Cara Nggunakake Media Sosial kanggo Mbantu Bisnis Sampeyan

media sosial pamula

Amarga kerumitan pemasaran media sosial, alat, lan analisis, iki bisa uga katon kaya postingan dhasar. Sampeyan bisa uga mung kaget 55% bisnis pancen nggunakake media sosial kanggo bisnis.

Gampang mikir media sosial minangka kekarepan sing ora ana regane kanggo bisnis sampeyan. Kanthi rame-rame, akeh bisnis nganggep entheng kekuwatan bisnis media sosial, nanging sosial luwih saka tweet lan foto kucing: Saiki para pelanggan golek produk lan konten, ngetutake lan melu merek favorit, panemu sumber akeh. kanggo entuk rekomendasi lan rujukan, lan nuduhake konten karo jaringan. Placester

Kanggo pemasar nggunakake media sosial, iku penting 92% pemasar nuduhake manawa media sosial penting kanggo bisnis, munggah saka 86% ing 2013 - miturut Penguji Media Sosial Laporan Industri Pemasaran Media Sosial. Sakabèhé, anggaran media sosial samesthine bakal tikel kaping pindho sajrone 5 taun ngarep!

Kaget, kita ora meksa saben klien mlebu media sosial. Kita ora amarga kita asring ngerti yen dheweke ora duwe dhasar liyane saka online sing kasedhiya. Dheweke ora duwe situs sing dioptimalake sing gampang dilayari. Dheweke ora duwe program email kanggo komunikasi kanthi rutin. Dheweke ora duwe kemampuan nggawe kunjungan menyang konversi. Utawa dheweke ora duwe kemampuan kanggo pengunjung situs web kanggo riset situs lan nemokake informasi sing dibutuhake.

Media sosial minangka media komunikasi, ora mung media liyane kanggo nyuarakake upaya pemasaran sampeyan. Ana pangarep-arep saka pamirsa manawa sampeyan bakal responsif, jujur, lan migunani liwat media sosial. Yen sampeyan bisa nindakake, sampeyan bisa nggunakake media sosial se ton kanggo adol, pemasaran, umpan balik, lan nambah jangkauan sampeyan. Perusahaan asring mikir manawa miwiti kaca perusahaan ing Facebook minangka media sosial - nanging ana luwih akeh elemen strategi sosial:

  • Panguwasa Bangunan - Yen sampeyan pengin dingerteni lan dihormati ing industri, duwe media sosial sing apik banget.
  • listening - Ora mung wong sing ngomong karo sampeyan ing media sosial, nanging uga wong sing ngomong babagan sampeyan sing penting. A ngawasi strategi penting kanggo nemokake obrolan babagan sampeyan sing ora ditandhani uga sentimen merek, produk lan layanan umum.
  • Komunikasi - Swara dhasar, nanging njamin sampeyan nggunakake saluran sing penting kanggo ngrungokake wong. Yen sampeyan duwe warta utawa masalah dhukungan babagan perusahaan sampeyan, saluran sosial sampeyan bakal dadi tujuan goto kanggo nglakokake strategi hubungan masarakat.
  • customer Service - Apa sampeyan yakin manawa saluran media sosial kanggo dhukungan pelanggan ora masalah…! Lan iku saluran umum dadi kemampuan sampeyan kanggo ngrampungake masalah layanan pelanggan kanthi cepet lan kepenak bakal mbantu upaya pemasaran sampeyan.
  • Diskon lan Spesial - Akeh wong bakal ndhaptar yen ngerti bakal ana kesempatan kanggo penawaran eksklusif, diskon, kupon lan tabungan liyane.
  • Kamanungsan - Merek, logo lan slogan ora menehi pinemu babagan merek, nanging wong sampeyan ngerti! Ngarsane media sosial nawakake kesempatan kanggo para pengikut sampeyan ndeleng wong-wong sing ana ing merek kasebut. Gunakake!
  • Tambah Nilai - Nganyari sosial sampeyan ora mesthi kudu babagan sampeyan! Kasunyatane, dheweke mesthine ora mesthi nate dadi sampeyan. Kepiye sampeyan bisa nambah rega kanggo para pelanggan. Mbok menawa ana warta utawa artikel ing situs liya sing bakal dihargai pelanggan ... bareng!

Infographic iki saka Placester nyedhiyakake sawetara saran solid kanggo bisnis sing pengin miwiti Twitter, Facebook, LinkedIn, Google+ lan platform sosial liyane. Infographic mbukak pangguna liwat sawetara ekspektasi sumber dhasar, nyiyapake kaca profil sampeyan, lan cara nggawe strategi komunikasi supaya sampeyan ora katon kaya spammer!

carane-kanggo-miwiti-ing-sosial-media