Kepiye Sukses Pemasaran B2B Sampeyan Gumantung ing Seluruh Organisasi

sukses pemasaran bisnis

Ana apa Resep Sukses Pemasaran Digital B2B?

The 2015 Sing Bisa Endi laporan kasebut nggawe makna lanskap digital multichannel saiki. Makarya ing kemitraan karo Masyarakat Pemasaran lan Riset Lingkaran, Omobono Survei 331 eksekutif senior, ing AS lan Inggris, ing saindhenging Pemasaran, Penjualan, Layanan Pelanggan, SDM lan Komunikasi Internal kanggo luwih ngerti tujuan, anggaran, kegiatan lan strategi / tantangan.

Kene úa Onobono nyedhiyakake sukses kasebut:

  • Preferensi merek bangunan saiki tanggung jawab kabeh wong.
  • Kabeh departemen yaiku nggunakake saluran digital sing wis ditemtokake.
  • Pemasaran wis diwiwiti saluran anyar kaya sosial, video, lan blog (nanging ora ngerti efektifitas).
  • A strategi digital resmi duweni pengaruh gedhe.
  • An pendekatan terpadu diaktifake kanthi duwe timbal utama, kabeh wong ngerti pentinge, dhukungan organisasi, kekarepan kerja sama lan nyelarasake tujuan lan prioritas.

Kesimpulan saka laporan kasebut bisa uga rada kontroversial… nyedhiyakake marketing kanggo kabeh wong Strategi Digital B2B. Secara pribadi, aku bisa uga rada kesusu. Pemasar cenderung luar biasa nalika ngembangake visi kasebut, nanging pancen mbutuhake penjualan lan layanan supaya bisa ngetrapake strategi kasebut.

Sawetara perusahaan koordinasi liwat pusat Perwira Hasil (CRO) duwe tanggung jawab utama kanggo rong retensi, akuisisi lan nambah nilai hubungan pelanggan kanthi sakabehe. Aku mikir strategi kasebut sadurunge dakbalekake ing pemasaran.

Sukses Pemasaran Digital B2B

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.