Cara Nggunakake Zoom H6 minangka Audio Interface menyang Mevo

Mevo

Kadhangkala kekurangan dokumentasi ing situs web pancen frustasi lan mbutuhake ton uji coba sadurunge sampeyan bisa nindakake kanthi bener. Salah sijine klienku yaiku pusat data paling gedhe ing sisih tengah lan dheweke dadi negara sertifikasi. Sanajan sok-sok nyurung konten, aku pengin nambah kapabilitas supaya bisa menehi luwih akeh prospek lan pelanggan liwat media liyane.

Streaming langsung sawetara panjelasan babagan peraturan anyar, wawancara karo sawetara profesional industri, utawa mung menehi saran kepatuhan utawa keamanan saka wektu ke wektu bisa uga migunani. Dadi, aku nulungi dheweke nggawe studio kanggo ngrekam podcast, ngrekam video, lan streaming langsung.

Dheweke duwe ruang rapat sing gedhe banget lan aku ngeterake wilayah kasebut lan dijamin nganggo tirai audio kanggo nyuda gema. Aku mutusake mbukak persiyapan semi-portebel a Mevo kamera streaming langsung, a Perekam zoom H6, Lan nirkabel Shure mikropon lavalier. Iki tegese aku bisa nyiyapake ing area sing ora kaetung kanggo direkam - saka tabel papan menyang area lungguh lan kabeh sing ana ing antarane.

Mesthine, yen aku entuk kabeh peralatan yaiku nalika aku nemoni masalah. Sistem Zoom H6 lan Shure bisa ditrapake kanthi sampurna, nanging sawetara wektu nyoba nemokake cara nggunakake Zoom H6 minangka antarmuka audio menyang Mevo.

Zoom H6 lan Mevo Boost

Siji cathetan babagan iki yaiku sampeyan pancen pengin nggunakake Mevo Boost, sing kalebu kemampuan nyambung liwat jaringan kanggo streaming, uga USB kanggo audio, lan duwe daya uga batere lengkap. Aku nyoba sistem kasebut kanthi rolas cara… nyoba golek sawetara informasi saka Dokumentasi winates Mevo sing nuduhake Zoom H4n lan dudu H6… sing beda banget.

Sejatine pancen kurang kompleks tinimbang sing dakkarepake:

  1. Sambungake Zoom H6 menyang Mevo Boost liwat USB. Catetan: Iki ora bakal nggunakake Zoom H6 (Boo!) Dadi sampeyan kudu nggunakake batere.
  2. Uripake Mevo banjur Zoom H6.
  3. Ing Zoom H6, sampeyan kudu navigasi liwat sistem menu banjur atur dadi antarmuka audio kanggo ngrekam multi-trek kanggo PC / Mac nggunakake daya batere.

Mangkene layar supaya (ora nggatekake item menu sing disorot, aku njupuk gambar iki saka manual Zoom H6).

Gunakake Zoom H6 minangka Audio Interface

Zoom H6 Audio Interface

Pilih Multi Track supaya sampeyan bisa nggunakake kabeh input mikropon

Zoom H6 Multi Track Audio Interface

PENTING: Pilih PC / Mac nggunakake daya batere

Zoom H6 PC / Mac Nggunakake Daya Baterai - Antarmuka Audio

Mevo Input USB

Saiki sampeyan bakal bisa ndeleng USB minangka input audio ing Mevo! Cukup tutul kanggo nyambung lan sampeyan siyap lunga.

mevo audio audio

Cathetan sisih, dokumentasi kanggo Zoom H4n nyatakake manawa output audio kudu 44kHz tinimbang 48kHz. Ing Zoom H6, aku ora bisa ngowahi frekuensi output nalika digunakake minangka antarmuka audio USB. Yen sampeyan ngerti kepiye, dakkandhani! Swarane apik banget ing 48kHz, dadi aku ora yakin yen perlu.

pambocoran: Aku nggunakake kode afiliasi Amazon ing postingan iki.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.