11 Bahan Penting kanggo Posting Blog sing Mekaten

gambar penting infographic post gambar

Sawetara konten paling apik sing bakal ditemokake ing web kedadeyan yen sampeyan bisa nindakake proses rumit lan nyederhanakake. Copyblogger wis rampung karo infographic iki ing nulis kiriman blog. Saben aspek saran yaiku nyaring lan nggawe polesan kanggo entuk lan njaga supaya para sing maca. Ana sawetara tombol sadurunge & afters, uga…

  • sadurunge - tulis blog ing a platform sing dioptimalake kanthi apik sing nyenengake kanthi estetis, nyengkuyung nuduhake, lan nyedhiyakake ajakan-ajakan supaya para pamaca melu luwih akeh (langganan, undhuhan, anggota, lsp.).
  • sawise - promosi postingan blog sampeyan ing jejaring media sosial kanggo entuk luwih akeh pamaca lan lebokake ing pemasaran email supaya pengunjung bisa bali maneh!

Yen sampeyan pengin maca artikel Copyblogger ing saben 11 bahan, ing ngisor iki tujuane:

  1. Kerajinan a judhul magnetik.
  2. Mbukak karo mbanting.
  3. Gunakake tembung ngarih-arih.
  4. Tulis kalimat sing apik.
  5. Lebokake pembunuh titik peluru.
  6. nggawe subheads apik banget.
  7. Kandhani seductive crita.
  8. Tindakake perhatian karo cliffhangers internal.
  9. Pilih nyekel gambar.
  10. Tutup nganggo gaya.
  11. Be asli.

penting-blog-post-bahan-infographic

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.