Ngowahi Post Slug ing WordPress kanggo SEO

Depositphotos 20821051 s

Ing wektu nalika sampeyan riset tembung kunci nalika blogging kanggo search engine optimization, sampeyan bisa uga nemokake manawa akeh panelusur sing salah eja utawa tembung rangkep. Contone bisa uga USS Forrestal mungsuh USS Forestal.

Nampilake asil telusuran kanggo tembung sing salah dieja yaiku taktik sing bisa digunakake kanthi apik… nanging sampeyan ora pengin menehi ejaan salah tembung ing judhul kiriman utawa konten sampeyan. Mesthi wae, ana wong sing bakal nuduhake kesalahan kanggo sampeyan!

Aja katon isin, gunakake panggonan liya ing konten sampeyan kanthi sengaja ngeja tembung:

  • panjenengan Kirim Slug (video ing ngisor iki)
  • Ing tag judhul ing tag jangkar (tautan).
  • Ing judhul utawa tag deskripsi ing gambar.

Iki video cendhak cara ngowahi postingan slug ing WordPress. Aja nindakake iki sawise nerbitake postingan blog! Nalika nulis kiriman blog, sampeyan bisa nganyari slug postingan kanthi gampang:

3 Komentar

  1. 1
    • 2

      Hai Stephen,

      Apike, katon ora kuat kaya versi 'studio' kanggo Windows. Nanging gampang banget digunakake! Antarmuka nirokake iMovie kanthi signifikan. Aku tuku nalika wayahe metu. Aku nggunakake Snap X Pro nanging jarene langgananku entek ... aku ora sadhar ana lengganan! Iki luwih apik.

      Doug

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.