Napa Mung 20% ​​Pamaca sing Ngeklik Judhul Artikel Sampeyan

Headlines

Judhul, judhul kirim, judhul, judhul… apa wae sing pengin sampeyan sebut, iku faktor sing paling penting ing saben konten sing sampeyan kirim. Kepiye pentinge? Miturut infographic Quicksprout iki, nalika 80% wong maca judhul, mung 20% pamirsa pancen ngeklik. Tag judhul penting banget kanggo optimisasi mesin telusuran lan judhul penting kanggo entuk konten sampeyan dituduhake ing media sosial.

Saiki sampeyan ngerti judhul iku penting, sampeyan bisa uga mikir apa sing nggawe topik sing apik lan kepiye carane nulis, bener? Saiki, dina iki sampeyan dadi begja amarga Quicksprout wis nggawe infographic sing bakal mulang sampeyan.

Panganggone tembung sifat, negatif, statistik lan rumus umum saka Nomer utawa Trigger Word + Adjektiva + Keyword + Janji padha karo judhul sing sampurna. Neil nyebataken judhul sing cekak lan nyenengake amarga masarakat cenderung mindai saiki.

Nalika aku seneng banget karo judhul sing ringkes, kita wis ndeleng akeh situs sing entuk tingkat tanggepan sing luar biasa kanthi judhul verosa sing dawa lan sambung karo sing maca. Aku ora wedi nyoba tes cendhak lan dawa. Sampeyan bisa uga mung nyetel label judhul ing judhule kasebut supaya mesin telusuran ora ngilangi judhul sing sampeyan gawe kanthi tenanan.

Coba waca pitakon pungkasan… judhul utama asring gagal amarga ora cocog karo artikel sing ditulis, cukup ora spesifik, lan judhul ora jelas. Butuh pitulung tambahan lan pengin seneng-seneng? Aja lali ing Generator Idea Konten saka Portent sing nuduhake sawetara kait kanggo judhul sampeyan, kalebu judhul sing narik kawigaten liwat strategi kayata ego, serangan, sumber, warta, lan suwalike, lan banyolan.

judhul sing digawe apik-apik

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.