Priksa Strategi Konten karo Google Search Console

Google Webmaster Tools

Akeh wong ngerti babagan Google Webmaster kanggo ngirim situs lan verifikasi robot file, sitemaps lan indeksasi. Ora cukup wong nggunakake statistik telusuran kanggo entuk strategi sing jelas kanggo konten situs.

Navigasi menyang Statistik> Query Panelusuran Paling Ndhuwur lan sampeyan bakal nemokake kothak data sing apik:

Query Panelusuran Paling Dhuwur - Google Search Console

Ing sisih kiwa kothak ana Query Panelusuran Paling Ndhuwur kanggo blog sampeyan. Iki dhaptar tembung kunci utawa frasa paling dhuwur bebarengan karo lokasi kiriman utawa kaca sampeyan ing asil.

Ing sisih tengen kothak ana istilah sing nyata yaiku diklik-liwat terus karo klik-tayang (CTR). Iki minangka informasi sing luar biasa!

Sawetara Tips:

  • Apa tembung kunci iki sing sampeyan pengin ditampilake kanggo perusahaan, situs utawa blog? Yen ora, sampeyan bisa uga mikir maneh konten sampeyan lan wiwiti nargetake supaya luwih kenceng.
  • Yen sampeyan wis diselehake ing tembung kunci tartamtu nanging statistik klik-tayang sampeyan ora apik banget, sampeyan kudu ngupayakake Judhul Pos lan kirim kutipan lan deskripsi meta). Iki tegese sampeyan ora duwe judhul lan konten sing menarik - wong ndeleng link sampeyan nanging ora ngeklik.

Peringkat kanthi apik ing asil telusuran ora pungkasan tugas sampeyan. Mesthekake manawa konten sampeyan ditulis cukup yen diklik wong luwih penting!

One comment

  1. 1

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.