Cara Nggunakake Kata Kunci Efektif kanggo SEO lan Liyane

Depositphoto 24959111 m

Mesin telusuran nemokake tembung kunci ing macem-macem unsur sawijining kaca lan digunakake kanggo nemtokake manawa kaca kasebut kudu ditingkat ing asil tartamtu. Panggunaan tembung kunci sing bener bakal diindeks kaca sampeyan kanggo telusuran tartamtu mboten, ogak, ora, duduk, guduk njamin panggolekan utawa pangkat ing telusuran kasebut. Uga ana sawetara kesalahan tembung kunci umum kanggo ngindhari.

Saben kaca kudu target koleksi tembung kunci sing ketat. Miturut aku, sampeyan ora duwe kaca sing target luwih saka 3 nganti 5 lan kabeh kudu ana gandhengane. Dadi 'mailing list' lan 'dhaptar pemasaran langsung' ana gandhengane karo topik sing beda-beda lan bisa digunakake kanthi koordinasi karo siji liyane ing kaca kasebut.

Kaca sampeyan kudu fokus ing konten sing apik sing nyebabake konversi, ora fokus ngisi tembung kunci sajrone konten kasebut. Panggunaan kunci saka tembung kunci paling penting - supaya mesin telusuran bisa ndeleng tembung kunci nanging pengunjung ora mesthi bisa ndeleng. Konten nyebabake konversi (penjualan) - dadi nulis kanthi apik!

Neliti Kata Kunci

Siji-sijine alat sing digunakake maneh riset kunci sing Semrush lan BuzzSumo. BuzzSumo menehi wawasan babagan popularitas konten lan Semrush menehi wawasan babagan rangking konten… kalorone ora mesthi padha. Kejaba akeh alat audit lan rangking, Semrush mung nindakake tugas sing luar biasa kanggo ngenali tembung kunci sing paling penting kanggo bisnis sampeyan. Mangkene sawetara cara kanggo nggunakake alat kasebut:

  • Kata Kunci Domain - Aku mbukak laporan babagan klien kanggo ngenali tembung kunci sing wis ana peringkat lan nemtokake manawa ana strategi kaya pangowahan konten lan promosi sing bisa dakpasang sing bakal nambah peringkat.
  • Kata Kunci sing Gegayutan - Nalika nemokake tembung kunci sing pengin dituju, aku mbukak laporan tembung kunci sing gegandhengan kanggo ngenali kombinasi tembung kunci liyane sing relevan sing bisa entuk peringkat sing luwih apik.
  • Analisis Kesenjangan - Semrush nduweni fitur sing apik banget kanggo mbandhingake macem-macem domain lan ngenali ing ngendi sampeyan saingan karo domain liyane. Kita asring ngenali tembung kunci pesaing klien peringkat sing durung dioyak.

Cara Nggunakake Kata Kunci Efektif ing situs sampeyan kanggo SEO

  1. domain - yen jeneng domain sampeyan duwe tembung kunci, iku apik banget. Yen ora, iku uga. Priksa manawa sampeyan wis ndhaptar domain suwene 10 taun mula Google ngakoni manawa dudu situs spam lan bisa digunakake. Panjang registrasi domain minangka mitos SEO. Nanging, domain enom ora duwe otoritas luwih murah tinimbang sing bisa digunakake sadurunge kanggo istilah sing padha. Sadurunge golek domain sing anyar, priksa sawetara lelang ing domain liyane sing relevan… sampeyan bisa miwiti yen sampeyan miwiti!
  2. Tag Judhul Kaca Ngarep - priksa manawa judhul judhul homepage duwe sawetara istilah sing sampeyan tindakake banjur pasang sadurunge jeneng perusahaan.
  3. Tag judhul - saben kaca independen kudu duwe tembung kunci sing fokus ing konten kaca kasebut.
  4. Tag Meta - tag tembung kunci ora digatekake karo mesin telusuran lan tembung kunci sing digunakake ing katrangan kaca sampeyan ora digatekake. Nanging, nalika ana wong sing nggoleki tembung kunci tartamtu, dicithak ing kaca asil mesin telusuran dadi pangguna telusuran bisa uga ngeklik asil sampeyan.
  5. Judhul Judhul - ing HTML, ana judhul lan sub judul. Iki khusus , , tag ing urutan sing penting. Mesin telusuran nggatekake tag kasebut lan sampeyan kudu nggatekake uga nggawe kaca lan nggunakake tembung kunci. Kanggo kiriman blog, gunakake tembung kunci ing judhul post blog sampeyan. Aja nggunakake , , utawa tag ing sidebar sampeyan.
  6. Kandel lan miring - kandel utawa miring tembung kunci ing kaca supaya bisa ditampilake.
  7. Alt Gambar lan Deskripsi - nalika nggunakake gambar (dianjurake) ing kaca utawa kiriman situs, priksa manawa nggunakake tembung kunci kanthi efektif ing alt gambar utawa tag deskripsi.
     

    Sistem manajemen konten sampeyan kudu ngidini iki.

  8. Tautan Internal - yen sampeyan nyebutake kiriman utawa kaca liyane ing situs sampeyan, sampeyan kudu nggunakake tembung kunci kanthi efektif ing teks jangkar link menyang konten kasebut lan ing tag judhul tag jangkar.
    Tembung kunci liyane

    Aja nggunakake istilah umum kayata 'maca liyane' utawa 'klik ing kene'.

