Cara Nggunakake Media Sosial kanggo Mbantu Bisnis Sampeyan

media sosial pamula

Amarga kerumitan pemasaran media sosial, alat, lan analisis, iki bisa uga katon kaya postingan dhasar. Sampeyan bisa uga mung kaget 55% bisnis pancen nggunakake media sosial kanggo bisnis.

Gampang mikir media sosial minangka kekarepan sing ora ana regane kanggo bisnis sampeyan. Kanthi rame-rame, akeh bisnis nganggep entheng kekuwatan bisnis media sosial, nanging sosial luwih saka tweet lan foto kucing: Saiki para pelanggan golek produk lan konten, ngetutake lan melu merek favorit, panemu sumber akeh. kanggo entuk rekomendasi lan rujukan, lan nuduhake konten karo jaringan. Placester

Kanggo pemasar nggunakake media sosial, iku penting 92% pemasar nuduhake manawa media sosial penting kanggo bisnis, munggah saka 86% ing 2013 - miturut Penguji Media Sosial Laporan Industri Pemasaran Media Sosial. Sakabèhé, anggaran media sosial samesthine bakal tikel kaping pindho sajrone 5 taun ngarep!

Kaget, kita ora meksa saben klien mlebu media sosial. Kita ora amarga kita asring ngerti yen dheweke ora duwe dhasar liyane sing ana ing online. Dheweke ora duwe situs sing dioptimalake sing gampang dilayari. Dheweke ora duwe program email kanggo komunikasi kanthi rutin. Dheweke ora duwe kemampuan nggawe kunjungan menyang konversi. Utawa dheweke ora duwe kemampuan kanggo pengunjung situs web kanggo neliti situs lan nemokake informasi sing dibutuhake.

Media sosial minangka media komunikasi, ora mung media liya kanggo nyuarakake upaya pemasaran sampeyan. Ana pangarep-arep saka pamirsa manawa sampeyan bakal responsif, jujur, lan migunani liwat media sosial. Yen sampeyan bisa nindakake, sampeyan bisa nggunakake media sosial se ton kanggo adol, pemasaran, umpan balik, lan nambah jangkauan sampeyan. Perusahaan asring mikir manawa miwiti kaca perusahaan ing Facebook minangka media sosial - nanging ana luwih akeh elemen strategi sosial:

  • Panguwasa Bangunan - Yen sampeyan pengin dingerteni lan dihormati ing industri, duwe media sosial sing apik banget.
  • listening - Ora mung wong sing ngomong karo sampeyan ing media sosial, nanging uga wong sing ngomong babagan sampeyan penting. A ngawasi strategi penting kanggo nemokake obrolan babagan sampeyan sing ora ditandhani uga sentimen merek, produk lan layanan umume.
  • Komunikasi - Swara dhasar, nanging njamin sampeyan nggunakake saluran sing penting kanggo ngrungokake wong. Yen sampeyan duwe warta utawa masalah dhukungan babagan perusahaan sampeyan, saluran sosial sampeyan bakal dadi tujuan goto kanggo nglakokake strategi hubungan masarakat.
  • customer Service - Apa sampeyan yakin manawa saluran media sosial kanggo dhukungan pelanggan ora masalah…! Lan iku saluran umum dadi kemampuan sampeyan kanggo ngrampungake masalah layanan pelanggan kanthi cepet lan kepenak bakal mbantu upaya pemasaran sampeyan.
  • Diskon lan Spesial - Akeh wong bakal ndhaptar yen ngerti bakal ana kesempatan kanggo penawaran eksklusif, diskon, kupon lan tabungan liyane.
  • Kamanungsan - Merek, logo lan slogan ora menehi pinemu babagan merek, nanging wong sampeyan ngerti! Ngarsane media sosial nawakake kesempatan kanggo para pengikut sampeyan ndeleng wong-wong sing ana ing merek kasebut. Gunakake!
  • Tambah Nilai - Nganyari sosial sampeyan ora mesthi kudu babagan sampeyan! Kasunyatane, dheweke mesthine ora mesthi nate dadi kanca sampeyan. Kepiye sampeyan bisa nambah nilai kanggo para pelanggan. Mbok menawa ana warta utawa artikel ing situs liya sing bakal disenengi para pelanggan ... bareng!

Infographic iki saka Placester nyedhiyakake sawetara saran solid kanggo bisnis sing pengin miwiti Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ lan platform sosial liyane. Infographic mbukak pangguna liwat sawetara ekspektasi sumber dhasar, nyiyapake kaca profil sampeyan, lan cara nggawe strategi komunikasi supaya sampeyan ora katon kaya spammer!

carane-kanggo-miwiti-ing-sosial-media

3 Komentar

  1. 1

    Media sosial meh dadi kabutuhan ing jagad online saiki. Yen ora ana profil media sosial sing apik, bakal nggawe kapercayan lan kapercayan kanggo calon klien sampeyan. Kanthi akeh situs ing kana, para pembeli pengin bisa dipercaya karo perusahaan sing lagi blanja. Yen sampeyan duwe profil media sosial sing kuwat karo pandherekipun lan nganyari kualitas, mula bakal dipercaya kanthi cepet kanggo para pengunjung.

  2. 2

    Pos sing apik. Teknologi wis apik banget, produsen bisa gampang komunikasi karo para konsumen kanthi cara sing luwih gampang lan luwih cepet dibandhingake karo jaman biyen. Media sosial duwe peran utama kanggo nggayuh wong kanthi efisien lan biaya kanthi efektif. Kanggo nambah menyang dhaptar sampeyan, luwih becik konsisten ing kabeh situs media sosial, babagan gambar, gambar profil, kode warna, lan informasi. Iki bakal nggawe pangguna rumangsa yen dheweke ana ing panggonan sing bener lan uga bakal menehi kesan lan bisa nggawe identitas merek sampeyan. Matur nuwun kanggo nuduhake.

  3. 3

    Matur nuwun kanggo info. Media sosial ora bisa diganti kanggo akeh perusahaan lan utamane agensi saiki. Perusahaan B2C gumantung karo target pamirsa sing umume luwih enom lan cepet lan efektif. Piranti kayata Buffer, Hootsuite lan Socialhub.io minangka kabutuhan penting kanggo iki. Pariwara generasi sabanjure yaiku obrolan lan nggunakake alat teknologi kanggo ngrampungake iki bisa ngasilake pertumbuhan sing signifikan.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.