Cara Nulis Judhul Menarik Perhatian sing Bakal Diklik Wong

headlines

Judhul asring dadi perkara terakhir sing ditulis dening produser konten, lan kadang-kadang ora entuk perawatan kreatif sing cocog. Nanging, kesalahan sing digawe nalika nggawe berita utama asring nyebabake. Malah kampanye pemasaran sing paling apik bakal boroske dening judhul sing ora apik. Strategi media sosial sing paling apik, taktik SEO, platform pemasaran konten, lan pariwara bayar saben klik mung bisa menehi siji prekara: Bakal menehi judhul ing ngarepe para pamaca potensial. Sawise iku, wong bakal ngeklik utawa ora mung adhedhasar judhule dhewe.

Akeh panulis sing paling talenta bakal nggunakake wektu kanggo nggawe judhul amarga bakal ngasilake konten kasebut. Sawise kabeh, sepira pentinge konten sampeyan yen ora ana sing ngeklik lan maca? Utawa yen ora ditemokake ing asil telusuran organik? Nggawe judhul sing apik yaiku seni lan ilmu. Kita wis nulis sadurunge babagan elemen sing nggawe klik kanggo judhule luwih dhisik kanthi nambah

Kita wis nulis sadurunge babagan elemen sing nggawe klik kanggo judhule luwih dhisik kanthi nambah emosi lan nuwuhake rasa kepengin weruh. Mesthi wae, kita ora ngomong babagan ora akurat utawa ora jujur clickbait judhul - kita pengin judhul sing narik kawigaten supaya para pamiarsa entuk konten sing bakal dihargai. Ngapusi wong kanthi ngeklik bakal ngrusak kredibilitas lan percaya manawa upaya pemasaran digital sampeyan pungkasane nyoba ngatasi. Sing luwih penting, judhul bisa uga pengaruhe pamaca artikel uga:

Judhul ngganti cara wong maca artikel lan cara ngelingi. Judhul nampilake pengalaman liyane. Judhul bisa menehi katrangan babagan artikel sing bakal sampeyan waca — warta, pendapat, riset, LOLcats — lan bakal menehi katrangan babagan apa sing bakal ditindakake. Maria Konnikova, The New Yorker

Infographic iki saka CopyPress bakal mbantu sampeyan ngindhari sawetara kesalahan judhul konten sing digawe para pemasar kanthi asring. Sampeyan bakal sinau sawetara cara sederhana kanggo nyipta berita utama lan supaya ora nggawe kesalahan umum. Nggunakake teknik "5 Ws lan H" sampeyan ora bakal nulis judhul sing ora jelas, kayata, nalika metode "Papat U" nyegah judhul supaya ora biasa.

Judhul sing meh salinan karbon saka karya pesaing sampeyan minangka kesalahan umum. Dadi, infographic iki nyaranake sampeyan nggunakake hiperbola utawa nindakake riset pasar kanggo mbantu manawa judhul sampeyan ora ilang ing judhul sing padha. Gunakake infographic ing ngisor iki minangka dhaptar priksa manawa sampeyan nggawe headline paling apik kanggo konten sampeyan, banjur waca sing kalebu kertas putih kanggo nggawe judhul sing efektif saka CopyPress kanggo perawatan sing luwih jero babagan subjek.

Download Nggawe Judhul & Judhul sing Efektif

Nggawe Judhul lan Judhul sing Efektif

carane nulis judhul sing efektif

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.