  9. Tembung Kapisan Konten - tembung pisanan ing kaca utawa kiriman sampeyan kudu kalebu tembung kunci sing ana gandhengane karo konten ing kaca kasebut.
  10. Ndhuwur Kaca - Mesin telusuran ndeleng kaca lan nganalisa konten saka ndhuwur nganti ngisor, sisih ndhuwur kaca minangka konten sing paling penting lan sisih ngisor kaca paling ora penting. Yen sampeyan duwe tata letak kolom, priksa karo perusahaan sing ngrancang tema sampeyan lan priksa manawa kolom luwih murah ing HTML sampeyan tinimbang konten konten sampeyan (akeh tema sing luwih dhisik sidebar!).
  11. Panggunaan Diulang - ing konten sampeyan (uga dikenal minangka kapadhetan tembung kunci), penting nggunakake tembung kunci kanthi alami ing konten sampeyan. Mesin telusuran dadi luwih canggih kanggo nemokake istilah sing relevan, dadi sampeyan ora usah mbaleni ukara sing padha. Tansah ngupayakake manawa konten sampeyan alami lan apik. Nalika konten sing luwih dioptimalake bisa ditemokake, sampeyan ora bakal bisa adol!

Mangkene cathetan liyane… tembung kunci ora kudu cocog. Tembung lan sinonim sing ana gandhengane penting banget lan bisa ngasilake konten sampeyan ing kombinasi kombinasi telusuran sing luwih gedhe yen sampeyan nggunakake. Ing conto postingan iki, aku nggunakake istilah kaya panggunaan tembung kunci, nanging aku uga nggunakake istilah kaya SEO, kapadhetan tembung kunci, isi, tag judhul… Kabeh istilah sing ana gandhengane karo topik nanging bisa nggawe kiriman iki bisa ditemokake kanggo kombinasi liyane.

Sampeyan uga penting kanggo nyathet manawa pangguna mesin telusuran ngetik kombinasi tembung kunci sing luwih dawa - kalebu pitakon lan frase liyane kanggo nyepetake asil. Dadi tembung kunci ora winates ing kombinasi 1 utawa 2 tembung, bisa uga kalebu ukara kabeh! Lan kita nemokake manawa kombinasi sing dawa, pertandingan sing luwih apik, lalu lintas sing luwih relevan - lan kemungkinan pengunjung bakal ngonversi.

Yen sampeyan bisa entuk tautan njaba karo tembung kunci bali menyang situs sampeyan, luwih becik! Iki kirim mung babagan panggunaan tembung kunci ing situs.

Kata kunci penting banget kanggo bisnis sing situs web minangka ekstensif operasional. Yen digunakake kanthi bener, situs web sing dioptimalake karo tembung kunci bisa ngasilake asil telusuran sing luwih apik lan nambah lalu lintas menyang toko online. Pungkasane, iki uga mbantu bisnis narik prospek kanthi kasempatan luwih gedhe kanggo dadi pelanggan sing mbayar. Tukang Bisnis Sehat

Mangkene infographic saka Pembangun Bisnis Sehat, Napa Kata Kunci Penting Kanggo Penjualan Online Sampeyan:

Panganggone Kata Kunci Infographic

Pengungkapan: Aku nggunakake link afiliasi kanggo Semrush ing artikel kasebut.

10 Komentar

  1. 1

    Iki Douglas konten sing apik. Akeh situs, macem-macem variabel, lan pirang-pirang versi ing kana sing dadi bingung karo sapa wae sing wiwit sinau babagan arena SEO. Nanging sampeyan langsung menyang sing penting lan sing ora penting; apa sing diarani sawetara "to the point"! Mesthi wae dibagekake karo peeps. –Paul

  2. 2

    Nggoleki apik tenan, PJ! Aku wis krungu 'rame-rame' mula mutusake kanggo dilebokake ing jabatan kasebut. Aku ngira ora nyengsarakke apa-apa (ing njaba dompet sampeyan)! Thanks kanggo njupuk wektu lan ngirim iki!

  3. 3

    Apa nomer # 1 bener tenan? Aku wis krungu macem-macem pendapat babagan iki. Aku duwe kabeh domain nalika nganyari 1 taun. Apa aku pancen ngganggu domain bisnis inti kanthi ora ngluwihi nganti 10 taun?

    • 4

      Hai Patric,

      PJ nindakake analisis sing apik lan wis nemokake sawetara artikel langsung saka Google sing mbantah iki. Dadi - dakkira ora bakal kuwatir banget. Aku isih nindakake,… dakkira iku praktik sing apik lan aku sengit yen dheweke mesthi bakal entek yen ora duwe dhuwit!

      Doug

  4. 5

    Matur nuwun kanggo artikel kasebut. Malah iki ditulis 3.5 taun kepungkur isih ana informasi sing relevan lan migunani banget.

  5. 7
  6. 8
    • 9

      Umume, aku yakin isih penting. Nanging, aku bakal ngajak nulis kanggo sing maca lan ora nggatekake mekanik optimasi tembung kunci SEO. Nalika strategi kasebut bisa mbantu indeks kanthi akurat, rangking bakal gumantung karo popularitas konten kasebut. Nggarap manawa sampeyan duwe konten sing apik lan sugih luwih penting tinimbang panempatan tembung kunci ing taun 2015. Uga, Google ngakoni istilah kedadeyan bebarengan saiki luwih apik tinimbang jaman mbiyen.

  7. 10

    Kata kunci duwe peran penting ing SEO. Akeh wong sing gagal pangkat kanthi apik ing mesin telusuran, amarga panelitian lan panempatan tembung kunci sing ora cocog. Nanging, thanks kanggo kiriman sampeyan, malah para pamula saiki bisa nguwasani seni Optimisasi Kata Kunci. Artikel sing apik. Mbiyantu tenan. Matur nuwun kanthi sanget kanggo nuduhake!

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.