Cara Nggunakake Media Sosial kanggo Usaha Cilik

media sosial bisnis cilik

Ora gampang kaya sing dipikirake wong. Mesthi, sawise dasawarsa ngupayakake, aku duwe sawetara pandherek apik ing media sosial. Nanging bisnis cilik biasane ora duwe sepuluh taun kanggo nambah lan nggawe semangat strategi. Malah ing sandi Bisnis cilik, katrampilan kanggo nindakake strategi sing strategis sosial media marketing inisiatif kanggo bisnis cilik minangka tantangan. Aku ngerti aku kudu terus nambah jangkah lan wewenang, nanging aku ora bisa nindakake kanthi biaya usaha.

Kanggo bisnis cilik, kekurangan sumber daya asring nggawe cara kanggo sukses media sosial. Untunge, ana cara kanggo usaha cilik kanggo ngatur sosial, sanajan ora duwe wektu, personel, lan anggaran. Ing kiriman iki, kita bakal nemokake strategi kanggo nggawe strategi media sosial sing efektif kanthi sumber daya minimal. Kristi Hines, Blog Salesforce Kanada

Salesforce wis rusak a strategi media sosial kanggo bisnis cilik nganti 5 tahap dhasar.

  1. Setel Realistic Goals
  2. Pilih Jaringan sing Tepat Kanggo Nggawe Gol
  3. Fokus karo Kegiatan sing Bakal Mbantu Sampeyan Nggayuh Tujuan
  4. Nglampahi Budget Advertising kanggo Target Target
  5. Ukur Asil Asil Sampeyan

Aku bakal nambahake, iki dudu dalan sing lengkap, nanging bunder. Sawise ngukur asil sampeyan, sampeyan kudu bali menyang # 1 maneh lan ngreset target lan ngupayakake proses kasebut ... nyaring lan ngoptimalake strategi sampeyan. Aku uga ora percaya yen sampeyan kudu milih kang jaringan, luwih akeh masalah kanggo nyoba lan ngoptimalake saben pamirsa sing ana ing kono. Sampeyan bisa uga pengin nambah dodolan ing LinkedIn, nanging nambah kesadharan ing Facebook - kayata.

Cara Nggunakake Media Sosial kanggo Usaha Cilik

4 Komentar

  1. 1
  2. 2
  3. 3
    • 4

      Matur Nancy! Elinga wae investasi kasebut lan ora mesthi ana pengaruh langsung, langsung. Kekuwatan media sosial nduweni kemampuan supaya pesen sampeyan dikumandhang ngluwihi jaringan langsung sampeyan. Suwe-suwe, sampeyan bakal entuk perhatian luwih akeh, luwih akeh pandhereke, lan pungkasane bisnis lan pitunjuk.

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.