Cara Nulis Judhul Sing Nggawe Pengunjung

carane nulis judhul sing apik

Publikasi mesthi duwe mupangat kanggo mbungkus judhul lan judhul kanthi citra utawa panjelasan sing kuat. Ing wilayah digital, kemewahan kasebut asring ora ana. Konten saben wong katon padha banget ing Tweet utawa Hasil Mesin Telusuran. Kita kudu narik kawigaten para pamiarsa sing rame tinimbang para pesaing supaya bisa ngeklik lan entuk konten sing dikarepake.

Rata-rata, kaping lima luwih akeh wong sing maca judhul nalika maca salinan awak. Yen wis nulis judhul, sampeyan wis ngentekake 80 sen saka dolar.

David Ogilvy, Pengakuane Wong Pariwara

Kabar aku ora ngomong carane nulis clickbait, utawa kepiye supaya para nonton mung bisa ngeklik. Saben sampeyan nindakake, sampeyan bakal kelangan kapercayan saka pamaca. Lan kapercayan minangka kepinginan saben pemasar sing pengin nggawe bisnis karo sing maca sabanjure. Pramila umume situs clickbait ora adol kajaba ruang iklan. Dheweke butuh nomer kanggo nambah tarif pariwara, dudu kapercayan para pengunjung.

Salesforce Kanada nggabungake infographic, Cara Nulis Judhul Kuat sing Ndhukung Perhatian. Ing basa kasebut, dheweke bisa nggunakake metodologi ing ngisor iki.

Metode SHINE Nulis Irah-irahan sing Apik

  • S - Dadi spesifik babagan topik sing sampeyan tulis.
  • H - Dadi mbiyantu. Nyedhiyakake nilai kanggo para pamirsa nambah kapercayan lan kapercayan marang sampeyan minangka panguwasa.
  • I - Dadi langsung menarik. Judhul sing diiseni tembung kunci umum ora dipotong.
  • N - Dadi kabar anyar. Yen wong liya wis nulis artikel sing luwih apik, enggo bareng lan simpen wektu sampeyan!
  • E - Dadi nyenengake. Marketing speak lan lingo industri bakal turu para pamirsa.

Infographic nyaranake Penganalisa Judhul Posting Blog CoSchedule, sing menehi kula B + ing judhul iki. Skor iki dhuwur amarga Carane unsur. Skor sakabèhé adhedhasar Nilai Pemasaran Emosi algoritma sing prédhiksi sepira judhule bakal dituduhake adhedhasar kosakata sing digunakake.

Salah sawijining trik sederhana sing terus dituduhake copywriter gedhe sing bisa digunakake yaiku cara mbungkus judhul sampeyan nganggo tembung sampeyan utawa sampeyan supaya sampeyan kepeksa ngomong langsung karo sing maca. Ngomong langsung menyang pamaca nggawe pengalaman khusus lan nggawe hubungan cepet ing antarane sampeyan lan sing maca, nyengkuyung para pamaca supaya klik-tayang kanggo maca liyane.

Cara Nulis Judhul Kuat

One comment

  1. 1

    Rekomendasi sing apik, Douglas! Kowe ngerti apa? Aku uga nggunakake alat kasebut kayata Generator Topik HubSpot utawa Generator Judhul Blog dening BlogAbout - mbantu aku nggawe prasarana judhule kaya biasane kanggo narik perhatian para pamaca. Sampeyan bisa ndeleng sawetara conto judhul sing digawe dening alat kasebut ing blogku http://www.edugeeksclub.com/blog .
    Ngomong-ngomong, aku ora krungu babagan Headline Analyzer - aku mesthi bakal nggunakake ing mbesuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.