Cara Nggunakake LinkedIn kanggo Pemasaran

linkedin

Kita wis nuduhake carane sampeyan bisa ngoptimalake profil LinkedIn individu, nanging kepiye cara nggunakake LinkedIn kanggo jaringan lan promosi bisnis online?

  • LinkedIn 277% luwih efektif kanggo generasi timbal tinimbang Facebook lan Twitter.
  • 2 yuta perusahaan wis ngirim kaca perusahaan LinkedIn. Mangkene metokake.
  • LinkedIn duwe 200 yuta pangguna ing 200+ negara.

Iku sawetara nomer sing nggumunake lan bisa dadi siji - LinkedIn minangka sumber jaringan bisnis paling apik ing Internet.

LinkedIn luwih saka mung alat rekrutmen lan goleki proyek. Direktur pemasaran nggunakake LinkedIn minangka saluran online powerhouse kanggo narik kawigaten sales, melu prospek, lan nyepetake obrolan kanggo ngrampungake prospek dadi pendapatan. Sumber: Maccabee

Ing infografis sing apik iki saka Maccabee, Pandhuan CMO kanggo Pemasaran karo LinkedIn, dheweke nyedhiyakake wolung strategi kanggo para pemasar nggunakake LinkedIn kanggo nggawe online:

  1. Melu paling tokoh pengaruh ing industri sampeyan.
  2. Ningkatake perusahaan sampeyan rangking kaca mesin telusuran ing Google.
  3. Lenggah prasmanan kabeh sing bisa diwaca Riset pasar.
  4. monitor prospek lan pelanggan.
  5. Njlentrehake apa sing diarani perusahaan sampeyan.
  6. Sinau babagan media nutupi industri sampeyan.
  7. Posisi perusahaan sampeyan dadi industri pimpinan panginten.
  8. Melu calon pelanggan Konten sing dianakake LinkedIn.

Priksa manawa maca liwat infographic kanggo rincian babagan cara nggayuh saben strategi. Paling ora, gawe kaca perusahaan, gabung klompok industri terkemuka, undang prospek menyang jaringan sampeyan, lan dorong karyawan supaya gabung karo Linkedin.

Kunci kanggo ngasilake minat ing perusahaan sampeyan yaiku nggawe minat marang pimpinan bisnis sampeyan. Apa karyawan melu nulis kiriman format dawa, nuduhake nganyari lan nggawe presentasi ing Slouriare - nerbitake menyang profil LinkedIn

Pemasaran LinkedIn

2 Komentar

  1. 1

    Sawetara tips apik ing kene kanggo sapa wae sing nggunakake Douglas, aku ora ngerti yen ngetutake sawetara ing ndhuwur wis nulungi mbantu ngrancang bisnis situs web saya nambah - kabeh babagan nggawe kapercayan lan sesambetan. Muncul dhewe kunci!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.