Toko Facebook: Napa Usaha Kecil Kudu Ndhuwur

Cara Nggunakake Toko Facebook

Kanggo bisnis cilik ing dunia ritel, pengaruh Covid-19 pancen angel banget kanggo wong-wong sing ora bisa adol kanthi online nalika toko fisik ditutup. Siji saka telung pengecer independen khusus ora duwe situs web sing nganggo e-commerce, nanging Toko Facebook nawakake solusi sederhana kanggo bisnis cilik supaya bisa adol kanthi online?

Napa Jual ing Toko Facebook?

Napa Jual ing Toko Facebook?

Kanthi liwat Pangguna saben wulan 2.6 milyar, Kekuwatan lan pengaruh Facebook ora bakal dikatutake lan ana luwih saka 160m bisnis sing wis nggunakake merek kanggo nggawe merek lan bisa melu karo para pelanggan. 

Nanging, ana luwih saka Facebook tinimbang mung papan kanggo marketing. Saya suwe digunakake kanggo tuku lan adol produk lan 78% konsumen Amerika wis nemokake produk ritel ing Facebook. Dadi, yen produk sampeyan ora kasedhiya, mula bakal golek produk saka pesaing sampeyan.

Cara Nggunakake Toko Facebook

Kanggo miwiti adol ing Toko Facebook, sampeyan kudu ngubungake karo Kaca Facebook sing wis ana lan nggunakake Commerce Manager kanggo nambah rincian finansial sadurunge ngunggah produk menyang Katalog Manager. Sampeyan bisa nambah produk kanthi manual utawa liwat feed data, gumantung saka ukuran katalog lan sepira kerepe sampeyan kudu nganyari lini produk.

Sawise ditambahake produk sampeyan, sampeyan bisa nggawe Koleksi produk sing gegandhengan utawa bertema kanggo ningkatake kisaran utawa diskon musiman. Iki bisa digunakake nalika sampeyan ngatur tata letak ing Toko utawa promosi liwat Koleksi Ads ing Facebook lan Instagram kanggo piranti seluler.

Nalika Warung sampeyan urip, sampeyan bisa ngatur pesenan liwat Commerce Manager. Penting banget kanggo njaga layanan pelanggan sing apik ing Toko Facebook, amarga umpan balik sing negatif bisa nyebabake Toko dianggep 'kualitas rendah' ​​lan diremehake ing rangking telusuran Facebook, nyebabake visibilitas. 

Tips Kanggo Adol Ing Toko Facebook

Facebook nawakake kesempatan kanggo nggayuh pamirsa akeh, nanging bakal diwenehi kompetisi sing kuat. Mangkene sawetara tips babagan bisnis cilik sing bisa dibedakake karo wong akeh: 

  • Gunakake jeneng produk kanggo narik kawigaten penawaran khusus.
  • Gunakake nada swara merek sampeyan ing deskripsi produk kanggo nampilake merek sampeyan kanthi sakabehe.
  • Nalika njupuk gambar produk, simpel supaya gampang dadi produke lan rencanakake kanggo tampilan seluler.

Toko Facebook nawakake kesempatan kanggo usaha cilik kanggo adol produk ing platform kanthi pamirsa tanpa kompleksitas ngatur situs web e-commerce dhewe. Sampeyan bisa ngerteni luwih lengkap babagan pandhuan iki Headway Capital, sing kalebu pandhuan langkah-langkah kanggo miwiti.

Pandhuan bisnis Cilik menyang Toko Facebook

Apa sampeyan mikir?

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.