youtube http://www.youtube.com/user/douglaskarr
Pangalihan 301 / rss http://feedproxy.google.com/DouglasKarr
Redirect 301 /subscribe http://marketingtechblog.list-manage.com/subscribe?u=3564d7b6145ced41a5a27dbd1&id=41191bff78
Pangalihan 301 / seluler http://marketingtech.mofuse.mobi/

Bengi iki aku nambah:

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.